Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=angeber,2009 09 25, 13:35]
grazi wub.gif spalva man patinka thumbup.gif
[/quote

norejau ryškios, nes abiejų su vyru apranga buvo šviesi, kreminė. reikėjo kažkokio akcento 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liukse7 @ 2009 09 25, 11:06)

labai grazi puokste! tokia spalvyte grazi, super thumbup.gif
Atsakyti

grazi foto, kas tau dare ta puokste?

as tai dairausi sau puokstes is cia:

http://www.didysisve...jos-102108.html

Atsakyti
QUOTE(beira @ 2009 09 25, 15:43)
grazi foto, kas tau dare ta puokste?

as tai dairausi sau puokstes is cia:
http://www.didysisve...jos-102108.html

Ačiū smile.gif
man darė "Gėlės ir manufaktūra" Akropolyje (Vilniuje). Jų filialų yra ir daugiau Vilniuje
Atsakyti

dar nematyta ir tikrai labai grazi puokste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liukse7 @ 2009 09 25, 12:06)

grazi smile.gif bet man atrodo kad ne nuotakai tokia puokste.
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 25, 21:27)
grazi smile.gif bet man atrodo kad ne nuotakai tokia puokste.

kodel taip manot? man kaip tik atrodo akcentas jeigu nuotaka ir jaunikis abu baltai apsirenge? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 09 25, 22:58)
kodel taip manot?  man kaip tik atrodo akcentas jeigu nuotaka ir jaunikis abu baltai apsirenge? thumbup.gif

drinks_cheers.gif o kad ir jaunikis juodas būtų vistiek manau labai gražu wub.gif man asmeniškai baltos puokštės nelabai kažkodėl g.gif noris kažko kad truputį "atmuštų" tą baltą spalvą thumbup.gif
Atsakyti
[quote=suntea7,2009 09 25, 23:58]
kodel taip manot? man kaip tik atrodo akcentas jeigu nuotaka ir jaunikis abu baltai apsirenge? thumbup.gif
[/quot
na,man tiesiog taip atrodo ir as sau tokios tikrai nenoreciau,mano pirsliene turejo grazesne smile.gif bet kiekviena ta grozi supranta savaip,as gi ne klausiu jusu kodel jums patinka ta puokste mirksiukas.gif na visu pirma man nelabai patinka tos geles,nezinau ju pavadinimo.Mano puokste irgi ne visoms patiko ir as ta suprantu smile.gif
Papildyta:
as asmeniskai daugiau zalumos pridejau kad akcentas butu smile.gif
Atsakyti
manau svarbiausia, kad Tą dieną sau patiktum ir savo mylimam žmogui. visiems tikrai neįtiksi. man maniškė buvo ideali ir vyrui irgi super. ko daugiau reikia? thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti

vaaajei, kokia nuostabi puokštė bigsmile.gif thumbup.gif galėjo būti dar didesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 24, 14:09)

O man tie kotai - labai grazu wub.gif Maniske taip pat buvo su tokiais koteliais smile.gif

Nepaprastai grazi puokste wub.gif Siek tiek nuotraukoj sukneles matyti - labai puokste tinka pre jos wub.gif wub.gif
Atsakyti