Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Žiū kultūros čia kai kam tikrai stoka doh.gif
Niekas su vaiku nesėdi savaičių savaites, pabūna kelias dieneles, ir tas vaikas geriau pasijaučia ir tiek , ir būna kartais grupėje po tris mamas ir kas čia tokio smile.gif
Kaži ar patiktų, kad grupėn atvestumėt savo vaiką, ten du bliauna, o nuo jų verksmo, jums išėjus, pradeda verkti ir jūsiškis, tada labai ,,gera" adaptacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 10 06, 12:23)
Žiū kultūros čia kai kam tikrai stoka  doh.gif
Niekas  su vaiku nesėdi savaičių savaites, pabūna kelias dieneles, ir tas vaikas geriau pasijaučia ir tiek , ir būna kartais grupėje po tris mamas ir kas čia tokio  smile.gif
Kaži ar patiktų, kad grupėn atvestumėt savo vaiką, ten du bliauna, o nuo jų verksmo, jums išėjus, pradeda verkti ir jūsiškis, tada labai ,,gera" adaptacija  doh.gif

O ka daryti tokiu atveju, kad ko as buvau grupeje, mazoji taip gerai jautesi, ji i mane jokio demesio nekreipe, o kaip suprato kitas diena, kad mamos nera, va tada isterija didzioji. doh.gif doh.gif O buti visada as negaliu........
Atsakyti
ir siap vaikai po metu ejimo i darzeli gali parodyti toookias asaras, ka tada mamayte jei i darbeli labai labai reikia.....?

nu tema be galo, kas gali sedi su vaikais kas ne ir vienos ir kitos geros mamos
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 06, 13:22)
kas gali sedi su vaikais kas ne ir vienos ir kitos geros mamos

O kas nors sakė, kad negeros g.gif ?
Atsakyti
O aš labai patenkinta, kad nereikėjo man su vaiku sėdėt daržiuke. Atvedžiau rugsėjo pirmą, ir auklėtoja pasakė kada pasiimt, ir va einam be isterijų be nieko.. O vaikas irgi buvo iki darželio visad su manim, niekad niekam nepalikdavau, na nebent labai jau ekstra atveju seneliams ir tai kokiai valandai( gyvenam su seneliais kartu, tad kaip ir namie palikdavau). Antros savaitės galė pradėjo ir miegot, tad kaip ir žino jog darželyje mamos nebūna ir nieko jokio verksmo.. O kas žino kaip būtų buvę jeigu būčiau sėdėjus kartu.. Va atsimenu vieną dieną kai pradėjo iki pietų būt, paprašė auklėtoja ateit pamaitint, ir ką jūs galvojat liko mano vaikas beveik nevalgius, nes pradėjo maivytis, ožiuotis ir t.t. kitą dieną liko viena valgyt ....
Atsakyti
dilma su jėga išsakė mano nuomonę drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nė vienas vaikas nekreipė į mane dėmesio, žliumbė pakaitom norėdami savo mamos. O aš turėjau progą pamatyti darželio "virtuvę". Kaip elgiamasi su norinčiais miego, kaip duodama valgyti, po kiek, kaip vaikai elgiasi išėjus mamai. Superinė patirtis. Mes su vyru atlankėme dvi savaites, gal ir ilgokai, bet turėjom tam galimybę. Mažoji adaptavosi labai labai lengvai. Man buvo sunkiau nei vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 10 06, 12:30)
O kas nors sakė, kad negeros g.gif ?

doh.gif kaip galva i siena ...beaigiu ta tema, nezadu tapmyti visu posmu, kuriuos smerke tas kurios negelli adaptacijos laikotarpiu sedeti su vaiku , mama blogai laika susiplanavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 10 06, 12:23)
Žiū kultūros čia kai kam tikrai stoka  doh.gif
Niekas  su vaiku nesėdi savaičių savaites, pabūna kelias dieneles, ir tas vaikas geriau pasijaučia ir tiek , ir būna kartais grupėje po tris mamas ir kas čia tokio  smile.gif
Kaži ar patiktų, kad grupėn atvestumėt savo vaiką, ten du bliauna, o nuo jų verksmo, jums išėjus, pradeda verkti ir jūsiškis, tada labai ,,gera" adaptacija  doh.gif

Tai taip ir budavo, kad nuo dvieju pradeda verkti visa grupe....ir kas cia tokio?
Naturalu...

P.S prie ko cia kultura blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 06, 13:22)
ir siap vaikai po metu ejimo i darzeli gali parodyti toookias asaras, ka tada mamayte jei i darbeli labai labai reikia.....?

Kalba ėjo apie mažo vaiko adaptaciją NAUJOJE, jam nepažįstamoje vietoje, o ne vaiko nenuotaikas ar kaprizus. Ką darot, kai namie užsiožiuoja, verkia?

QUOTE(Lauginta @ 2009 10 06, 13:32)
O kas žino kaip būtų buvę jeigu būčiau sėdėjus kartu..

Tai nieko, sužinosit, kai antrą vaiką turėsit. Vienodų vaikų nebūna cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 06 spalio 2009 - 12:42
QUOTE(jėga @ 2009 10 06, 12:41)
Kalba ėjo apie mažo vaiko adaptaciją NAUJOJE, jam nepažįstamoje vietoje, o ne vaiko nenuotaikas ar kaprizus. Ką darot, kai namie užsiožiuoja, verkia?

doh.gif kalba ejo ta o baigesi aiskinimu kaip blogai mamos susiplanuoja laika ir pirmom dienom negali sedeti su vaiku grupei....

Viskas nusibodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2009 10 06, 13:32)
Mažoji adaptavosi  labai labai lengvai. Man buvo sunkiau nei vaikui.

Meluooooji biggrin.gif

QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 06, 13:34)
doh.gif  kaip galva i siena ...beaigiu ta tema, nezadu tapmyti visu posmu, kuriuos smerke tas kurios negelli adaptacijos laikotarpiu sedeti su vaiku , mama blogai laika susiplanavo  doh.gif

Nu perskaičiau visą šitą temą - smerkiančių postų neradau g.gif

QUOTE(Izabelee @ 2009 10 06, 13:36)
Tai taip ir budavo, kad nuo dvieju pradeda verkti visa grupe....ir kas cia tokio?
Naturalu...

P.S prie ko cia kultura blink.gif

Kas čia tokio? O kas čia tokio, jei aš su savo vaiku sėdžiu grupėj, kad jis neverktų? Visas šitas kipišas užvirė dėl to, kad kitiems vaikams, neva, skauda širdelę, kai vieno ar kito vaiko mama šalia...

O kultūra tai prie visko, nepastebėjote? Žmogaus bendravimo stilius čia, virtualioje erdvėje, didžiąja dalimi parodo, koks jis yra ir realybėje... Žinoma, kai ką gali nuslėpt, kai - pagražint... Bet bendravimo kultūra išlieka...
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 06, 13:45)

Viskas nusibodo  4u.gif

Tai gerai drinks_cheers.gif . Yra dar daug kitų temų, kuriose galima reikštis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 06 spalio 2009 - 12:50
QUOTE(Dilma @ 2009 10 06, 13:50)
Meluooooji biggrin.gif

pastabumas ohoho biggrin.gif tada buvo tokia mažoji, kad šita mažoji gal jau nebebus tokio mažumo biggrin.gif
Atsakyti