Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(ciuju'ke @ 2010 03 23, 13:05)
pritariu, bet būna pas kitus tos sužadėtuvės bnebetenka prasmės, buvo drasugų toks atvejis, kad pora buvo susižadėjus gal 6 metus, bet vyrukas nenorėjo jos vesti, tai kam pirštis? na čia patikslinsiu tass vyrukas mylėjo savo merginą, bet manau labai jau bijojo įsipareigojimų ir kad nebegalės būti su draugais  biggrin.gif bet čia e tame esmė, esmė tame, kad daug kas nesuvokia sužadėtuviu esmės...

na 6 metai tai jau sakyciau daugoka.. tada jau suzadetuves kaip ir nebelai i tema gaunasi, speji ir pamirsti kaip ten buvo viskas smile.gif mes pva vasari susizadejom, o siandien prasyma nunesem tuoktis, ir data jau turim, kas kad viskas tik vasara bus, bet viskas aisku ir konkretu ir gali sau ramiai planuotis ir megautis siuo graziu laikotarpiu kai turi suzadeti-ne /ni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2010 03 23, 15:58)
na 6 metai tai jau sakyciau daugoka.. tada jau suzadetuves kaip ir nebelai i tema gaunasi, speji ir pamirsti kaip ten buvo viskas smile.gif mes pva vasari susizadejom, o siandien prasyma nunesem tuoktis, ir data jau turim, kas kad viskas tik vasara bus, bet viskas aisku ir konkretu ir gali sau ramiai planuotis ir megautis siuo graziu laikotarpiu kai turi suzadeti-ne /ni smile.gif

4u.gif sveikinu. va čia taip ir turi būti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2009 09 18, 14:23)
kiek zinau, tai per metus nou pirslybu tuokiasi zmones.

Nebūtinai... aš pasipiršau ir tik po 2,5 metų atšokom vestuves drinks_cheers.gif , o dabar jau nestuke.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 18, 15:11)
oba... tai as jau kaip ir veluoju? smile.gif bet juk nebutinai po metu? o kiek sakykim butu dar protingas minimumas? smile.gif

Matai, po metų tipo "nebegalioja" žiedas, tai reikia vėl kitą, dar brangesnį ir didesnį dovanoti, klausiant ar dar nepersigalvojo mirksiukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo,kad tai prklauso nuo kiekvienos poros individualiai tongue.gif esam susižadėja pusantrų metų, pamastom apie vestuves, bet dar kažkokio didelio poreikio jų nėra, matyt dar neužaugom biggrin.gif Ir mano žiedelio galiojimas tikrai dar nepasibaigė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2011 04 07, 12:00)
man atrodo,kad tai prklauso nuo kiekvienos poros individualiai tongue.gif esam susižadėja pusantrų metų, pamastom apie vestuves, bet dar kažkokio didelio poreikio jų nėra, matyt dar neužaugom  biggrin.gif  Ir mano žiedelio galiojimas tikrai dar nepasibaigė... biggrin.gif

turbut cia individualiai kiekvienai porai. bet jei sakysim suzieduotuves testusi sakyusim kokiu 4 ar 5 metus tai jau sutikit keistokai atrodytu smile.gif o be rimtu rimciu tuoktis kazin ar verta ir pirstis? smile.gif pas mus tas laikotarpis iki vestuviu buvo nepilnas pusmetis, vasari pasipirsau, o rugpjuti jau susituokem, o neuzilgo jau ir maziuka savo turesim smile.gif kai tikrai zinai ko nori sprendimai ilgai netrunka wink.gif
Atsakyti
mes susizadeje buvome metus, po to jau keleme vestuves, ko cia ilgiau laukti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasipirso praeitu metu Lapkriti, ir jau pavasari pradejom deliotis planus savo sventei, kuri ivyko vasara :wub: atsizvelgus i tiek kiek prabuvom kartu, buvo matyti jog MB pasirpirso tuomet, kada jau norejo jog butume seima :4u: o as zinoma - visom keturiom uz :D
Atsakyti
O mes su vyru tai isvis esam netradiciniai tongue.gif O gal tiesiog tie seilejimaisi ir rozines suzadetuviu/vestuviu tradicijos ir scenarijai su metais praeina ir neberupi? Isvis nebuvom susizadeje tongue.gif Po 10 men draugystes apsigyvenom kartu, o dar po pusmecio viena grazu ryta tiesiog nusprendem susituokti ir susituokem dar po 3 men biggrin.gif Ir psio. Tiesiog pajutom, kad norim kurti seima kartu, o tai svarbiausia ax.gif Neturiu as to suzadetuviu deimanto, kuris jei atvirai, tai man yra toks pat, jei ne didesnis, marketinginis ir komercinis ismyslas kaip ir visokios Valentinkes doh.gif
Na bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2011 04 07, 17:07)
O mes su vyru tai isvis esam netradiciniai  tongue.gif  O gal tiesiog tie seilejimaisi ir rozines suzadetuviu/vestuviu tradicijos ir scenarijai su metais praeina ir neberupi? Isvis nebuvom susizadeje  tongue.gif  Po 10 men draugystes apsigyvenom kartu, o dar po pusmecio viena grazu ryta tiesiog nusprendem susituokti ir susituokem dar po 3 men  biggrin.gif  Ir psio. Tiesiog pajutom, kad norim kurti seima kartu, o tai svarbiausia  ax.gif  Neturiu as to suzadetuviu deimanto, kuris jei atvirai, tai man yra toks pat, jei ne didesnis, marketinginis ir komercinis ismyslas kaip ir visokios Valentinkes  doh.gif 
Na bet cia tik mano nuomone  4u.gif

su tokia logika galima sakyti, kad ir gimtadieniu ir visu kitu progu sventimai yra merketingas skirtas pinigus istraukti smile.gif bet esme vis tik su suzieduotuvem ir kitom sventem ne visai tame, juk niekas neliepia isleisti milijono ziedui su riesuto dydzio deimantu jei nera lesu ar siaip nesinori isleisti daug, galima kad ir be jokio ziedo pirstis, galima ir simbolini zieda paciam susukti, galima is vis prigalvoti visko kas visai nekainuoja bet taptu atsiminimu visam gyvenimui, reikia tik fantazijos truputi tureti smile.gif o visos tokios progos yra tik galimybe kazka malonaus padaryti savo brangiam zmogui, tai kodel tuo nepasinaudoti? mano manymu, kiekviena proga padaryti kazka malonaus yra gerai ir ja reikia isnaudoti smile.gif
Atsakyti
Pritariu vis dar optimistui. Gal kai kur zaidzia ir marketingas, bet asmenines sventes daro musu mylimus zmones laimingais. As tik uz tai. Ir man nereiktu prabangaus ziedo, tiesiog reiktu tos mielos akimirkos, kuria atsiminciau ilgai ilgai.. 4u.gif
Atsakyti
Manau suzadetuves turetu ivykti tada kai nuo tos dienos imsi konkreciai planuot vestuves smile.gif man pasipirso gruodi, ir iskart ememes veikt thumbup.gif rugpjuti atsoksim vestuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2011 04 08, 08:43)
su tokia logika galima sakyti, kad ir gimtadieniu ir visu kitu progu sventimai yra merketingas skirtas pinigus istraukti smile.gif bet esme vis tik su suzieduotuvem ir kitom sventem ne visai tame, juk niekas neliepia isleisti milijono ziedui su riesuto dydzio deimantu jei nera lesu ar siaip nesinori isleisti daug, galima kad ir be jokio ziedo pirstis, galima ir simbolini zieda paciam susukti, galima is vis prigalvoti visko kas visai nekainuoja bet taptu atsiminimu visam gyvenimui, reikia tik fantazijos truputi tureti smile.gif o visos tokios progos yra tik galimybe kazka malonaus padaryti savo brangiam zmogui, tai kodel tuo nepasinaudoti? mano manymu, kiekviena proga padaryti kazka malonaus yra gerai ir ja reikia isnaudoti smile.gif

Pasirasau po kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif
Atsakyti