Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(sotto @ 2009 10 06, 13:56)
pastabumas ohoho  biggrin.gif tada buvo tokia mažoji, kad šita mažoji gal jau nebebus tokio mažumo  biggrin.gif

tongue.gif
irnesakyk.gif šita mažoji visad bus dar mažesnė tongue.gif ... Iš patirties sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 06, 13:50)

Yra dar daug kitų temų, kuriose galima reikštis mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O as siandien parsivedziau vaika su tuoj susiruosusiu sprogti nuo pilnumo pamersu,.Pasirodo jei vaikas su pamperiu, tai jo keisti nereikia, pratinti prie puodo nereikia, nors namuose sodinu visada.Tik kol kas esam vis dar su pamperiais.....Ir ka tu gali tokiu atveju pasakyti,ogi nieko..................
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 06, 13:58)
... Iš patirties sakau biggrin.gif

O patirtis būna visokia. Būna ir mažesnių už mažąją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 10 06, 13:59)
Būna ir mažesnių už mažąją lotuliukas.gif

Nu tai tą ir sakau gi umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 10 05, 15:11)
O man atrodo , kad dar trumpiau doh.gif  doh.gif  doh.gif nevalgai, nereikia, eik sysiu, praustis ir gult, tipo namuose pavagysi verysad.gif  doh.gif  blink.gif

Sysina pas mus isvis kietai - 11.40 kai pareina is lauko arba ne.Vienu zodziu tuo laiku, o ne pries miega kaip turetu but logiskai mastant.Sodina visus su pamperiu ar be, pamperius keicia nors gali but tik viena kart pasysiotas,ta pati uzdeda tik tuo atveju jei tuscias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fibi: 06 spalio 2009 - 13:40
Dėl krizės biggrin.gif pas mus auklėtojos gi neapmokamų išeina... nežinau ar jau dėl to, ar dar ne dėl to, bet iš savų auklėtojų matau tik vieną... ir kasdien sutinku grupėj po naują "auklėtoją" biggrin.gif Gerai kad jau tokie didoki vaikai, patys rengias, valgo, žino savo vardus, kur kieno spintelė... įtariu lopšelinuką būtų sunku palikt kas rytą vis kitam žmogui unsure.gif

Dėl sysinimo, o jūs auklėtojų, auklyčių klausiat kada sodina g.gif kiek kartų kakino, kiek miegojo.. bent jau pas mus viską auklėtojos į sąsiuvinį kasdien rašydavo lopšyje g.gif Beto jei namie visiškai be pampių, siūlyčiau ir į daržą jų nebenešt... Tik kelnikių daugiau biggrin.gif Galu gale jei jau matot, kad auklėtojos tikrai savo darbą atlieka blogai ir nuolatos, ir jei ne vien jūs, bet ir kiti tėveliai nepatenkinti, kodėl nenuėjus pas direktorę pokalbiui.. galu gale paprašius pakeist grupę unsure.gif

Dėl sėdėjimo kartu nebeturiu ką sakyt, nes rugsėjį man dar visko gali būt, kad aš sėdėsiu kampe grupėj kokį mėnesį pasiėmus neapmokamų darbe doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 14:41)

Dėl sysinimo, o jūs auklėtojų, auklyčių klausiat kada sodina  g.gif kiek kartų kakino, kiek miegojo.. bent jau pas mus viską auklėtojos į sąsiuvinį kasdien rašydavo  lopšyje g.gif Beto jei namie visiškai be pampių, siūlyčiau ir į daržą jų nebenešt... Tik kelnikių daugiau  biggrin.gif  Galu gale jei jau matot, kad auklėtojos tikrai savo darbą atlieka blogai ir nuolatos, ir jei ne vien jūs, bet ir kiti tėveliai nepatenkinti, kodėl nenuėjus pas direktorę pokalbiui.. galu gale paprašius pakeist grupę  unsure.gif 

Manau,keisim darzeli....................
Atsakyti
Cia kalbama, kad pasedejus su vaiku grupeje, matote jos virtuve. O nemanote kai teveliai nebesedi ta virtuve keiciasi? g.gif

QUOTE(Mergaite12 @ 2009 10 06, 13:58)

Jei namuose vaiksto be pamperio, tai i darziuka be jo ir vesciau 4u.gif

As darziuke buvau sutarusi kad maziukui pampa des tik miegeliui, bet kai viena diena suejo du pampai, tai daugiau nebenesiau, tik daugiau kelnyciu palieku. Ir sekasi thumbup.gif Buna kad vienos kelnytes slapio, buna kad ir parsivedu su tom paciom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 10 06, 14:41)

Dėl sėdėjimo kartu nebeturiu ką sakyt, nes rugsėjį man dar visko gali būt, kad aš sėdėsiu kampe grupėj kokį mėnesį pasiėmus neapmokamų darbe  doh.gif  lotuliukas.gif

As irgi uz sedejima grupej kol vaikas susipazins su aplinka.Mums tai auklyte padare "gera darba" : ejom su tokiu pasitenkinimu i darzeli.Susikabine uz ranku iejom i grupe ir auklyte prie duru pasakius ,kad jos grindys isplautos,pagriebe mano vaika uz rankos ir klykianti nusitempe per grupe.Nuo tos dienos mano vaikina turi atplest nuo manes per jega.Ta kart baisiai pasimeciau ir antra diena jau buvau paruosus kalba , bet matyt is mano minos suprato ,kad geriau daugiau taip nedaryt.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 10 06, 14:55)
Cia kalbama, kad pasedejus su vaiku grupeje, matote jos virtuve. O nemanote kai teveliai nebesedi ta virtuve keiciasi?  g.gif

esu linkusi tikėti, kad auklėtojos dirba taip pat, ir paliktos be tėvų priežiūros neapvalgo vaikų, nešūkauja ant jų, tiek pat kartų veda ant puodo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2009 10 06, 15:03)
esu linkusi tikėti, kad auklėtojos dirba taip pat,  ir paliktos be tėvų priežiūros neapvalgo vaikų, nešūkauja ant jų, tiek pat kartų veda ant puodo ir pan.

As irgi noreciau pasitiket...Pareidama is lauko maciau , kad vaikai yra lauke ir nuejau i balkona paziuret kaip elgiasi manasis.Nemaciau situacijos pradzios ,bet manasis rekia visa gerkle ,auklyte dar supurto ranka jo ir visi nueina i grupe.Nuejau pasiimt ,klausiu kaip lauke neverke.Ne buvo geras graziai vaiksciojom.As zinau kad mano vaikas nera pyragelis,bet kam reik meluot - sakykit kaip yra ir viskas.Arba paklausi kaip valge:aukletoja sako kelis saukstus,auklyte visa sriuba biggrin.gif tai dabar kelis kart pasiklausiau uz duru ir zinau kad tikrai suvalgo viska smile.gif Ziuresim kaip bus toliau - jei ka prasysiu kad grupe pakeistu.
Atsakyti
Jei būčiau pasėdėjusi su vaiku darželyje pirmas dienas, gal ji būtų adaptavusis ir nebūtume turėję tiek problemų g.gif Bet auklėtojos liepė iš karto palikti ir nesiginčijau, pedagogai geriau žino. Ir viskas baigėsi tuo, kad kiti palikti priprato, o mano - ne. Dabar pratinamės iš naujo, bet jau be mamos, didelė jau, puikiai supranta kas vyksta.
O kaip darysiu su mažyle, dar bus matyt, gal pabūsiu, o gal ir ne.
Ir pritariu tai nuomonei, kad vaikas vaikui nelygu. Vieniems reikia ant kelių pasėdėti, kitiems nebūtinai. Ir kiekviena mamytė puikiai žino, kaip geriausia jos vaikui. Ir daro taip, kaip išeina. Ir nėra ko čia daug ginčytis friends.gif
Papildyta:
QUOTE(fibi @ 2009 10 06, 15:15)
As irgi noreciau pasitiket...Pareidama is lauko maciau , kad vaikai yra lauke ir  nuejau i balkona paziuret kaip elgiasi manasis.Nemaciau situacijos pradzios ,bet manasis rekia visa gerkle ,auklyte dar supurto ranka jo ir visi nueina i grupe.Nuejau pasiimt  ,klausiu kaip lauke neverke.Ne buvo geras graziai vaiksciojom.As zinau kad mano vaikas nera pyragelis,bet kam reik meluot - sakykit kaip yra ir viskas.Arba paklausi kaip valge:aukletoja sako kelis saukstus,auklyte visa sriuba  biggrin.gif tai dabar kelis kart pasiklausiau uz duru ir zinau kad tikrai suvalgo viska smile.gif Ziuresim kaip bus toliau - jei ka prasysiu kad grupe pakeistu.

Pas mus irgi yra buvę tokių fintų, kai vienai auklėtojai viskas gerai, o kita pasakydavo, kad ir nevalgė, ir atsikalbinėjo... rolleyes.gif
Dabar paprašiau, kad sakytų viską, net kai neklausiu, nes turim elgesio sutrikimų ir juos turim ištaisyt.
Atsakyti