Įkraunama...
Įkraunama...

gyd.R.Juršėnas

QUOTE(agnutep @ 2008 02 14, 11:04)
o man nieks neparode kaip dukryte pradet maitinti, paprasiau seseles bet ji tik iseidama pasake kad turi daug darbo ir man nieko neiskins. bet aciu dievui kazkaip viskas gerai paciom isejo. na apie pogimdini skyriu atsminimai baisus, ten atrodo dirba kazkokios nuzmogejusios moterys. pasiklabet ir pasitart galejai tik su pagyvenusiom sesutem, o tos jaunos tai labai jau piktos budavo:)

Man vaikas pirma nakti palatoj isiverke, daviau kruti ir gulim sau abu ramus - vienas ciunkia, kitas ramus, kad anas ramus. Vos vos laikausi ant sono - siule tempia ir galvoju kazkaip cia ne taip, siaip ne taip issiraitau pasiziuret - o gi mano brangenybe po speneliu prisiseges.... bigsmile.gif

Siaip, jei ne vyro uzsispyrimas ir kantrybe, tai nezinau ar buciau maitinus krutim is viso - labai padejo ir palaike. Rezultate - vaikui jau du metai ir menuo, o as vis dar nezinau kaip maitinima nutraukt g.gif
Atsakyti

Laukiuosi 24 savaite, vaikstau pas Jursena "Neligoj", aisku ir gimdysiu pas ji, bet mane gasdina tai, kad po gimdymo vyro nebus salia. Kai pirma gimdziau, tai su vyru "gyvenom" vienoj palatoj (gimdziau Trakuose), tai jis ir vyste ir plove ta pirma juodaji kakuti... o cia viska paciai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida10 @ 2008 02 14, 17:53)
Laukiuosi 24  savaite, vaikstau pas Jursena "Neligoj", aisku ir gimdysiu pas ji, bet mane gasdina tai, kad po gimdymo vyro nebus salia. Kai pirma gimdziau, tai su vyru "gyvenom" vienoj palatoj (gimdziau Trakuose), tai jis ir vyste ir plove ta pirma juodaji kakuti... o cia viska paciai... g.gif

o tai gal galima uzsisakyti (na tipo mokamai) kokia palata kur ir vyrui leistu but kartu?
Atsakyti
AK jokiu mokamu palatu nera, o jei bus daug gimdyviu, tai dziaugtis teks, jei i dviviete pakliusi.
Atsakyti
QUOTE(agnutep @ 2008 02 14, 11:04)
pasiklabet ir pasitart galejai tik su pagyvenusiom sesutem, o tos jaunos tai labai jau piktos budavo:)

drinks_cheers.gif tikrai pagyvenusios sesutės mandagesnės ir pasikalbėti galėjau ir naudingus patarimus duodavo, o jaunesnės doh.gif tai patylesiu , o ypač viena man labiausiai įsiminė gun_bandana.gif Po cezario operacijos praėjus 6 val. vis dar jaučiausi silpna ir pajudėti negalėjau verysad.gif atneša man mano mažiuką, kad pamaitinčiau, bet negalėjau verysad.gif tai tą beprotė, kai šaukt pradėjo kad nekokia iš manęs motina verysad.gif , man tik verkt norėjosi ir dar blogiau paskui pasijutau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 14 vasario 2008 - 20:39
QUOTE(sivana @ 2008 02 14, 21:35)
drinks_cheers.gif tikrai pagyvenusios sesutės mandagesnės ir pasikalbėti galėjau ir naudingus patarimus duodavo, o jaunesnės  doh.gif tai patylesiu , o ypač viena man labiausiai įsiminė  gun_bandana.gif Po cezario operacijos praėjus 6 val. vis dar jaučiausi silpna ir pajudėti negalėjau  verysad.gif atneša man mano mažiuką, kad pamaitinčiau, bet negalėjau  verysad.gif tai tą beprotė, kai šaukt pradėjo kad nekokia iš manęs motina  verysad.gif , man tik verkt norėjosi ir dar blogiau paskui pasijutau  verysad.gif

nu jo....hm...reikia kazkaip is anksto prisigalvoti atsakymu tokioms, na moraliskai pasiruosti smile.gif)
bet tai *****, nu kaip zmones gali dirbt toki darba jei jo taip nemegsta...as va savaitgali buvau lazdynu ligoninej su vyru, tai maciau kaip atveze toki senuka, girta girtuteli, smirdinti baisiai, na ir gulde i ligonine, tai sesele su tokia meile ji lydejo, padejo atsisesti, persirengti ir pan...man taip keista buvo...o cia juk motinos, vaikiukai...viskas taip grazu...o jos...gal jos kokiu problemu turi..na gal pavydi kitoms laimes...
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2008 02 14, 22:04)
AK jokiu mokamu palatu nera, o jei bus daug gimdyviu, tai dziaugtis teks, jei i dviviete pakliusi.

Kiek girdejau, tai ten visada konvejeris, tai tikrai reiks dziaugtis jei i 2 viete pakliusim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2008 02 14, 20:35)
tai tą beprotė, kai šaukt pradėjo kad nekokia iš manęs motina  verysad.gif , man tik verkt norėjosi ir dar blogiau paskui pasijutau  verysad.gif

Nu blyn doh.gif , man taip būtų užvėmus, būčiau išpaskutiniųjų atgal šliūkštelėjus jai gražių žodelių..Nu kas per elgesys doh.gif , dar tokį darbą dirba, atbukimas visiškas bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 02 14, 13:55)
hm...klausausi as dabar apie tas seseles....o gal padetu piniginis paskatinimas joms? Na duoti kazkiek ir tada paaiskina, labaiu rupinasi, ar ne? Man tai negaila butu, kad tik padetu...juk jos tikrai mazus atlyginimus gauna...
kaip beje ir gydytojai...kai pagalvoji, kad musu sekretore daugaiu gauna nei gydytojas tai kazkaip tikrai negaila, as net sutikciau susimoketi kazkokia oficialiai nustatyta kaina...

gimdziau antakalnio klinikose (apie gimdyma nepasakosiu), personalas maloniai ir supratingai elgesi nuo registraturos iki sesuciu kai gulejau palatoje. Vyras prie manes sededavo nuo ryto iki vakaro ir jei kildavo kokiu klausimu, ar reikedavo pakeisti patalyne, tai eidavo ieskoti sesuciu ir paprasydavo kad ateitu ir paziuretu. Bande kelis kartus duoti pinigu, bet jos neime.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 02 19, 12:00)
gimdziau antakalnio klinikose (apie gimdyma nepasakosiu), personalas maloniai ir supratingai elgesi nuo registraturos iki sesuciu kai gulejau palatoje.  Vyras prie manes sededavo nuo ryto iki vakaro ir jei kildavo kokiu klausimu, ar reikedavo pakeisti patalyne, tai eidavo ieskoti sesuciu ir paprasydavo kad ateitu ir paziuretu. Bande kelis kartus duoti pinigu, bet jos neime.

na matai. Gal dar ir nuo pamainos priklauso smile.gif na matysim kaip pasiseks...
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 02 02, 13:24)
Nu ką mergaitės daktaras tikria atostogauja nuo kovo 13 dienos ir nebus jo kakur tai 2 savaites verysad.gif

pirma kart ir as girdziu apie jo atostogas, net baimintis pradejau, tikiuosi neprasides anksciau gimdymas, nes mums numatyta kovo 31, bet gydytojas sake gali butu +- laikas g.gif reiks pasidometi kaip elgits jam esant atostogose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 02 20, 17:14)
pirma kart ir as girdziu apie jo atostogas, net baimintis pradejau, tikiuosi neprasides anksciau gimdymas, nes mums numatyta kovo 31, bet gydytojas sake gali butu +- laikas g.gif reiks pasidometi kaip elgits jam esant atostogose ax.gif

hm...keista...as pas ji einu kovo 8 d....na bet cia i Neliga, gal jis ir klinikose atostogaus..nesu tikra...
Atsakyti