Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas (oras-vanduo)

QUOTE(sape @ 2012 11 01, 11:42)
Turiu dar toki klausimeli,ar uztektu vien tos sistemos musu orams? Name yra tik zidinio kapsule be ortakiu.Ar neteks salti ziema? unsure.gif

jei gerai parinktas oras-vanduo, uztektu aisku ziurint kokios firmos pasirinktumet ir t.t.
Atsakyti
sveiki mes irgi galvojame apie si sildymo buda tik as irgi mastau ar nereikia kazkokio sildymo papildomo jus sakote ziurint kokia firma rinksites tai ka jus galetumete rekomenduoti. aciu
Atsakyti
QUOTE(reda147 @ 2013 06 20, 10:46)
sveiki  mes irgi galvojame apie si sildymo buda  tik as irgi mastau ar nereikia kazkokio sildymo papildomo  jus sakote ziurint kokia  firma rinksites  tai ka jus galetumete rekomenduoti. aciu

Aš siūlyčiau mitsubishi electric šildymo sistemas.
Atsakyti
Gal kas pasidalins patirtimi sios sistemos?
Atsakyti
Itin geros kainos MITSUBIHI ELECTRIC Oras/Oras šilumos siurblių vakarų Lietuvos gyventojams smile.gif Jei ką sudominau man į pm. Į kainą įeis vidinis agregatas, išorinis blokas, montavimo darbai iki 5m ir 5 metų garantija tiek įrenginiui tiek montavimo darbams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaseko @ 2013 10 18, 05:34)
Itin geros kainos MITSUBIHI ELECTRIC Oras/Oras šilumos siurblių vakarų Lietuvos gyventojams smile.gif Jei ką sudominau man į pm. Į kainą įeis vidinis agregatas, išorinis blokas, montavimo darbai iki 5m ir 5 metų garantija tiek įrenginiui tiek montavimo darbams smile.gif

visiškai nesutinku, ką reiškia kokybė jei COP'ai maži, o automatika pastoviai neaiškias klaidas meta?
Atsakyti
QUOTE(Linaseko @ 2013 10 18, 05:34)

QUOTE(Lakštingala @ 2013 10 18, 15:11)
visiškai nesutinku, ką reiškia kokybė jei COP'ai maži, o automatika pastoviai neaiškias klaidas meta?

Truputį per skubėjimą ne taip pirmą žinutę perskaičiau. Galvojau, kad parašėt "itin geros kokybės", o pasirodo "itin geros kainos"... biggrin.gif Dėl kainos nesiginčiju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sape @ 2012 11 01, 11:42)
Turiu dar toki klausimeli,ar uztektu vien tos sistemos musu orams? Name yra tik zidinio kapsule be ortakiu.Ar neteks salti ziema? unsure.gif

Mūsų orams tokios sistemos užtektų, jei: šilumos siurblys parinktas ne pagal galią prie Eurovento sąlygų (kurias jums rodo pardavėjai) o pagal galias prie zemiausios temperaturos t.y.-20 (kai kuriems -25).
Atsakyti
Na negi nieks nesistato sios sistemtis ? Gal kas galetu parasyti kaip sekasi sildytis oras vanduo, kokios islaidos, kokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2013 10 19, 14:20)
Na negi nieks nesistato sios sistemtis ? Gal kas galetu parasyti kaip sekasi sildytis oras vanduo, kokios islaidos, kokios problemos?

AŠ Jums galiu duoti mūsų klientų kontaktus iš bet kurio miesto, galėsit nuvykti ar tiesiog paskambinti paklausinėti kas domina Jus.

Mūsų įrenginių COP 5,52, o sezoniniai SCOP 4,8-4,9.
Tai nesakykit, kad maži koeficientai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaseko: 19 spalio 2013 - 17:19
QUOTE(Lakštingala @ 2013 10 18, 15:11)

o kas su mitsubais blogai? jie vieni is oras-oras topiniu gamintoju penketuko ir COP-o ir kokybes prasme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 19 spalio 2013 - 17:21
QUOTE(madwifi @ 2013 10 19, 17:20)
o kas su mitsubais blogai? jie vieni is oras-oras topiniu gamintoju penketuko ir COP-o ir kokybes prasme.

Bent jau mes su automatika nieko neturim gedimų, tik būna kad žmonės naudojasi įrenginiais neperskaitę instrukcijų.
Atsakyti
QUOTE(Linaseko @ 2013 10 19, 17:16)
AŠ Jums galiu duoti mūsų klientų kontaktus iš bet kurio miesto, galėsit nuvykti ar tiesiog paskambinti paklausinėti kas domina Jus.

Mūsų įrenginių COP 5,52, o sezoniniai SCOP 4,8-4,9.
Tai nesakykit, kad maži koeficientai smile.gif

Nežinau tokio Mitsubishi modelio, kurio COP'as 5,52. Gal galite įdėti nuorodą į gamintojo puslapį (nes aš labai nepasitikiu LT reklamomis ir LT dylerių puslapiais smile.gif ) - pasižiūrėčiau mirksiukas.gif

Atsakyti