QUOTE(Kaštanka @ 2010 08 17, 15:05)
Limcamca, kad zinok nelegaliu aukliu tokie ir yra tarifai , 2 - 2.5 per val.
pilni laikrasciai tokiu lietuviu
pilni laikrasciai tokiu lietuviu
Supratau. Nelegali, tada ir daugmaz tuom viskas pasakyta.
Jeigu ji nelegali, tai reiskiasi ir nekvalifikuota, ir neturi ne zalio supratimo apie vaikus, ju auklejima, lavinima, plius, kazko pamokyti ar pan.
QUOTE(lindrukas @ 2010 08 17, 15:32)
Limcamca jus tikriausiai viena is aukliu, kad taip siausiates?
Pasiskaiciau ir as skelbimu, tai kaip supratau, kad tikrai tiek ir moka 2 - 2,5 svaro.
Kazkaip nenoriu plestis ir diskutuot cia bet as taip ir nezinau tarkim jei 2 vaikiukus priziuri (kaip jau anksciau rasiau) 170svaru cia daug ar mazai? Aisku brangiausi mano turtai, jei galeciau mokeciau, kad ir 300 tai auklei, bet jei galeciau tai pati tikrai nedirbciau ir svetimai nepalikciau savo mergyciu...
Beje kiekvienam pagal galimybes, ir jei tarkim kazkas gali moket 100svaru i savaite(man atrodo pakankamai normalu) tai visiskai nereiskia, kad jam vaikas maziau brangus, nei tam kas 150 moka...
Pasiskaiciau ir as skelbimu, tai kaip supratau, kad tikrai tiek ir moka 2 - 2,5 svaro.
Kazkaip nenoriu plestis ir diskutuot cia bet as taip ir nezinau tarkim jei 2 vaikiukus priziuri (kaip jau anksciau rasiau) 170svaru cia daug ar mazai? Aisku brangiausi mano turtai, jei galeciau mokeciau, kad ir 300 tai auklei, bet jei galeciau tai pati tikrai nedirbciau ir svetimai nepalikciau savo mergyciu...
Beje kiekvienam pagal galimybes, ir jei tarkim kazkas gali moket 100svaru i savaite(man atrodo pakankamai normalu) tai visiskai nereiskia, kad jam vaikas maziau brangus, nei tam kas 150 moka...
Tikrai taip, pataiket. Aukle. Netgi dviem berniuksciam.
Bet, tai gerai, Lindrukas, negalit, tai nemokat. Bet, sakykit, ko galima reikalauti is aukles, kuriai yra mokama 2gbp i valanda.
As, tai isivaizduoju, kad nieko, apart to, kad mano vaikas neuzsimustu per ta valanda.
As, tikiu, kad tokios kainos. Bet, pagal kaina, tai man ziaurus zmogaus nevertinimas. Nes, aukle dirbti, tikrai nera labai lengva