QUOTE(Vanagupe @ 2010 02 11, 22:41)
Prie ko cia logika? Tik tokioj "turtingoj" Lietuvelej ir laiko ligonius vos ne po savaite po eiliniu operaciju
. Geriau jau tuos $ skirtu aparaturos atnaujinimui ir gyd. tobulinimui. Mane po pirmos operacijos po 24val. israse, kaip stirna straksejau, po dusu issimaudziau ryte, susifenavau, pasidaziau, dar spejau pietus pavalgyt ir namo. Po antros irgi turejo tas pat but, bet gydytojas zinojo, kad vaikai namie mazi, tai leido dar nakti viena issimiegot, pailset. Tas 24 val. intencyviai stebi, kas val. matuoja spaudima ir pan. Cia tas pats kaip ir su gimdymu, visos JAV pagimdziusios po 2 paru namo vaziuoja, o LT guli vos ne savaite
. Sakau, gal cia gryn psichologinis nusiteikimas suveikia
?
Dar "pasiurpinsiu" tautietes: po jodo manes isvis nelaikys ligoninej: ryte atvaziuosiu, gausiu tabletike, gal kelias val ir reiks pabut ir vsio, vaziuosiu namo ar i viesbuti, kazkur viena kelias dieneles pasilepint:))
As irgi laukiu patarimu del jodo dietos, nenoriu net pagalvot, kad reikes save ribot
Del savijautos gyvenant be skydliaukes:
joviteleb, mano savijauta
. Esu kuda, tai geriu 75mg to hormono, MB 6 ryto paduoda, pries iseidamas i darba, jei isgeriu veliau, bunu siek tiek aptinus is veido 

Dar "pasiurpinsiu" tautietes: po jodo manes isvis nelaikys ligoninej: ryte atvaziuosiu, gausiu tabletike, gal kelias val ir reiks pabut ir vsio, vaziuosiu namo ar i viesbuti, kazkur viena kelias dieneles pasilepint:))
As irgi laukiu patarimu del jodo dietos, nenoriu net pagalvot, kad reikes save ribot

Del savijautos gyvenant be skydliaukes:

Galbut kitose salyse yra geresne prieziura namuose. Nesinoretu po operacijos kita diena is namu lekti i poliklinika, laukti eileje pusdieni, "susirinkti" kruva virusu, kad perristu zaizda ar krauja paimtu. Jau nekalbu pie tuos atvejus kai tave operavusi ligonine uz simto kilometru. Lygiai tas pats kaip ir su jodu. Gerai jei tu laikysies visu reikalavumu, o jei ne....