Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 28, 09:44)
labas, optimistui sekasi normaliai smile.gif kol kas dar tik planuoju viska, skaiciuoju ir pan smile.gif konkretaus laiko dar neturiu kol kas kada viska surengsiu, nes siom dienom vertinu kiek finansines galimybes atitinka planus smile.gif tiesiog lyg tycia dabar daug visokiu kitokiu dideliu islaidu man nusimato (paciu ivairiausiu ir jau kaip ir seimyniniu) tai paziuresiu kaip cia gaunasi viskas. jei biudzetas leis, viska surengsiu dar spalio pradzioje, jei ne, tai ziema, gruodi ar sausi (bet ne per sventines dienas  wink.gif )  taip kad kaip matot paklausiau jusu ir paankstinsiu viska gerokai smile.gif bet per galva nesiversiu, kad bet kuria kaina surengti viska tuoj pat. tikrai nenoriu, kad kokybe nukentetu del skubejimo smile.gif ir nenoriu tiesiog siaip paprastai paklausti: "sutinki? o oficiali dalis bus po men kito, dar palauk" smile.gif)

Jus toks uzsideges, kad net smagu skiatyti. Esat maksimalistas - arba tobulai, arba isvis nereikia bigsmile.gif Tiesa dar viena ideja datai: tai gali buti tarki jusu pazinties diena, ne menuo tas pats, nebutinai metines kokios, bet tiesiog diena. Na tarkim susipazinote kokia liepos 15, tai ir pirstis tiktu kokia gruodzio 15, ar sausio 15. Galit net suskaiciuoti, kiek menesiu draugaujat, tada netgi grazus simbolis gautusi, kad va po tiek ir tiek menesiu pasipirsot bigsmile.gif O gal net paskui dar ir vestuvems diena ta pacia issirinksit, kokia rugpjucio 15 bigsmile.gif
Oi, jau ir as uzsikreciau jusu nuotaikom lotuliukas.gif viskas einu dirbti, nepamirskit pranest, kaip sekasi 4u.gif manau, tai ne tik man smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 28, 10:39)
Jus toks uzsideges, kad net smagu skiatyti. Esat maksimalistas  - arba tobulai, arba isvis nereikia  bigsmile.gif  Tiesa dar viena ideja datai: tai gali buti tarki jusu pazinties diena, ne menuo tas pats, nebutinai metines kokios, bet tiesiog diena. Na tarkim susipazinote kokia liepos 15, tai ir pirstis tiktu kokia gruodzio 15, ar sausio 15. Galit net suskaiciuoti, kiek menesiu draugaujat, tada netgi grazus simbolis gautusi, kad va po tiek ir tiek menesiu pasipirsot  bigsmile.gif  O gal net paskui dar ir vestuvems diena ta pacia issirinksit, kokia rugpjucio 15  bigsmile.gif
Oi, jau ir as uzsikreciau jusu nuotaikom  lotuliukas.gif  viskas einu dirbti, nepamirskit pranest, kaip sekasi  4u.gif manau, tai ne tik man smalsu  blush2.gif

na taip, jau "uzsikepiau" biggrin.gif beje, visai gera ideja del datos smile.gif paskaiciuosiu kas ten ir kada iseina smile.gif apie pasiekimus zinoma pranesiu wink.gif
Atsakyti
O ka merginos manot apie tai jeigu man jau pasipirso, bet prie altoriaus vesti neskuba g.gif na is tikro mes susizadeje ne taip jau seniai, tik pora menesiu, bet vis kartoja man kad nera kur skubet, o pasiteisinimas tas kad nenori jis net pagalvot apie tai kaip reikes buti vestuviu "statulele" pries visus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 09 30, 17:32)
O ka merginos manot apie tai jeigu man jau pasipirso, bet prie altoriaus vesti neskuba g.gif  na is tikro mes susizadeje ne taip jau seniai, tik pora menesiu, bet vis kartoja man kad nera kur skubet, o pasiteisinimas tas kad nenori jis net pagalvot apie tai kaip reikes buti vestuviu "statulele" pries visus.  ax.gif

siaip tai pora menesiu tikrai dar ne taip jau daug smile.gif nors ko gero paplanuoti ir pakalbeti apie viska pats tas metas smile.gif o dar po kurio laiko jau ir imtis galima igyvendinimo smile.gif visi tie pasiruosimai, popieriu pridavimai ir pan reikalauja laiko.
Papildyta:
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 30, 17:36)
siaip tai pora menesiu tikrai dar ne taip jau daug smile.gif nors ko gero paplanuoti ir pakalbeti apie viska pats tas metas smile.gif o dar po kurio laiko jau ir imtis galima igyvendinimo smile.gif visi tie pasiruosimai, popieriu pridavimai ir pan reikalauja laiko.

o siaip tai manau, kad reikia pakalbeti su vyriskiu ir issiaksinti kas teb ramybes neduoda ir ko stabdo, tik be agresijos ir prievartos, nes tada data vedybu dar labiau nutols wink.gif
Atsakyti
Na minejau kad jo pasiteisinimas jog nesmagiai jausis pries visus kaip "statulele" ta kaip buna ant tortu biggrin.gif jog visi ziures tik i mus ir visi aikcios kaip grazu arba snibzdes uz nugaros kad kazkas negerai. manau tai vienintele jo baime. o planavimas oi kiek atima laiko...galiu isivaizduoti.tuo labiau mums reiketu pradet viska anksciau nes gyvename ne LT o vestuves norim tureti gimtineje.
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 09 30, 18:11)
Na minejau kad jo pasiteisinimas jog nesmagiai jausis pries visus kaip "statulele" ta kaip buna ant tortu biggrin.gif jog visi ziures tik i mus ir visi aikcios kaip grazu arba snibzdes uz nugaros kad kazkas negerai. manau tai vienintele jo baime. o planavimas oi kiek atima laiko...galiu isivaizduoti.tuo labiau mums reiketu pradet viska anksciau nes gyvename ne LT o vestuves norim tureti gimtineje.

Na, siaip man suprantama jusu suzadetinio pozicija. Nes patikekit, jus ir busit kaip statuleles, visi ziopsos, nusifotografuoti nores, pakalbinti, kalbas sakys, o jus turesit sypsotis ir dekoti ir t.t. ir panasiia. Kai kam tai malonumas, o kai kam tai tikrai didelis stresas. et del to ir turite laisve darytis vestuves tokias kokiu norit. Dviese tik su liudininkais, ar su visa placia gimine ar labai mazam ratelyje.
Jei jau pasipirso reiksia tikrai pasirenges su jumis kurti seima, bet jei jis nera demesio megejas, tai todel ir neskuba tapti "statulele" smile.gif
Svarbiausia kai organizuostes, tai turit daryti taip, kad abu butumete laimingi ta diena, ir nejaustumete jokio diskomforto.
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 30, 19:42)
Na, siaip man suprantama jusu suzadetinio pozicija. Nes patikekit, jus ir busit kaip statuleles, visi ziopsos, nusifotografuoti nores, pakalbinti, kalbas sakys, o jus turesit sypsotis ir dekoti ir t.t. ir panasiia. Kai kam tai malonumas, o kai kam tai tikrai didelis stresas. et del to ir turite laisve darytis vestuves tokias kokiu norit. Dviese tik su liudininkais, ar su visa placia gimine ar labai mazam ratelyje.
Jei jau pasipirso reiksia tikrai pasirenges su jumis kurti seima, bet jei jis nera demesio megejas, tai todel ir neskuba tapti "statulele" smile.gif
Svarbiausia kai organizuostes, tai turit daryti taip, kad abu butumete laimingi ta diena, ir nejaustumete jokio diskomforto.

aisku nera malonu buti demesio objektu tokia proga. gal ir ne visiems, bet daugeliui zmoniu tai tikrai. bet jei tokia kaina, kad teks papozuoti pries draugus ir gimines uz tai, kad galesi sukurti seima su mylimu zmogum tai gal vis tik verta? smile.gif arba reikia pasirinkti - verta ar ne linksminti aplinkinius savo saskaita ar ne. kam jus tai visa darysite, kam tos vestuves, ar jums ar artimiesiems. Deja, bet musuose yra tikimasi ir praktiskai reikalaujama, kad vestuves butu artimiesiems smile.gif gal kazkiek su laiku tai ir keiciasi, bet gan pamazu. zodziu reikia rinktis kam tos laimes padayti daugiau ar sau ar kitiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 10 01, 08:10)
aisku nera malonu buti demesio objektu tokia proga. gal ir ne visiems, bet daugeliui zmoniu tai tikrai. bet jei tokia kaina, kad teks papozuoti pries draugus ir gimines uz tai, kad galesi sukurti seima su mylimu zmogum tai gal vis tik verta? smile.gif arba reikia pasirinkti - verta ar ne linksminti aplinkinius savo saskaita ar ne. kam jus tai visa darysite, kam tos vestuves, ar jums ar artimiesiems. Deja, bet musuose yra tikimasi ir praktiskai reikalaujama, kad vestuves butu artimiesiems smile.gif gal kazkiek su laiku tai ir keiciasi, bet gan pamazu. zodziu reikia rinktis kam tos laimes padayti daugiau ar sau ar kitiems smile.gif

na siaip tai megsta jis pabuti tam demesio centre tik gal ne tokioj pozicijoj smile.gif man tai irgi bus greiciausiai ne is maloniausiuju procesas schmoll.gif reikia tikrai mums susedus pakalbeti ar tikrai reikalingos tos giminiu vestuves, nors su draugais svente norisi padaryti.dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 09 30, 23:44)
na siaip tai megsta jis pabuti tam demesio centre tik gal ne tokioj pozicijoj smile.gif man tai irgi bus greiciausiai ne is maloniausiuju procesas schmoll.gif reikia tikrai mums susedus pakalbeti ar tikrai reikalingos tos giminiu vestuves, nors su draugais svente norisi padaryti.dekoju uz patarimus 4u.gif

ner uz ka, kad tik padetu smile.gif deja kartais buna sunku ka pakeisti, ypac kai senos tradicijos labai gyvos. tevai paprastai finansuoja bent is dalies vestuves, jie nori ir siek tiek malonumo sau is to aptureti smile.gif zodziu nieko tame asmenisko, tiesiog kitoks supratimas apie viska ir tiek. ko gero raliausia koks kompromisinis variantas, kad kazkas butu sau malonaus ir kazkas artimiesiems smile.gif viena aisku, kalbetis butina su antra puse, ko jis tikisi ir kaip isivaizduoja viska, bandyti kazka is viso to padaryti, kad ir jaunikis nenoretu begti kuo toliau ir visismes smagu butu smile.gif sekmes siam sunkiam kely wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 30, 19:42)

Iš dalies nesuprantu sužadėtinio, nes jei jau planuojama tuoktis tai ta ,,statulėle" vis tiek anksčiau ar vėliau teks būti.

QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 30, 23:51)
deja kartais buna sunku ka pakeisti, ypac kai senos tradicijos labai gyvos. tevai paprastai finansuoja bent is dalies vestuves, jie nori ir siek tiek malonumo sau is to aptureti smile.gif zodziu nieko tame asmenisko, tiesiog kitoks supratimas apie viska ir tiek. ko gero raliausia koks kompromisinis variantas, kad kazkas butu sau malonaus ir kazkas artimiesiems smile.gif viena aisku, kalbetis butina su antra puse, ko jis tikisi ir kaip isivaizduoja viska, bandyti kazka is viso to padaryti, kad ir jaunikis nenoretu begti kuo toliau ir visismes smagu butu smile.gif sekmes siam sunkiam kely wink.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Manau, kad galima rasti kompromisinį variantą ir kad patiems būtų smagu, ir artimieji neliktų nuskriausti.
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 09 30, 23:44)

Jei jis siaip megsta buti demesio centre, tai man tada nesuprantama, kodel jis bijo vestuviu... Gal cia jam lengva panika g.gif
Papildyta:
QUOTE(vis_dar_optimistas @ 2009 09 30, 23:10)
Deja, bet musuose yra tikimasi ir praktiskai reikalaujama, kad vestuves butu artimiesiems smile.gif

Mes tuo klausimu daug kalbejom, ir radom kompromisa, kuris tenkina abi puses drinks_cheers.gif Bet nepykit, nepasakosiu, kol visko iki galo neigyvendinsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 10 02, 09:50)
Jei jis siaip megsta buti demesio centre, tai man tada nesuprantama, kodel jis bijo vestuviu... Gal cia jam lengva panika  g.gif
Papildyta:
Mes tuo klausimu daug kalbejom, ir radom kompromisa, kuris tenkina abi puses  drinks_cheers.gif Bet nepykit, nepasakosiu, kol visko iki galo neigyvendinsim  ax.gif

ko gero protingiausias sprendimas - kompromisas smile.gif gala ne visad abi puses linkusios jo siekti smile.gif
Atsakyti