Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Caffe Latte @ 2009 09 23, 16:22)
Ir aš noriu savąja šermukšnine pasidalinti...  drinks_cheers.gif

grazu, idomiai atrodo, tokia rudeniska smile.gif
Atsakyti
Man nelabai patiko Caffe Latte puokste ax.gif Gal todel , kad panasias darydavome mokykloje "dedes rudenelio" sventei smile.gif Ot laikus atsiminiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 09 23, 17:52)
Nuostabi, kaip sugalvojai toki derinuka?  bigsmile.gif

Sugalvojau, kad noriu su šermukšniais, o visa kita – floristės darbas. Menka jai padėjėja buvau... Nepaisant to, kad atnešiau krepšį šermukšnių ir pasakiau, kad blizgučių nenoriu lotuliukas.gif

Hottea, įdomios sąsajos lotuliukas.gif Mes dėdės rudenėlio šventei tik bulves ir moliūgus nešdavome. Matyt, ne itin kūrybingos mokytojos buvo lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caffe Latte: 24 rugsėjo 2009 - 09:16
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 09 23, 11:26)
O man klasika ir gražiausia:) visai graži šita puokštėsmile.gif

Rožės yra rožės, kad ir ką kas besakytų wub.gif

QUOTE(Caffe Latte @ 2009 09 24, 10:14)
Sugalvojau, kad noriu su šermukšniais, o visa kita – floristės darbas. Menka jai padėjėja buvau... Nepaisant to, kad atnešiau krepšį šermukšnių ir pasakiau, kad blizgučių nenoriu  lotuliukas.gif

Hottea, įdomios sąsajos  lotuliukas.gif  Mes dėdės rudenėlio šventei tik bulves ir moliūgus nešdavome. Matyt, ne itin kūrybingos mokytojos buvo  lotuliukas.gif

Super super puokštė thumbup.gif Nesakau, kad tokios norėčiau, bet labai įdomiai ir originaliai atrodo clap_1.gif
Atsakyti
man graži ta šermukšninė, juk ne iš kaštonų padaryta ir ne karolius jaunoji vėrėsi iš šermukšnių lotuliukas.gif
Atsakyti

oj, labai gražu bigsmile.gif bet va - dabar jau nebegalėsiu apsimesti originalia hihihi.gif mat manoji irgi su šermukšniais buvo wub.gif tiesa, tekėjau liepos antroje pusėje, tai jie dar vos vos pradėję rausti buvo, taigi pati klajojau po rajoną, kur užmačiau ryškesnių - skyniau ir tempiau iš vakaro floristei hihihi.gif ir vyro butonjetė su šermukšniais labai daili buvo wub.gif žodžiu, ir gražu, ir dar su potekste - šermukšnis neva saugo nuo nužiūrėjimo ir kitų blogybių smile.gif
Atsakyti
http://i065.radikal....775fd6c92fb.jpg
mano puokste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 09 24, 13:20)
man graži ta šermukšninė, juk ne iš kaštonų padaryta ir ne karolius jaunoji vėrėsi iš šermukšnių  lotuliukas.gif

O kuo kaštonai blogai? blink.gif biggrin.gif Puiki ta puokštė, tik sakau, kad aš norėčiau iš gėlių
Papildyta:
QUOTE(linulija @ 2009 09 24, 14:09)

Graži wub.gif tik tiek galai man nesižiūri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 09 24, 15:12)
O kuo kaštonai blogai?  blink.gif  biggrin.gif Puiki ta puokštė, tik sakau, kad aš norėčiau iš gėlių
Papildyta:

Graži  wub.gif tik tiek galai man nesižiūri  schmoll.gif

uztat puokste pati grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 24, 13:44)
oj, labai gražu  bigsmile.gif bet va - dabar jau nebegalėsiu apsimesti originalia  hihihi.gif mat manoji irgi su šermukšniais buvo wub.gif  tiesa, tekėjau liepos antroje pusėje, tai jie dar vos vos pradėję rausti buvo, taigi pati klajojau po rajoną, kur užmačiau ryškesnių - skyniau ir tempiau iš vakaro floristei hihihi.gif ir vyro butonjetė su šermukšniais labai daili buvo wub.gif žodžiu, ir gražu, ir dar su potekste - šermukšnis neva saugo nuo nužiūrėjimo ir kitų blogybių smile.gif

O gal įmanoma jusiškę kur nors pamatyt? Labai labai smalsu rolleyes.gif "Cikavnos zosės" gi mes biggrin.gif
Atsakyti

super, ka ir bepridursi clap.gif
Atsakyti
Taigi as nepiktai apie ta "dede rudeneli" ax.gif Siaip pirma mintis pamacius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linulija @ 2009 09 24, 15:09)

O sia vasara buvo mada tokiu kotu? rolleyes.gif Man tiesiog ranka pati pakiltu nukirsti juos per puse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 24 rugsėjo 2009 - 15:42