Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XII

Mes juk mokame juoktis ir pykti,
Liūdna mintį laikyt paslapty..
Visi trokštam Naujuosius sutikti,
Ne vynu, o laime girti..

Su artejanciais bigsmile.gif

Linkiu jums mergaites ir sau tuo paciu daug daug sveikatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulexxxx @ 2009 12 30, 11:42)
hormonu gerimas kazin ar kenkia jei tinkama doze, juk tuos pacius hormonus gamina skydliauke, mes juos geriam kad kompensuoti trukuma, o ne gydymui. Pradzioje sunku susitaikyt su mintimi kad busi priklausoma nuo vaistu. Dabar ta minti jau uzmirsau, isgeriu tablete ir tiek  biggrin.gif Cia juk ne insulinas.... Gydytoja sake, jog galima istempti penkis metus ju negeriant, taip kad nebaisu kuri laika ir negyvenamoj saloj atsidurt  biggrin.gif

o kiek tu sveri ir kiek geri tiroksino?

QUOTE(Mojo @ 2009 12 31, 07:15)
Sveikos, mergaitės, su artėjančiais Naujaisiais 4u.gif

Noriu dar visų, kurios parašė apie po operacijos augantį svorį, paklausti štai ko: ar svoris auga ir stengiantis jį reguliuoti, t. y. sportuojant, reguliuojant mitybą? Ar jūs tiesiog gyvenat įprastai, taip kaip buvot įpratusios g.gif Nes aš ir dabar svorį turiu "įsiręžus" laikyti - jei atsipalaiduočiau, būtų liūdna doh.gif Bet kol kas jis man paklūsta, todėl labai bijau, kad po operacijos netaptų nevaldomas verysad.gif

man svoris auga verysad.gif apetito didelio neturiu,bet vistiek auga. sportuoju namie unsure.gif bet aš ir šiaip dar blogau jaučiuos,nuo netinkamos tiroksino normos.
su Naujais metais visais.sveikatos!!!
Atsakyti
5 metus be tiroksino ? blink.gif oj ne , as jei atsidursiu saloj negyvenamoje be tiroksino tai jau pusmecio netempsiu schmoll.gif man buna labai blogai kai yra tiroksino trukumas , as tada jau mirstu o ne gyvenu , as tiroksina laikau savo gyvybes palaikymo tablecike thumbup.gif linksmu naujuju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2009 12 31, 23:30)
o kiek tu sveri ir kiek geri tiroksino?
man svoris auga  verysad.gif  apetito didelio neturiu,bet vistiek auga. sportuoju namie  unsure.gif  bet aš ir šiaip dar blogau jaučiuos,nuo netinkamos tiroksino normos.
su Naujais metais visais.sveikatos!!!

Labas. Su Naujaisiais 4u.gif Optimizmo ir daug sypseneliu siais metais smile.gif
Sveriu 56 kg, ugis 165. Pagal svori tiroksino tureciau gerti po 112. Kartais isgeriu 125, kelias dienas po 100. Hormonu dar nesitikrinau, darbai isuko taip, kad nera kada.... Bet lyg jauciu kad reiktu mazinti. Na, tyrimas parodys. O storeja tikrai ne visi. Chirurgas ir mane perspejo jog svoris gali padideti. Ziuresiu kaip bus toliau. smile.gif
Atsakyti
As pradejus gerti prisiskaiciau kad nuo tiroksino istinstama ir tampi tikra backa , nu ir ka nieko beveik nebevalgiau ir laukiau kada imsiu storet , rezultate numeciau 20 kg ir susigadinau skrandi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 01 sausio 2010 - 15:45
QUOTE(lucero @ 2010 01 01, 17:18)
As pradejus gerti prisiskaiciau kad nuo tiroksino istinstama ir tampi tikra backa , nu ir ka nieko beveik nebevalgiau ir laukiau kada imsiu storet , rezultate numeciau 20 kg ir susigadinau skrandi lotuliukas.gif  doh.gif

Bet juk tampama backa kai tiroksino truksta, tada ima kauptis skysciai. Jei doze parinkta gerai, taip neturetu buti. Storejama tada, kai del jodo terapijos tenka daryti tiroksino gerimo pertraukas, nes tai sutrikdo medziagu apykaita.
Atsakyti
Tikrai taip , bet man su tiroksino trukumu sutrinka viskas kai jo truksta man tada buna taip bloga , kad net svoris nukrenta , kuo labiau truksta tiroksino tuo labiau kustu lotuliukas.gif matyt toks individualus mano organizmo reakcija , tik pasiekus norma tsh, eme nebekristi biski priaugau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 01 sausio 2010 - 16:50
QUOTE(lucero @ 2010 01 01, 18:48)
Tikrai taip , bet man su tiroksino trukumu sutrinka viskas kai jo truksta man tada buna taip bloga , kad net svoris nukrenta , kuo labiau truksta tiroksino tuo labiau kustu lotuliukas.gif matyt toks individualus mano organizmo reakcija , tik pasiekus norma tsh, eme nebekristi biski priaugau  bigsmile.gif

Visko gali buti, kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja. O medziagu apykaita ir svorio svyravimai kazkoks mistinis dalykas biggrin.gif
Atsakyti
Man ta skydliauke tikra mistika ,tokia mazyte o tiek daug padaryti gali doh.gif visi organai eme strigti , sirdis laukais lekti , tik kai jau kojom nebepaejau ir zliumbiau is nevilties , tik tada man rado kad mano tsh beveik 8 , cia dar tipo nedidelis , bet as jauciausi lavonas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 01 sausio 2010 - 16:57
QUOTE(lucero @ 2010 01 01, 18:54)
Man ta skydliauke tikra mistika ,tokia mazyte o tiek daug padaryti gali  doh.gif visi organai eme strigti , sirdis laukais lekti , tik kai jau kojom nebepaejau ir zliumbiau is nevilties , tik tada man rado kad mano tsh beveik 8 , cia dar tipo nedidelis , bet as jauciausi lavonas doh.gif

O taip, skydliauke dar vadinama intetekto, grozio, temperamento liauka. O tiroksinas-organizo baterija-nieko gero kai pradeda sest biggrin.gif
Atsakyti
parodau savo randą. čia kai tik grįžau iš ligoninės
user posted image
čia dabar. t.y. po trijų mėnesių
user posted image
Atsakyti
Labai grazus randukas 4u.gif
Atsakyti