Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(AusraR @ 2008 02 20, 17:29)
hm...keista...as  pas ji einu kovo 8 d....na bet cia i Neliga, gal jis ir klinikose atostogaus..nesu tikra...

As taip pat einu kovo 8d. unsure.gif
Katik perskaiciau, kad jis atostogaus nuo kovo 13d. Aisku, man bus tik pasimatymas su leliuku (18sav.), daug blogiau toms, kurioms ispuls gimdyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 20 vasario 2008 - 18:34
QUOTE(Agniulyte @ 2008 02 20, 19:30)
As taip pat einu kovo 8d. unsure.gif
Katik perskaiciau, kad jis atostogaus nuo kovo 13d. Aisku, man bus tik pasimatymas su leliuku (18sav.), daug blogiau toms, kurioms ispuls gimdyti unsure.gif

manau tikrai jis neatostogaus Neligoj, nes uzrasymas pilnas pas ji tom dienom. O siaip reiks paklaust kaip jis daro tokiais atvejais kai ispuola kokios atostogos...nes as tai savo dvynukus kazkodel noreciau tik pas ji gimdyti..
Atsakyti
Tai kad lyg girdėjau, kad nuo 13 d. gydytojas kažkur išvyksta g.gif Aš taip supratau, kad tas 2 savaites jis ilsėsis ir gimdymų nepriiminės smile.gif
Atsakyti
As pas Jursena pernai gymdziau..viskas labai kvalifikuotai atlikta buvo, visas personalas labai geras, gaila budincios akuseres vardo neatsimenu. Bet uztad po gimdymo, kai gulejau antakalnio ligonynej buvo tikras kosmaras.. ten visai mamu neziuri..man per 3dienas niekas negalejo paklodes pakeisti, kad ir kaip prasiau, pragulejau kraujuose su ta pacia su kuria atveze..o kai ka nors prasai tai tik apriekia..zodziu baisu ten baisu..o mes tokius didelius pinigus palikom..na neveltui gyditojas stengesi, bet visam personalui jug nesumokesi..
Zodziu dabar nezinau ar verta vel antakalnyj gimdyti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 02 21, 12:07)
manau tikrai jis neatostogaus Neligoj, nes uzrasymas pilnas pas ji tom dienom. O siaip reiks paklaust kaip jis daro tokiais atvejais kai ispuola kokios atostogos...nes as tai savo dvynukus kazkodel noreciau tik pas ji gimdyti..

Tikrai atostogaus. Buvau pas ji vasario 20d., tai pats sake, kad atostogaus, o mane apziures gyd. Kvietkauskiene. Siaip as pas ja buvau keleta kartu. Labai faina moteris thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kuri vakar ziurejo lida "Paskutine instancija"?ten apie Jurseno sunu rode..
Atsakyti
smile.gif labukas, aš mačiau ta laidą tik ne nuo pradžių, net negalėjau patikėti
Atsakyti
O jūs man galit paaiškinti prie ko čia šitoje temoje daktaras, ir jo sūnus? Tema skirta, daktarui ir jo kompetencijom, o ne šeimyniniams dalykams gvildenti,
nes kaip be būtų gaila, bet mes negalima atsakyti už savo vaikų poelgius.
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 02 27, 12:25)
O jūs man galit paaiškinti prie ko čia šitoje temoje daktaras, ir jo sūnus? Tema skirta, daktarui ir jo kompetencijom, o ne šeimyniniams dalykams gvildenti,
nes  kaip be būtų gaila, bet mes negalima atsakyti už savo vaikų poelgius.

sutinku,kad cia ne vieta apie tai kalbeti,bet nezinojau kur dar galejau paklausti apie ta laida doh.gif o cia visvien apie si daktara kalbam...
P.S.tevai atsako uz vaiko poelgius,juk jie ji isauklejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 02 27, 11:50)
sutinku,kad cia ne vieta apie tai kalbeti,bet nezinojau kur dar galejau paklausti apie ta laida doh.gif o cia visvien apie si daktara kalbam...
P.S.tevai atsako uz vaiko poelgius,juk jie ji isauklejo mirksiukas.gif

Na nenoriu aš veltis į diskusijas čia, nes jai diskutuot apie laidą tai yra tema Tv laidos, o apie auklėjimą yra taip pat kitos temos.Mes auklėt stengiamės visi teigiamai, bet už vaikų poelgius tu negali atsakyti, o čia + jau eina kalba apie suaugusį žmogų.O bet kokiu atveju tau vaikas lieka vaiku, ir tu stengtumeisi dėl jo nežiūrint ką jis padarė.
Atsakyti
kam tokias laidas aplamai rodyti schmoll.gif juk niekas neirodyta, pasnekejo kokia cigone ir viskas.... cia kiekviena zmogu galima i tokia istorija ipainioti, kai neaisku kas tikrai kaltas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 02 27, 13:03)
Na nenoriu aš veltis į diskusijas čia, nes jai diskutuot apie laidą tai yra tema Tv laidos, o apie auklėjimą yra taip pat kitos temos.Mes auklėt stengiamės visi teigiamai, bet už vaikų poelgius tu negali atsakyti, o čia + jau eina kalba apie suaugusį žmogų.O bet kokiu atveju tau vaikas lieka vaiku, ir tu stengtumeisi dėl jo nežiūrint ką jis padarė.

rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti