Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 10 02, 09:52)
ko gero protingiausias sprendimas - kompromisas smile.gif gala ne visad abi puses linkusios jo siekti smile.gif

O is tikro reiktu. Beda ta, akd kitiems kompromisas yra kaip mazdaug saves aukojimas, tai tada ir prasideda visos nesamones, tuoj visokie ego ir principai ikisami... nu bet cia jau nukrypstam. Vikadita, manau, akd jei tik susesite ir kalbesite,, butinai kazkoki sprendima rasite. tik aisku reikia ne tik kalbeti, bet ir girdeti vienas kita mirksiukas.gif

O kaip optimistui reikalai, ar jau milijona ziedu apziurejot, bet dar tobulojo neradot? tiesa, ar zieduka ju "nukosejot" pavyzdziui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 10 02, 14:10)
O is tikro reiktu. Beda ta, akd kitiems kompromisas yra kaip mazdaug saves aukojimas, tai tada ir prasideda visos nesamones, tuoj visokie ego ir principai ikisami... nu bet cia jau nukrypstam. Vikadita, manau, akd jei tik susesite ir kalbesite,, butinai kazkoki sprendima rasite. tik aisku reikia ne tik kalbeti, bet ir girdeti vienas kita  mirksiukas.gif

O kaip optimistui reikalai, ar jau milijona ziedu apziurejot, bet dar tobulojo neradot? tiesa, ar zieduka ju "nukosejot" pavyzdziui?  g.gif

apziurejau nemazai, bet tobulojo dar ieskau smile.gif radau viena toki kuris labai mielai ziurejosi, bet cia jau buvo gatavas padarytas ir su mazycu akmenuku, be to dydis labai mazai tiketina kad tiktu... o daryti kazkodel nebedaro tokiu, sako cia jau sena kolekcija. na zodziu dar ieskojimo kelyje smile.gif pavyzdzio dar kol kas samoningai "nekosejau" smile.gif) tiesiog nenoriu rizikuoti, kadangi man cia reikes kai ko pagalbos prasyti, kas turi priejima prie tu zieduku pavyzdiniu, tai prasysiu kai jau nedaugs laiko liks, nes kitaip didele tikimybe, kad isplepes dar tyciom ar netyciom ir nuplauks tada mano siurprizas visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 10 02, 15:09)
apziurejau nemazai, bet tobulojo dar ieskau smile.gif radau viena toki kuris labai mielai ziurejosi, bet cia jau buvo gatavas padarytas ir su mazycu akmenuku, be to dydis labai mazai tiketina kad tiktu... o daryti kazkodel nebedaro tokiu, sako cia jau sena kolekcija. na zodziu dar ieskojimo kelyje smile.gif pavyzdzio dar kol kas samoningai "nekosejau" smile.gif) tiesiog nenoriu rizikuoti, kadangi man cia reikes kai ko pagalbos prasyti, kas turi priejima prie tu zieduku pavyzdiniu, tai prasysiu kai jau nedaugs laiko liks, nes kitaip didele tikimybe, kad isplepes dar tyciom ar netyciom ir nuplauks tada mano siurprizas visas smile.gif

a, sekmes paieskose. O del nukosejimo, kodel pats negalite? juk del svento reikalo taip sakant ax.gif O kas liecia ispliurpimus, tai jau faktas, kad jei norite simtaprocentines staigmenos, tai geriau niekam niekam nepasakoti schmoll.gif tiesa, kadangi zieduko tebeieskote, tai nepamirskite, kad lapkricio pradzioje jau ir kaledines nuolaidos prasides bigsmile.gif
Atsakyti
Man vakar per mano gimtadienį pagaliau pasipiršo biggrin.gif po 6 men. draugystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 10 15, 12:53)
Man vakar per mano gimtadienį pagaliau pasipiršo  biggrin.gif  po 6 men. draugystes  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai
Atsakyti
aciu. ir noriu pasakyti kad kiekvienai porai tas laikas kada tai daryti individualus, kai matai kad nuo likimo nepabegsi, kito nebus nematau tikslo laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 10 15, 12:56)
aciu. ir noriu pasakyti kad kiekvienai porai tas laikas kada tai daryti individualus, kai matai kad nuo likimo nepabegsi, kito nebus nematau tikslo laukt  4u.gif

ir neatrodo kaip kazkas sake, kad cia kaip dovana kokia, jei pirsosi per gimtadieni? smile.gif
Atsakyti
kaip tau sekasi vis dar optimistas
ar jau pasipirsai???
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 10 15, 13:04)
ir neatrodo kaip kazkas sake, kad cia kaip dovana kokia, jei pirsosi per gimtadieni? smile.gif

tikrai ne, nors taremes kad dovanos kvepalus, issirinkau kuriuos, o jis sast-ir zieda padovanojo, paskui jau po keliu val. sakau - o kur kvepalai zadeti? abu pradejom garsiai juoktis biggrin.gif sako nupirksiu ir kvepalus, bet man jau ju tikrai nereikia ir nebeidomus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 10 15, 13:25)
tikrai ne, nors taremes kad dovanos kvepalus, issirinkau kuriuos, o jis sast-ir zieda padovanojo, paskui jau po keliu val. sakau - o kur kvepalai zadeti? abu pradejom garsiai juoktis  biggrin.gif  sako nupirksiu ir kvepalus, bet man jau ju tikrai nereikia ir nebeidomus  biggrin.gif

na va, vadinasi galima ir per gimtadieni wink.gif
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2009 10 15, 13:15)
kaip tau sekasi vis dar optimistas
ar jau pasipirsai???

dar ne, labai norejau dar rudeni viska surengti, bet ivertinau realiai likusi laika, galimybes ir nusprendziau geriau nesugadinti visko bespirgedamas is nekantrumo, o padaryti tai ziema smile.gif jei pavyks susisukti, tai dar iki nauju smile.gif
Atsakyti
o kaip zinoti, kada galima tiketis, kada tau JIS pasipirs??? wub.gif
Atsakyti
Trys menesiai iki vestuviu kiek mazoka sakyciau, net jei ir nebus baliaus didelio, vis tiek nuotaka yra nuotaka ir noresis ir kirpeja normalia uzsisakyti ir suknele ir manikiura, makiaza ir t.t. Kas vyrui atrodo visiskai nereiksminga merginai yra labai svarbu, juk tuokiamasi su mintimi ir viltimi, kad tai bu pirmas ir pakutinis kartas. Be to CMB kuo anksciau tuo didesnis pasirinkimas ir laiko ir datos, jei tuokiamasi baznycioje, juk dar ir kursus atlankyti reikia. Taip, kad as asmeniskai manau puse metu mazdaug reikia.4u.gif
MB pasipirso man vasario 15d., susituokem rugsejo 29d. Be nervu ir stresu viska susiplanavom.
Be to manau merginai irgi nera labai malonu, kai apie vestuves vaikus kalbama, bet jokiu veiksmu nera, lyg ir jau rimta viskas, bet va to uztvirtinancio veiksmo nera. unsure.gif
Tai gi nera ko snausti, vis dar orai grazus, tikrai galima ka nor grazaus sugalvoti mirksiukas.gif
[/quote]

Mano tokia pat nuomonė... Kelių mėnesių iki vestuviu tikrai mažai, bus tik streso daug per tą skubėjimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 spalio 2009 - 12:35