Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

sveikos,
Pagaliau ir aš prisiruošiau "aprengti" savo svetaines langa. kabinsiu tik dieninias užuolaidas. Labai patiko toks variantas.
user posted image

Bet galvoju kaip ten paradaryta, kad jos taip gražiai lygiai banguojasi? Gerai aš jas pakabinus subanguosiu, bet reikes traukyti jas, kad i balkona nueiti ir tada vel reikes banguoti?
Atsakyti
Kad lygiai kristų ir banguotų užuolaidos manau priklauso nuo audinio.
Pvz. Organza taip lygiai nebanguos, nes ji pučiasi. Tad reikai ko nors minkštesnio smile.gif
Atsakyti
Audinys gali buti ir organza - bet apacioj tada kokia juosta sunkesnio audinio galima siuti, dar svorio sniureli isiuti ir banguosis - dar svarbu ziedu lyginis skaicius ir tikslus atstumai tarp ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 12 14, 12:31)
Audinys gali buti ir organza - bet apacioj tada kokia juosta sunkesnio audinio galima siuti, dar svorio sniureli isiuti ir banguosis - dar svarbu ziedu lyginis skaicius ir tikslus atstumai tarp ju  4u.gif

Bet vistiek kitas audinys gražiau būna, nes mano anyta turi organzos užuolaidas, tai jos vistiek kažkiek pasipūtę ir taip lygiai kaip foto kur Carisma įkėlė nekrenta nors ir švino juostelė apačioje yra.
Kai sau rinkausi užuolaidas tai irgi salone minėjo jog organza pūsis ir lengvai nekris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 14 gruodžio 2009 - 11:43
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 13, 16:04)
placiau apie kantavima galima?  bigsmile.gif  aciu  4u.gif

Romanetės kraštą apkantuoji ( tokia atlasinė juostelė, kuria suvant sulaikomas pasipūtęs kraštelis) ir labai gražiai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Carisma @ 2009 12 13, 23:35)
sveikos,
Pagaliau ir aš prisiruošiau "aprengti" savo svetaines langa. kabinsiu tik dieninias užuolaidas. Labai patiko toks variantas.
user posted image

Bet galvoju kaip ten paradaryta, kad jos taip gražiai lygiai banguojasi? Gerai aš jas pakabinus subanguosiu, bet reikes traukyti jas, kad i balkona nueiti ir tada vel reikes banguoti?

Taip reiks truputėlį patvarkyt, bet užuolaidos su žiedais lengvai susiklostuoja.Užuolaidos su žiedais tvarkingai atrodo, nes bangelės krinta lygiom klostėm, čia ir yra šio modelio privalumas.O siūti galima iš įvairių dieninių audinių, toks neblogas dabar yra baltas, skaidrus dieninis audinukas, kurio labai geras kritimas
Atsakyti
Sveikutes, labai grazios Nerutes romanetes, bet va siule pasisakyti, del krasteliu, tai as uz, kad butu tiesu, man asmeniskai nelabai tvarkingai atrodo, va ziureciau ir erzintu mane g.gif
Bet cia tik mano nuomone, tokia esu blush2.gif
Nors ant grindu krentancios uzuolaidos tai man laaabai patinka, tik tokias isivaizduoju pas save, nors irgi kaip sake 'nestandartas' yra g.gif
Aisku, cia skonio reikalas, vieningos nuomones nebus, reiktu paciai apsispresti mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Labai norėčiau jūsų patarimo, nes jau galva neišneša...
Svetainėje reikia užuolaidų. Langų vaizdas būtų toks:

user posted image

Langams noriu karnizo ir "naktinių" užuolaidų (planuoju gal liną ar pan., su žiedais). Bet nesumąstau, kaip balkono duris apipavidalinti (lyg kampinio karnizo ir nenoriu g.gif ). Gal ką patarsite? ax.gif

Beje dar toks klausimėlis (gal ir durnas lotuliukas.gif ), kiek vamzdžių dedate į karnizus??? 2? Na dieninių užuolaidų neplanuoju, langas bus "atviras", bet planuoju kelių spalvų "naktines" (kabutėse, nes ne visai naktinės, kiek storesnio/tankesnio audinio) užuolaidas.

Ačiū iš anksto už patarimus...
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 15, 08:31)
Sveikutes, labai grazios Nerutes romanetes,

aciu 4u.gif o del krasteliu tai mes kuo toliau ziurim tuo labiau patinka biggrin.gif

Ninin jei detumet vienos medziagos uzuolaidas gal butu galima is tos pacios medziagos ar artimos jai medziagos ir balkono duris "aprengti" biggrin.gif nzn kaip pavadint ta ruba nes jis klijuojasi kaip romanete su lipucka virsuj, ir lyg apacioj, t.y nera romanete nes nesilanksto o visada buna prilipinta prie lango 4u.gif bet be abejo reikia ziureti ko jums reikia ar pvz aklino uzsidengimo ar tik light kokio varianto 4u.gif
Atsakyti
g.gif Na aklinai kaip ir nenoriu, nes visgi balkono durys, dažnai atidaromos (vasarą beveik visad atviros). Lyg buvo mintis dėti romanėtės šiom durim, galvojau net tik ant pačių durų, ir visai ertmei... bet pradėjau abejoti g.gif

O gal visgi kampinį karnizą dėti (jei būna tokių metalinių g.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 15, 16:36)
g.gif Na aklinai kaip ir nenoriu, nes visgi balkono durys, dažnai atidaromos (vasarą beveik visad atviros). Lyg buvo mintis dėti romanėtės šiom durim, galvojau net tik ant pačių durų, ir visai ertmei... bet pradėjau abejoti  g.gif

O gal visgi kampinį karnizą dėti (jei būna tokių metalinių  g.gif )...

yra metaliniai karnizai su sarnyru, kad kampas tvarkingas butu. pilnai galima deti tiek romanetes, tiek uzuolaidas. apsispresti galite rinkdamiesi audini. smile.gif

Jei pagalbos reikia galiu padeti su uzuolaidom ir kt. Viniuje ir apylinkese.
Rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2009 12 15, 15:09)
yra metaliniai karnizai su sarnyru, kad kampas tvarkingas butu. pilnai galima deti tiek romanetes, tiek uzuolaidas. apsispresti galite rinkdamiesi audini. smile.gif

O gal galima pvz??? ax.gif jei nesunku...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 15, 19:58)
O gal galima pvz???  ax.gif jei nesunku...

Pavyzdys su dviem sarnyrais 90 laipsniu kampu. Kampas gali but bet koks, sarnyrai lankstus. Taip pat kai kuriuos vamzdzius galima islenkti pagal jusu siena, tada sarnyro nereikes.

user posted image
Atsakyti