Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

As tikejausi suzadetuviu, pasipirsimo.... blush2.gif
Taciau kazkaip stengiausi apie tai negalvoti... Todel, kai mano saulele man pasipirso - skraidziau padebesiais..... Geras jausmas... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Susituokeme lygiai po metu - pavasari bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 06, 16:56)
Ir aš taip pagalvojau, tai kodėl piršosi jei nenori tuoktis    g.gif    Ot koks neapsisprendėlis      doh.gif

nu va susedom, pasikalbejom, pasirodo stabdo, nes pinigu trukumas dabar, tai apsitarem, kad darom vestuves mazytes, kuklias, bet darom siemet. Tai db ramia sirdim taupomes, planuojames, o kita savaite vaziuosim pareiskimu parasyt. Tik idomu, kai paduodi pareiskimus, iskart turi apsisprest kada ir kur tuoksies? nes mes dar nezinom rinktis rotuse, baznycia ar isvis kokia kita vieta... ar duoda laiko pagalvot, svarbu kad dokumentus priduotum? kaip ten yra? ax.gif
Atsakyti
Manau kiekvienam savas laikas ateina ir supranta, kad reikia zengti ta zingsti nupirkti kokia ziedeli ir isdristi prisipazinti sau ir kitiems, kad tai zmogus, su kuriuo nori visa gyvenima nugyventi, svarbiausia apsisprendimas ir vieniems uztenka menesio, kitiems metu, kitiems keliu, o kitiem net ir 10 mazokai, kas susitelktu ir apsisprestu, o juk visa kita daug nekainuoja, tik paprasta ziedeli nupirkti uztenka, pvz. kaip sciogolovaites ar beatos nickolson, man labai mielas va toks, oj mergaites kiek privargau, kol radau atitikmeni internete biggrin.gif , bet radau - http://www.e-juvelyr...-ziedas-2.html). Jemat vaikinai toki paprasta ziedeli arba dar koki paprastesni ir pigesni, galima juk dabar net ir uz 15 lt nupirkti sidabrini ziedeli, jeigu krize paveike skaudziau nei tikejotes (pvz. http://www.e-juvelyr...iedas-181.html) pigiau grybo, bet atverkit sirdis ir nelaukit, issakykit jausmus ir viltis, o svarbiausia bukit istikimi sau ir savo mylimajam/ai, be to moterims bet kokiu atveju vis tiek neitiksit, tai per daug ir nesijaudinkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 03 15, 14:40)

drinks_cheers.gif
paprastume slypi grožis wub.gif bet ne žiedelyje esmė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2010 03 06, 22:58)
As tikejausi suzadetuviu, pasipirsimo....  blush2.gif
Taciau kazkaip stengiausi apie tai negalvoti... Todel, kai mano saulele man pasipirso - skraidziau padebesiais..... Geras jausmas...  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Susituokeme lygiai po metu - pavasari  bigsmile.gif

kad ir kaip besitiketum, vis tiek malonu ta patirti, nes tai unikalu ir nepakartojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 03 15, 15:46)
drinks_cheers.gif
paprastume slypi grožis wub.gif bet ne žiedelyje esmė 4u.gif

ne ziedelyje, bet pripazinkit vis tiek fana ji gauti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi neseniai gavau sužadėtuvių žiedą wub.gif
vat ir neapsisprendžiam dabar ar šiemet tuoktis labai kukliai, ar palaukt geresnių laikų ir vestuves daryti tokias, kokias nuo pat pradžių įsivaizdavom rolleyes.gif
Bet kažkaip norisi geriau kukliau, nei atidėt neribotam laikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(omg @ 2010 03 16, 17:32)
Aš irgi neseniai gavau sužadėtuvių žiedą  wub.gif
vat ir neapsisprendžiam dabar ar šiemet tuoktis labai kukliai, ar palaukt geresnių laikų ir vestuves daryti tokias, kokias nuo pat pradžių įsivaizdavom  rolleyes.gif
Bet kažkaip norisi geriau kukliau, nei atidėt neribotam laikui  blush2.gif

ir as sakyciau, kad geriau jau zvirblis saujoj nei briedis girioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 03 16, 18:35)
ir as sakyciau, kad geriau jau zvirblis saujoj nei briedis girioj smile.gif

tas briedis aišku niekur nedingtų, bet aš iš tų žmonių, kuriems geriau mažiau, bet iš karto rolleyes.gif
Atsakyti
aš jau čia vienoje temelėje išsakiaunuomonę, kad jei padovanoja žieduką, tai ir reik planuoti vestuves, o ne po kokių 3 ar dar daugiau metų tuoktis, kam tada susižadėti, jei dar neplanuoji tuoktis, jei turi finansinių problemų ar dar kažkokių kitų... na kažkaip man nesuprantama, kad susižada ir dar pusę aamžiaus gyvena nesusituokia;) bet čia aišku, kas kam;)
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2010 03 23, 10:46)
aš jau čia vienoje temelėje išsakiaunuomonę, kad jei padovanoja žieduką, tai ir reik planuoti vestuves, o ne po kokių 3 ar dar daugiau metų tuoktis, kam tada susižadėti, jei dar neplanuoji tuoktis, jei turi finansinių problemų ar dar kažkokių kitų... na kažkaip man nesuprantama, kad susižada ir dar pusę aamžiaus gyvena nesusituokia;) bet čia aišku, kas kam;)

kaip kazkas minejo, tas buvimo susizadejus laikotarpis irgi gali buti visai malonus smile.gif aisku, jei neissitempia iki begalybes ir jei per ta laikotarpi nesvarbu kokios trukmes ir kokiu tempu planuoji vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 03 23, 12:33)
kaip kazkas minejo, tas buvimo susizadejus laikotarpis irgi gali buti visai malonus smile.gif aisku, jei neissitempia iki begalybes ir jei per ta laikotarpi nesvarbu kokios trukmes ir kokiu tempu planuoji vestuves smile.gif

pritariu, bet būna pas kitus tos sužadėtuvės bnebetenka prasmės, buvo drasugų toks atvejis, kad pora buvo susižadėjus gal 6 metus, bet vyrukas nenorėjo jos vesti, tai kam pirštis? na čia patikslinsiu tass vyrukas mylėjo savo merginą, bet manau labai jau bijojo įsipareigojimų ir kad nebegalės būti su draugais biggrin.gif bet čia e tame esmė, esmė tame, kad daug kas nesuvokia sužadėtuviu esmės...
Atsakyti