Labai pasižadu vakare visas nuotraukas jums parodyti ir prisijungti prie nuostabių menininkių būrelio
Aš vakar suvėriau ilgiausius auskarus sesei, kokių 10 cm, prasikankinau, čia buvo mano septinti auskarai, bet su tiek kilpučių tai pirmi
Labai pasižadu vakare visas nuotraukas jums parodyti ir prisijungti prie nuostabių menininkių būrelio
O aš vakar pirmus burbuliukus suvėriau. Nu, negaliu nepasirodyt!
Pasakysiu, labai užkrečiantis reikalas ir džiaugsmo, kaip pavyksta, kaip vaikui.

Beje, įvertinau, kad tam reikalui reikia super idealaus biserio. Nes jei bent kiek netikslumų, burbuliukas gaunasi ne toks.
Ieškosiu gero biserio.
lairam, ar jo labai smulkaus reikia?
Pasakysiu, labai užkrečiantis reikalas ir džiaugsmo, kaip pavyksta, kaip vaikui.

Beje, įvertinau, kad tam reikalui reikia super idealaus biserio. Nes jei bent kiek netikslumų, burbuliukas gaunasi ne toks.
QUOTE(vijurka @ 2009 09 24, 11:05)
O aš vakar pirmus burbuliukus suvėriau. Nu, negaliu nepasirodyt!
Nieko visai burbusiukai tavo. Aš darau arba viską iš 4 mm., arba iš 4-6 mm.
QUOTE(lairam @ 2009 09 24, 12:14)
lairam, peržiūrėjau tavo burbulus. Tu biserio nededi? Vien iš bikone darai?
Reiks ir man bandyt taip.
QUOTE(EditaR @ 2009 09 24, 11:15)
Tikrai žavūūs, merliniški.
Aš niekaip neprisikasu iki daug priekabukų...REikia, kad kas spirteltų užpakalin
QUOTE(vijurka @ 2009 09 24, 11:23)
lairam, peržiūrėjau tavo burbulus. Tu biserio nededi? Vien iš bikone darai?
Taip, aš darau arba vien is bikone (dviejų spalvų skirtingų) arba imu bikone 4 mm. ir kažką kitko (pvz stiklo karoliukai) 6 mm. Su biseriu esu dariusi savo pačius pirmus, bet net nežinau, koks ten skersmuo buvo
EditaR - FAINUOLIAI
QUOTE(vijurka @ 2009 09 24, 11:39)
lairam, tai gal gali schemutę parodyt pagal kurią vert iš bikone.
Tai ati burbulais užkrėtei dabar jau gydyk.
Aš vėriau šį burbulą iš auksarankių pamokėlių.

Aš vėriau šį burbulą iš auksarankių pamokėlių.

Aš visus pagal šią auksarankių darau, bet kaitalioju akmenėlius ir gaunasi vis kitokie jie. Taigi darau pagal tą pačią, kaip ir tu
QUOTE(vijurka @ 2009 09 24, 11:42)
Tai, kad visai nėra už ką
lairam , bet tai gal jau atsipirko bent kažkas?
Jau, sakau, reikia ir man skelbimuose temą atidaryti, nes minusas žiaurus, o vis perku, perku, vyras iš namų išvarys
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 24, 11:51)
lairam , bet tai gal jau atsipirko bent kažkas?
Jau, sakau, reikia ir man skelbimuose temą atidaryti, nes minusas žiaurus, o vis perku, perku, vyras iš namų išvarys

Šiaip tai pardavusi tikrai nemažai, bet į pliusą niekaip neišlendu