Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės UK

QUOTE(lindrukas @ 2010 08 18, 09:36)
***O kas is to offsteado jum? Ant sirdies geriau paliks ta ta neigiama report apie childmindere duosi? O jei vaikui trauma per teismus tampysies?

jei per aukles aplaiduma vaikui kazkas nutinka, zinoma kad tampysimes per teismus.
o jums ka, jusu vaikai dzin? nesitampytumet?
ir report nerasytumet, ir leistumet tokiai auklei toliau dirbti?
nejuokink.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 08 18, 08:41)
jei per aukles aplaiduma vaikui kazkas nutinka, zinoma kad tampysimes per teismus.
o jums ka, jusu vaikai dzin? nesitampytumet?
ir report nerasytumet, ir leistumet tokiai auklei toliau dirbti?
nejuokink.

Tai aisku, kad tampyciaus ir rasyciau, bet sakau, kad zala bus jau padaryta ir laimesit tik tai, kad pakenksit tai vadinamai "auklei" bet asmeniskai nuo to jums ir jusu vaikui ne maziau skaudes...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Isijungsiu ir as i jusu pokalbius. Norejau pasiteirauti kiek skiriasi kaina jeigu reikia priziureti ne viena, o du vaikucius?

Is anksto aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2010 08 13, 20:32)
mergaites o gal galite apsviesti ikainius ?  blush2.gif

pvz kiek kainuotu vaiko paemimas is mokyklos ir pasedejimas su juo iki vakaro (mazdaug nuo 12 iki 5pm) ?

reikia man kazkaip skaiciuotis,galva sukt kur pupa det  doh.gif

o jus pasiimkit after school ir nereiks galvos sukti,mokestis yra,bet jei gaunat benefitus viska dengia.Beja,vaikai po pamoku uzimami,vedami i lauka,maitinami.
Atsakyti
As irgi ieskau lietuvisko darzelio, jau nemazai info prisirinkau tik dabar apsisprest reikia biggrin.gif
Galiu pavardint, jei kam reikia : ltlt.lt mokyklele - Dagenhame (bet ne darzelis);
Wansted'e (Buratinas lygtais?, numeriuka pameciau);
Hainault (Drugelis) 07751716042;
Barkinge (Saulute) 07539169412.

Dabar belieka darbeli susirast ir leist maziu i darziuka, bet to ryzto vis kazkaip nera blush2.gif
O ka jus pirmiau darot? Pirma i darzeli leidziat ar pirma darba susirandat? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, esu naujoke jusu forume. Pati gyvenu Londoen turiu sunu , siuo metu laukiam antro vaikiuko . Auklyciu tema man labai aktuali . Tad noriu jusu pakalsuti kuomet renkates aukle ar teikiat daug reksmes faktui, kad su auklyte namuose buna ir jos vaikas. Kaip reaguojat ? Nes auklytes vaikas juk jausis "bosu" namuose, gali skriausti jusu maziuka. g.gif Labai idomi jusu nuomuone smile.gif
Atsakyti
sveikos! 4u.gif
Noriu pasiulyti savo namucius ir savo mergaiciu kompanija!!! Priziuresiu jusu brangenybe savo namuose, manau, kad turesim ka veikti! Turiu dvi dukrytes, tad visai smagu butu ir joms. Galiu priziureti visa diena arba kelias valandas, jei reiks pamaitinsiu svieziu skaniu maistu. Jei susidomejot, parasykit, geriau az, nes temos neseku.

Gyvenam Northamptone, salia Eastfield parko.
Atsakyti
Kokia butų kaina? smile.gif Šiaip konkrečiai ir skubiai šiuo metu auklės neieškom, bet minčių daug apie tai yra - didžiausia problema, kad mano berniukas absoliutus totalus mamytukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elida: 28 rugpjūčio 2010 - 15:06
QUOTE(elida @ 2010 08 28, 16:05)
Kokia butų kaina? smile.gif Šiaip konkrečiai ir skubiai šiuo metu auklės neieškom, bet minčių daug apie tai yra - didžiausia problema, kad mano berniukas absoliutus totalus mamytukas...

4u.gif manau, del kainos susitarsim, mano mergyte irgi tokia, bet kai skiri daug demesio, uzimi vaikuti, tai manau pripras. parasysiu jums i az.
Atsakyti
QUOTE(ruutux @ 2010 08 27, 22:23)
Sveikos mamytes, esu naujoke jusu forume. Pati gyvenu Londoen turiu sunu , siuo metu laukiam antro vaikiuko . Auklyciu tema man labai aktuali . Tad noriu jusu pakalsuti kuomet renkates aukle ar teikiat daug reksmes faktui, kad su auklyte namuose buna ir jos vaikas. Kaip reaguojat ? Nes auklytes vaikas juk jausis "bosu" namuose, gali skriausti jusu maziuka.  g.gif Labai idomi jusu nuomuone smile.gif

4u.gif sveika,
na as taip nemanau (del boso) biggrin.gif , cia jau priklauso ir nuo aukles, ir aisku nuo vaiku.
mano namuose taip nera, mano mergaites mielai priima draugus ir kaip tik viska nesa sveciui, ir net kartais ir pacios "gauna" nuo sveciu biggrin.gif . mirksiukas.gif cia jau kaip pasiseks su aukle ir jos seima

Atsakyti
Sveikos mamytės,
Nuo spalio mėn. vidurio Nottinghame, Bulwell rajone galėčiau prižiūrėti vaiką. Turiu pati metų ir 4 mėn. dukrytę, tai kartu su ja galėčiau pasirūpint ir dar kokiu vaikeliu. Jei ką sudominau, turit kokių klausimų ar pasiūlymų, lauksiu AŽ.
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kuri zinot, ar valstybe bent siek tiek kompensuoja uz aukles ar nursery paslaugas, jei vienas is tevu dirba, o kitas studijuoja g.gif
Vyras dirba visus metus, o as dabar ruosiuos pradet mokytis ir siek tiek dirbti, nu kiek bus imanoma susiderinti mokslu ir darbo grafika.. Dabar kol dirbau tai mazaji priziurejo artimi zmones, bet daugiau nebenoriu, nes noriu mazaji i nursery uzrasyt..Su vyru svarstom galimybes, kas geriau ir aisku kiek tai gali mums kainuoti g.gif
Atsakyti