Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

Tai kodėl laukiant pirmagimio nelankomi kursai?
Juk per kelias dienas, būnant ligoninėje su gimusiu vaikučiu, tikrai mažai ką sužinosit.
Atsakyti
Nedarykit kulto is tu kursu - kol neapturi vaiko praktiskai - nieko neismoksi, mums kursuose ponia labai aiskiai pasake - jums ligonineje PRIVALO parodyti ir paaiskinti pradmenis, ypac jeigu mama guli po cezario. Uz ka tada mes mokam socialini draudima, ir kodel ligonines musasi i krutines rekdamos, kad turi "LIGONINE DRAUGISKA MAMAI IR VAIKUI" setifikatus? O man asmeniskai pirmam maitinimui intensyvios vaiku prieziuros palatoje,pazedeje parupinti kede, pastate taburete. As po cesario, vaikas su aparatuta - manot imanoma sedint ant taburetes pirma karta vaikui paduoti kruti? Ar cia teisingas ir humaniskas personalo elgesys? Man po cezario gulinciai lovoje niekas neatejo pasakyti kaip vaikas jauciasi, ar cia irgi teisinga? Tik kita diena, kai pati islipau is lovos, nuejau ir pamaciau ir suzinojau kaip jis, ar tai teisinga? Atsiprasau, gal ne vietoj issiliejau, bet nuoskauda ir po dvieju metu nepraejo... Tokia ten realybe. Labai skaudi ir neteisinga.

QUOTE(RVJ @ 2008 02 10, 20:16)
Juk per kelias dienas, būnant ligoninėje su gimusiu vaikučiu, tikrai mažai ką sužinosit.

Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 02 10, 21:16)

Zinote, kursai kursais, bet kai atnesa mazyli ir ji reikia maitinti, visai kas kita! Lankiau as kursus, daug skaiciau, teoriskai viska zinojau kuo puikiausiai, o pagalbos pirmomis dienomis oj kaip reikejo! Tik, panasu, kad man pasisieke, AK man parode, kaip paduoti mazyliui kruti. Ir dar 23 val!!! Ir net 4 ryto uzsuko paziureti, kodel mazius verkia... Ir tikrai nera jokio pateisinimo tam personalui, kuris urzgai ant naujai iskeptos mamytes. Tikrai jie PRIVALO padeti!!! Toks ju darbas! Bet cia ne i tema.

O gydytojas Jursenas puikus profesionalas, stebuklingas zmogus!!! Jau rasiau apie ji, bet galiu ir dar 100 kartu pakartoti smile.gif Ir dar karta aciu jam uz mano suneli!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 02 07, 19:19)
kad kaip supratau tokios ligonines nebera...

gal jau ir nera, bet kazkada buvo
Atsakyti
QUOTE(Ingrida10 @ 2008 02 11, 22:30)
gal jau ir nera, bet kazkada buvo

buti tai buvo, nes as pati ten gimiau smile.gif
Atsakyti
Gimdziau su gyd.Jursenu ne per seniausiai. Tikrai labai dekinga jam. Jis is pirmo zvilgsnio ivertino situacija ir siule geriausius sprendimus. Aisku, buciau pagimdziusi ir be jo, bet daug ilgiau, sunkiau ir gal net su komplikacijom. Tikrai rekomenduoju si gydytoja.
Atsakyti
As dar nepagimdziau bet lankausi , ir gydytoja rinkausi pagal atsiliepimus cia internete , jokios pazistamos negimde, ir zinokit neprasoviau, tikrai FAINAS! mirksiukas.gif
Daug cia diskusiju del kainos na kaina dabar AK 1000 Lt susitarus bent tiek dauguma duoda 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 02 13, 13:33)
As dar nepagimdziau bet lankausi , ir gydytoja rinkausi pagal atsiliepimus cia internete , jokios pazistamos negimde, ir zinokit neprasoviau, tikrai FAINAS!  mirksiukas.gif
Daug cia diskusiju del kainos na kaina dabar AK 1000 Lt susitarus bent tiek dauguma duoda 4u.gif  mirksiukas.gif

bet dar yra anesteziologas ir visi kiti...seseles ir pan...kaip su jais? Ar jei jau ten pasidalina? lotuliukas.gif
Atsakyti
o cia idomu, kai kurie visai nemoka nei akuserei nei anesteziologui mirksiukas.gif blush2.gif ir tikrai ne vieno zmogaus klausiau g.gif duoda akuserei 100 Lt anesteziologui 100-200 bet va sako gera ta kazkokia deguonies kauke atseit primazina skausmus saremiu metu, kaip supratau epiduras turi visgi neigiamos itakos
Atsakyti
QUOTE(agnutep @ 2008 02 09, 10:59)
pries savaite gimdziau pas Jursena, galiu pasakyti tik labai gerus zodzius. viskas buvo puiku, tik akusere, tiek seseles priemime ir visas gimdymo skyriaus persoonalas tikrai gerai atliko savo darba. aciu didelis aciu gydytojui:)
apie skyriu kur isveza po gimdymo tai truksta zodziu.pirmas vaizdas kai mane atveze i palata po cezario: guli jauna mergina taip pat po cezario salia kudikelis ir jis taip rekia, ji verkia. priejo prie jos sesute pradejo rekti kad nemoka vaiko zindyti ir ramybe trikdo su savo klyksmais, bet kaip duoti kruti vaikeliui neparode:(per 4 gulejimo dienas buvo tik pora seseliu, su kuriomis galejom pasikonsultuoti, nes susilaukus pirmagimio klausimu tikrai daug.

drinks_cheers.gif man ir teko gimdyti pas R. Jursena - patys geriausi zodziai. Nors mano gimdymas buvo nelengvas, taciau deka sio gydytojo kompetencijos, ramumo, man jis visai nebuvo toks jau ir baisus, kaip veliau po gimdymo kalbejo pats gydytojas. Patiko kad viska ka dare ir ka ruosias daryt jis ramiai paaiskindavo. nekildavo jokiu baimingu klausimu ar pan. ACIU Jam smile.gif
O del pogimdyvinio skyriaus - tai tikrai prieziura ypac zindymo klausimais nepatiko. schmoll.gif Kaip zindyti kudiki man parode akusere, kuri dalyvavo gimdyme, o po, jau niekas nieko neklause ar su speneliais viskas gerai, kaip sekasi ir pan. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 13 vasario 2008 - 19:16
o man nieks neparode kaip dukryte pradet maitinti, paprasiau seseles bet ji tik iseidama pasake kad turi daug darbo ir man nieko neiskins. bet aciu dievui kazkaip viskas gerai paciom isejo. na apie pogimdini skyriu atsminimai baisus, ten atrodo dirba kazkokios nuzmogejusios moterys. pasiklabet ir pasitart galejai tik su pagyvenusiom sesutem, o tos jaunos tai labai jau piktos budavo:)
Atsakyti
hm...klausausi as dabar apie tas seseles....o gal padetu piniginis paskatinimas joms? Na duoti kazkiek ir tada paaiskina, labaiu rupinasi, ar ne? Man tai negaila butu, kad tik padetu...juk jos tikrai mazus atlyginimus gauna...
kaip beje ir gydytojai...kai pagalvoji, kad musu sekretore daugaiu gauna nei gydytojas tai kazkaip tikrai negaila, as net sutikciau susimoketi kazkokia oficialiai nustatyta kaina...
Atsakyti