QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 25, 12:03)
aisku neprideda ir aisku, kad esme ne tame kiek ziedas kainuoja ir akip atrodo, bet jei yra galimybe, tai kodel neimti ir nenudizuginti mylimo zmogaus?

aisku esme pats pirsimasis

laimes ir is to ko gero pakanka

bet tai kad ziedas solidesnis reikalo juk negadina

aisku jei galimybiu nera tada tikrai jokio skirtumo koks, bet jei yra, tai sakyciau moteris net pagalvoti gali, nejaugi jis tik tiek mane vertina, kad gaili pinigu ziedeliui tokia proga?
Kiek jus skirsite pinigeliu ziedui, tai tikrai jusu reikalas, as tikrai netaikiau savo komentaro jums. Bet kadangi pasakete, jog mergina galetu isizeisti, tai zinote, as tada rimtai pagalvociau, ar su tokia mergina jums pakeliui.....
O siaip manau, akd jsu tirkai labai stengiates, ir viska darote atsakingai, todel amnau, akd ir jusu busima suzadetine yra tikrai to verta emrgina
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 25, 12:21)
1. Cia jau seimos reikalas kokios tradicijos jos viduje, aš asmeniškai savo būsimo sužadėtuvių žiedo niekam nesiruošiu perleisti, nes nešiosiu jį, kol į grabą atsigulsiu, po to galės kuri nori dukra ar anūkė pasiimti, nežinau kaip čia bus. O ankstesnis žiedas bus perduodamas iš kartos į kartą, nes visiškai nematau jokio reikalo saugoti jį paslėpus, o gal į lombardą atiduoti Jūsų manymu? O kitas dalykas - blogus ir gerus ženklus susikuriame tik mes patys savo mintimis ir tikėjimu, lygiai taip pat, kaip susikuriame savo gyvenimą, taigi aš ir mano aplinkos žmonės kuriame gyvenimą patys be jokių prietarų ir mitų.
2. Dar trečias dalykas, jei mano būsimas vyras padovanotų man sidabrinį žiedą, aš tikrai jo nesuprasčiau ir būčiau įskaudinta, nes jis gali nupirkti už 2000-3000 LT, jo pajamos tai leidžia. Tai va
1. Jei jus busimo ziedo neperleisite kol grabe neatsidursite, tai dar karta parodo, kad pirmasis ziedas jums tikrai enra prasmingas. O neprasmingi dalykai relikvijomis netampa. kitas dalykas, kad tradicijas susikuriame patys. Kadangi jusu pirmasis ziedas nera perduodamas is kartos i karta, jus tikrai negalite zinoti, akd jis taps seimos relivija. Taigi kol kas yra taip, kad mes galim tokais tradicijas perimti, bet ar jas sukursim, mes jau nebesuzinosime. Deja
2. Kodel jus butumete iskaudinta? Galvotumete kad jis jus per pigiai ivertino? Tai jus galima nupirkti?
Sorry, bet kai mergina raso, kad tikiuosi tokio ziedo uz tokia suma, man tai skamba kaip savo kainos pasakymas. Na ir aks kad vaikinas gali sau leisti nupirkti jums labai brangu zieda. Kad ir uz 5000-6000 lt. Jis neprivalo to daryti vien del to, kad jus tikites. Cia kaip mazo vaiko oziai, noriu to ir to, jei negausiu, supyksiu....
Sakykit, o jei gausit auksini su per mazu deimantuku ir jo kaina bus tik koks 1500 lt , tai kas tada? ir busit izeista, galvosit, kad dar bent 1000 lt pagailejo?