Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliuku klubas

QUOTE(julya @ 2009 09 20, 21:48)
Sveikos merginos,kaip laikotes?
Gal kuri turi kokiu filososijos konspektu,kurie praverstu pirmakursiai?  smile.gif  Mokausi pas Morkuniene  rolleyes.gif

Pas Morkuniene jokie konspektai nepades, patarciau skaityti jos nurodyta literatura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 09 20, 21:20)
Šitų tai tikrai nieko neturiu, aš KT tik turiu biggrin.gif .
O tas tai tiesa, kad Menčikovskytei jei nepatinki, tai gali ir mintinai varyt- nepraeisi, o kurie patiko, tai net pati ištempė doh.gif . Žodžiu vertinimas pas ją labai jau subjektyvus...

Gal galima ir man KT? blush2.gif
renatt.ge@gmail.com
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 09 19, 19:14)
Matyt užtaikėtė ant geros nuotaikos, arba ji per 2 metus labai pasikeitė- ji mums buvo kirvinė doh.gif  biggrin.gif ...

Kas ten žino, kokia buvo ta nuotaika, bet egzas buvo raštu ir po kelių dienų jau visi pamatė rezultatus.
Ale, nepatinka tada, jei dar nuo visokių nuotaikų ir patikimų priklauso egzamino pažymys... schmoll.gif

QUOTE(index @ 2009 09 20, 16:22)
Aš pabūsiu įkyri  blush2.gif
Gal laikusios prisimena iš kokios medžiagos ruošėsi šiems dalykams?
Labai noriu visko ką panaudočiau mokydamasi:

Draudimo teisę

Kreditus ir bankus

Šie du dalykai ir mane labai domintų.
parduotuvele@gmail.com
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 09 21, 15:06)
Kas ten žino, kokia buvo ta nuotaika, bet egzas buvo raštu ir po kelių dienų jau visi pamatė rezultatus.
Ale, nepatinka tada, jei dar nuo visokių nuotaikų ir patikimų priklauso egzamino pažymys... schmoll.gif
Šie du dalykai ir mane labai domintų.
parduotuvele@gmail.com
aciuks.gif

kreditus ir bankus laikem man atrodo turiu kazka, labai nesudetinga. Geranoriska destytoja labai biggrin.gif atejo sudiktavo klausimus ir isejo pasiimti ziniarasciu, taip ir nesugryzo visa egzamina lotuliukas.gif
Paziuresiu jeigu tik rasiu persiusiu.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 09 21, 13:17)
Pas Morkuniene jokie konspektai nepades, patarciau skaityti jos nurodyta literatura  mirksiukas.gif

tai kad jai visi autoriai yra blogi biggrin.gif
Isvis kazkaip as jos nesuprantu,turetu buti seminaras viena tema,o ji kalba visai ka kita- ta ka pati nori unsure.gif O gal as jos tiesiog nesupratau dar....

Ir dar- Ar pas Sapoka labai sunku egza issilaikyt geram pazymiui?
Atsakyti
pas Sapoka musu grupeje pasiteisino, kad egzamino balas buvo proporcingas kaupiamajam
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 09 21, 16:09)
tai kad jai visi autoriai yra blogi  biggrin.gif
Isvis kazkaip as jos nesuprantu,turetu buti seminaras viena tema,o ji kalba visai ka kita- ta ka pati nori  unsure.gif O gal as jos tiesiog nesupratau dar....

Ir dar- Ar pas Sapoka labai sunku egza issilaikyt geram pazymiui?

Morkuniene turi savo tematika, pagal kuria moka, fakulteto patvirtinta programa nesivadovauja schmoll.gif
Kas del Sapokos... bus sunku, bet jei tikrai mokesi tai gera pazymi gausi.
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 21, 16:02)
kreditus ir bankus laikem man atrodo turiu kazka, labai nesudetinga. Geranoriska destytoja labai  biggrin.gif  atejo sudiktavo klausimus ir isejo pasiimti ziniarasciu, taip ir nesugryzo visa egzamina  lotuliukas.gif 

oj tai ir manęs nepamirškit wink.gif
i.deksne@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 09 21, 17:14)
pas Sapoka musu grupeje pasiteisino, kad egzamino balas buvo proporcingas kaupiamajam

gal galima issamiau apie kaupiamaji bala? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 21, 11:32)
Dekui jau radau, neiskokit  mirksiukas.gif

gal ir su manim galit pasidalinti DT konspektais? raimonda_sim@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 09 21, 15:02)
kreditus ir bankus laikem man atrodo turiu kazka, labai nesudetinga. Geranoriska destytoja labai  biggrin.gif  atejo sudiktavo klausimus ir isejo pasiimti ziniarasciu, taip ir nesugryzo visa egzamina  lotuliukas.gif 

Labai butu saunu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 09 21, 16:27)
oj tai ir manęs nepamirškit wink.gif
i.deksne@gmail.com

QUOTE(bondera @ 2009 09 21, 17:35)
gal ir su manim galit pasidalinti DT konspektais? raimonda_sim@yahoo.com

QUOTE(Paja @ 2009 09 21, 18:11)
Labai butu saunu. mirksiukas.gif  4u.gif

Persiunciau 4u.gif
Atsakyti