Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 01, 06:32)
As tai neturiu kazkokiu noru del puokstes, man svarbiausia, kad issilaikytu visa diena ir kad is jos nepradetu byreti geles. Kad butu nedidele ir kukli. Todel ir paklausiau, kas geriau issilaiko-puokste su mikrofonu ar be jo; ir turbut geriau atsiimti puokste is pacio ryto, negu vakare pries vestuves?

Čia manau daug kas priklauso nuo gėlių, kokias pasirinksite. Daug puokščių būna iš kalijų, kurios gražiai sudėtos, surištos. Jos puikiai laikosi, neteko girdėti, kad pradėtų kristi.
Mikrofonas, tai daug kas sako, jog puokštė būna sunki. O ir be to, yra skirtumas kur gėlės susmaigstytos į kempinę, ir kada jos tarpusavyje surištos. Jei daug važinėsit, fotografuositės gamtoj, jums rieks ją 'tampytis' kartu visur. Kuo lengvesnė tuo manau geriau.
Atsakyti
Labnas merginos,

Skaičiau kažkas minėjo burbulus, tai tokį dariau savo dukterėčiai, komunikos proga, vaikas tampė visur ne vienas žiedelis neiškrito:
user posted image

Del mikrafo ar be jo, tai šiuo metų laiku, jau nebesiūlyčiau mikrofono naudoti, nes yra ganėtinai vėsu ir gėles atlaiko 4-6 valandas, dėl patvarumo tai kalijos, rožės..

O tos puokštės ku yra "mano" pirmam puslapyje "mano" svajonė ir etc smile.gif))
Tai gal patiks ši?
user posted image
Ir iš kalijų jau postinau senoje temoje, tai nepykite didžiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
nuėmus visus tuos pablizginimus,vielas, tai gal ir neblogai būtų ax.gif
Atsakyti
maciau iz gvazdiku burbula wub.gif labai grazu
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 10 01, 11:04)
nuėmus visus tuos pablizginimus,vielas, tai gal ir neblogai būtų ax.gif

smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image
sita tokia nematyta ax.gif
user posted image
man asmeniskai si labai grazi, tik didele atrodo g.gif
user posted image
ir si visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 10 01, 13:04)
user posted image
sita tokia nematyta  ax.gif

Tikrai graži wub.gif Mes kaime tokias gėlytes su pussesere rinkdavom, labai gražios wub.gif
Atsakyti
mano ax.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 13:24)
Tikrai graži wub.gif Mes kaime tokias gėlytes su pussesere rinkdavom, labai gražios wub.gif

man tos gėlytės irgi nuostabios - primena vaikystę ir močiutės darželį wub.gif
Atsakyti
na ir dar viena
Papildyta:
paskutine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 13:24)

drinks_cheers.gif Man irgi ši labai graži
Atsakyti