Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 01 15, 23:11)
Čia aišku ne į tema kalbėt apie jo atostogas,be tį poilsines tai jie gan dažnai skriado,it tiesiog sutapimas buvo, kad grįžom tuo pačiu lėktuvu iš Turkijos, tai kol bagažus pridavinėjom ir autobusuose, kalbėjom apie keliones.
O kad su tuo Juršėnu broliai tai aš pirmą kart girdžiu, nors mano anyta, pažysta jo mama, kilusios iš vieno krašto, bet niekad nesakė, kad Česlovas jo brolis, ryt patikslinsiu, bet kiek pamenu tai tikrai ne

Aš irgi labai dėl to nustebau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2008 01 15, 21:23)
O DAR TA NELIGA VEIKIA? g.gif  NIEKAIP AŠ TEN NEPRISIKAMBINU, GI KAŽKAIP NEPATOGU IŠ KARTO LĮSTI JURŠĖNUI Į AKIS, AŠ NORĖČIAU TIESIOG PAS JĮ UŽSIRAŠYTI TOJ PRIVAČIOJ KLINIKOJ... ax.gif

veikia veikia mirksiukas.gif As kai tik labai lengvai prisiskambinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2008 01 14, 13:52)
Blogai, man po kovo 13  verysad.gif O čia jau tikri duomenys? g.gif

Labas,
tikrai nuo kovo 13 d. atostogaus, bet gali pasikalbėti, gal susitarsi.

Noriu ir aš pagirti Juršėną. Gimdžiau pas jį AK prieš savaitę, buvau susitarusi, nes lankiausi NELIGA.
Man gimdymas prasidėjo anksčiau, 37 su trupučiu sav., bet viskas praėjo sklandžiai. Atvažiavau naktį, nes nubėgo vandenys. Jam paskambinau, nusakiau situaciją: vandenys bėga, sarėmių nėra, pradės skatinimą. Pradėjo viską budintis daktaras, o apie 7h ir Juršėnas atvažiavo. Tolaiu viskas vyko puikiai: kaklelis greitai atsidarinėjo, gimdant visa Juršėno komanda dalyvavo - 5 žmonės - žinantys savo darbą, ir prieš pietus sūpavau savo dukrytę. Ačiū jam.
Kol gulėjau ligoninėj, kas dieną lankė ir stebėjo. Išrašant sakė, kad jeigu tik kas nors, iškart skambinčiau jam.
Atsakyti
Susiparinau doh.gif Paskambinau į "Neligą" - tai registratorė atseit nežino apie jokias atostogas lotuliukas.gif Jei registruotis į kabinetą, tai laisvų vietų yra tik nuo vasario vidurio blink.gif Nežinau, ką daryt, nes iki vasario vidurio man reikėtų pasirinkt kitą gydytoją, jei Juršėno nebus g.gif Gal kas nors skambinot jam į mobiliaką, apeidamos "Neligą"? ax.gif Kažkaip į mobiliaką nelabai drįstu skambint.. blush2.gif O jei pasiųs? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerė: 18 sausio 2008 - 13:27
Kere as skambinau tiesiai i mobiliaka viskas ok
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 01 18, 17:12)
Kere as skambinau tiesiai i mobiliaka viskas ok

A ne? bigsmile.gif Ir nepasakė, kad negali, užsiėmęs ar pan.? g.gif O kada tau gimdyti? ax.gif Jei gali, parašyk į a.ž., kaip viskas ėjosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2008 01 15, 23:23)
O DAR TA NELIGA VEIKIA? g.gif  NIEKAIP AŠ TEN NEPRISIKAMBINU, GI KAŽKAIP NEPATOGU IŠ KARTO LĮSTI JURŠĖNUI Į AKIS, AŠ NORĖČIAU TIESIOG PAS JĮ UŽSIRAŠYTI TOJ PRIVAČIOJ KLINIKOJ... ax.gif

Veikia mirksiukas.gif
As vasario 9d uzsirasiau biggrin.gif
Atsakyti
gal kas neseniai gimde? 4u.gif
Atsakyti
gal kas nesenai gimde pas Jursena? mums rytoj jau terminas sueina! visa nestuma vaiksciojau pas ji Neligoj o ryt liepe atvaziuoti i antakalni.
Atsakyti
Nu ką mergaitės daktaras tikria atostogauja nuo kovo 13 dienos ir nebus jo kakur tai 2 savaites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 02 02, 14:24)
Nu ką mergaitės daktaras tikria atostogauja nuo kovo 13 dienos ir nebus jo kakur tai 2 savaites verysad.gif

As irgi taip supratau, kad jis bus kazkur tik 03.26 g.gif verysad.gif o gal tu su juo kalbejaisi, ka daryti, gal jis gali pasiulyti į ka kreiptis del gimdymo, jo atostogu metu..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2008 02 03, 22:09)
As irgi taip supratau, kad jis bus kazkur tik 03.26  g.gif  verysad.gif o gal tu su juo kalbejaisi, ka daryti, gal jis gali pasiulyti į ka kreiptis del gimdymo, jo atostogu metu..? g.gif

Na kadangi aš dar porą kart su juo susitiksiu, tai sakė, tada ir apsvarstysim visas galimybes.Nemanau, kad paliks ant ledo visiškai
Atsakyti