Įkraunama...
Įkraunama...

sužieduotuvės - kiek laiko prieš vestuves?

QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 09 25, 17:08)
Na as visiskai pritariu, kad jeigu kitom progom dovanas dovanoja vaikinas brangesnes negu suzadetuviu ziedas, tai tikrai keista ir netgi nemalonu butu. Pvz man MB vieneriu metu proga padovanojo ziedeli balto aukso su dviem mazuciais deimanciukais ir safyru, todel tikrai nesuprasciau, jeigu suzadetuviu ziedelis butu sidabrinis. Nes realiai, turetu suzadetuviu ziedelis turetu buti brangesnis visomis prasmemis. Tokiu atveju, jau geriau pasipirstu siaip kaip nors originaliai, romantiskai ir be ziedelio smile.gif

negi po deimantu ir safyru uztektu tik originalumo? Kai jis dovanojo jums ziedka, gal turejo pinigeliu, o veliau gal aju netures. Aisku linkiu, kad tikrai turetu ir galetu nupirkti brangu zieda.
as siaip jau nesakiau, kad suzadetuviu ziedas turi buti pigesnis nei iprasines dovanos. kazkur netgi buvo kalabama apie tai, akd suzadetuviu ziedas butinai turi buti su deimantu, plius jis turi kainuoti viena suzadetinio atlyginima, nes tai rodo pagarba. Ar tai tas kriterijus, sprendzia kiekvienas asmeniskai.
Man uzkliuvo vienintelis dalykas, kad gavus sidabrini zieda butu skaudu. Kodel? O jeigu draugui tas sidabrinis ziedas pasirode idealus suzadetuviu ziedas. galu gale nekalbam apie konkretu atveji. Tarkim mergina labai megsta sidabra, o jai draugas padovanoja auksini su deimantu. tai ji irgi gali isizeisti? juk blin, ko cia jis taskosi, jei ji tokio nenesios?
Ir apskritai, as kalbu apie tai, kad kaip galima sakyti, as tikiuosi uz tokia ir tokia kaina? Nesamone doh.gif Tada jau tiksliai tikekites geriau tikekites pigesnio, ir kai gausit geresni, pasijusit dvigubai ivertintos.

O siaip visosm linkiu, kad visos gautu tokius suzadetuviu ziedus, kokiu is tiesu yra vertos, va bigsmile.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 09 25, 18:08)
Na as visiskai pritariu, kad jeigu kitom progom dovanas dovanoja vaikinas brangesnes negu suzadetuviu ziedas, tai tikrai keista ir netgi nemalonu butu. Pvz man MB vieneriu metu proga padovanojo ziedeli balto aukso su dviem mazuciais deimanciukais ir safyru, todel tikrai nesuprasciau, jeigu suzadetuviu ziedelis butu sidabrinis. Nes realiai, turetu suzadetuviu ziedelis turetu buti brangesnis visomis prasmemis. Tokiu atveju, jau geriau pasipirstu siaip kaip nors originaliai, romantiskai ir be ziedelio smile.gif

Patikeki, man pasipirso labai romantiskai ir tada, kai maziausiai to tikejausi (o gal ir MB pats nesitikejo, kad jausmai taip prasivers jam biggrin.gif ), bet be ziedo smile.gif O tada viskas taip susideliojo, kad po savaiteles gavau (bet ne nuo jo) dovanu ceki papuosalu parduotuveje. Tai ka - as issirinkau zieda su deimantu biggrin.gif O jam sokas buvo. Taip ir planuojame vestuves pamazu, nors as vis dar be jo dovanoto ziedo biggrin.gif

Ir ka - neissiskyreme, oziu nerodziau - dar labiau isimylejau wub.gif
Ir nujauciu, kad bus ir jo ziedas - o kokia jo verte - tik MB spres, o ne as svaigsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 25 rugsėjo 2009 - 16:59
man vyras pasipirso pries metus iki vestuviu, datos nebuvo tiesiog sakem kad lauksim tinkamo momento. kas del ziedu - padovanojo auksini ziedeli be jokiu "pribumbasu" ir deimantu. nesioju kasdien ir labai juo dziaugiuosi. nesu tam nei reikli, kaprizinga kad butinai turi buti deimantai.
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 25, 15:39)
Man labai nemalonu su jumis bendrauti  irnesakyk.gif

Pasakiau is kito sluoksnio, kad suprastumete, jog mes kitaip gyvenam, nes kiek aiskinu tai nesuprantat tongue.gif ir nesuprantat, kad mes galim ir norim vienas kitam dovanoti brangias dovanas, cia su morale nesusije, o jei jau taip nemalonu, tai nebendraukit su manimi, ko i mano postus atsakinejate su tokia pagieza bigsmile.gif na na ... ar atsakysite dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 25, 19:42)
Pasakiau is kito sluoksnio, kad suprastumete, jog mes kitaip gyvenam, nes kiek aiskinu tai nesuprantat  tongue.gif  ir nesuprantat, kad mes galim ir norim vienas kitam dovanoti brangias dovanas, cia su morale nesusije, o jei jau taip nemalonu, tai nebendraukit su manimi, ko i mano postus atsakinejate su tokia pagieza  bigsmile.gif  na na ... ar atsakysite dabar?  4u.gif

na na ... ar atsakysite dabar? Kas cia per zaidimas? As tokiu zaidimu nezaidziu. Rasau kada noriu, ir jei noriu...
Tiesa pasakius pagiezos mano postuose nera, nes as jusu nepazistu. Kandumo gal kiek ir yra.
Jus pasakete tai, ak ir norejote pasakyti, dabar nebesiteisinkite. frazes: "nenoriu girtis, bet...", "gyvename kitame sluoksnyje" ir kiti panasus pareiskimai rodo kad jus tikrai skirstote zmones i sluoksnius. Va tai rodo jusu morale.
O tai, kad jus galite dovanoti dovanas kokias tik norite, yra faktas. As nenoriu kartotis, bet man tikrai uzkliuvo ne jusu pinigai ir turtai, o poziuris i visa tai.
Tai yra mano nuomone, ir as tikrai jos nekeisiu, kaip ko gero ir jus, taigi, sis gincas beprasmiskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 25, 17:28)

O siaip visosm linkiu, kad visos gautu tokius suzadetuviu ziedus, kokiu is tiesu yra vertos, va  bigsmile.gif

Nu kažkaip nemanau, kad žiedas mano vertę parodo. Aš pavyždžiuj nenešioju aukso, jokio nei balto nei geltono. Tai ką aš jau mažai verta, kad man žiedo tikrai užtektų ir sidabrinio be jokių deimantų g.gif. Man tas žiedas reikšmės neturi. Arba jeigu žmogui financai neleidžia deimantų pirkti, tai ką geriau nesipiršti? Ar paskolą paimti? Mano vadinamosios piršlybos įvyko su netgi nenešiojamu mediniu žiedu. Ta prasme ten tokia šakelė susisukusi kaip žiedas, kaip tik man tinkantis. Tai ką aš dabar nieko neverta...? čia kaip kam schmoll.gif .Nors ta šakelė man brangesnė už visus deimantus. Nereikai man nei tų deimantų nei auksų, nes paprasčiausiai nemėgstu brangių dalykėlių, jie prie manęs tiesiog "nelimpa"
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 25, 12:21)
tikrai jo nesuprasčiau ir būčiau įskaudinta, nes jis gali nupirkti už 2000-3000 LT, jo pajamos tai leidžia. Tai va  mirksiukas.gif

šiandien gal ir gali, rytoj gali ir negalėti. Tokie laikai, apie krizę ką nors girdėjot?

QUOTE(Lineta* @ 2009 09 25, 14:28)

O visų antra, mes su busimu vyru gyvename gal siek tiek kitokiame sluoksnyje, aciu Dievui turime be galo gerus darbus, gyvename graziuose namuose, vairuojame gerus automobilius, daznai keliaujame, dovanojame brangias dovanas vienas kitam, nieko negailim ir tai neturi nieko bendro su morale ar kito zmogaus nupirkimu. Musu gera finansine padetis, mes ta galime sau leisti, o ka? Gal pavydite, kad moralizuojate? Jei as dovanociau MB laikrodi, nepirkciau uz 200, o pirkciau uz 2000, nes as galiu sau tai leisti ir man negaila, kur as tuos pinigus desiu, i graba gal susideti ir amzinam poilsiui nusinesti? Todel ir tikiuosi gauti toki zieda, koki minejau, o kai ji turesiu, asmeniskai atsiusiu Jums foto  mirksiukas.gif

Oi nepergyvenkite, niekas nepavydi. Tik kaip dažnai atsitinka žmonės besigiriantys esą "kito sluoksnio" labai greitai patampa "to pačio sluoksnio" kaip ir visi.
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 09 26, 11:51)
Nu kažkaip nemanau, kad žiedas mano vertę parodo. Aš pavyždžiuj nenešioju aukso, jokio nei balto nei geltono. Tai ką aš jau mažai verta, kad man žiedo tikrai užtektų ir sidabrinio be jokių deimantų g.gif. Man tas žiedas reikšmės neturi. Arba jeigu žmogui financai neleidžia deimantų pirkti, tai ką geriau nesipiršti? Ar paskolą paimti? Mano vadinamosios piršlybos įvyko su netgi nenešiojamu mediniu žiedu. Ta prasme ten tokia šakelė susisukusi kaip žiedas, kaip tik man tinkantis. Tai ką aš dabar nieko neverta...? čia kaip kam schmoll.gif .Nors ta šakelė man brangesnė už visus deimantus. Nereikai man nei tų deimantų nei auksų, nes paprasčiausiai nemėgstu brangių dalykėlių, jie prie manęs tiesiog "nelimpa"
Papildyta:

Aha, kazkaip su ta verte taip issireiskiau, kad atrodo, kad ikainojau visas merginas, ko gero ne taip sakini suformulavau, ko gero reikejo paparasciau kaip nors rasyti, tarkim, kad linkiu, kad visoms patiktu ju gauti ziedai, arba net ne ziedai, o pirslybos bigsmile.gif

QUOTE(Forget The Pain @ 2009 09 26, 11:51)
šiandien gal ir gali, rytoj gali ir negalėti. Tokie laikai, apie krizę ką nors girdėjot?
Oi nepergyvenkite, niekas nepavydi. Tik kaip dažnai atsitinka žmonės besigiriantys esą "kito sluoksnio" labai greitai patampa "to pačio sluoksnio" kaip ir visi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedLady: 26 rugsėjo 2009 - 11:51
Varge vargeli, štai taip graži tema išsigimė į svarstymus apie juvelyrinių dirbinių vertę doh.gif Ir vėl apipuola mintis kad nebaisiai besvarbus tas vyriškis ir priimami įsipareigojimai, bile DEIMANTŲŲŲŲ būtų biggrin.gif Pf. Nes jei žiedas per pigus, gi prieš žmones nepatogu ar kažką...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 09 26, 13:02)
Varge vargeli, štai taip graži tema išsigimė į svarstymus apie juvelyrinių dirbinių vertę  doh.gif  Ir vėl apipuola mintis kad nebaisiai besvarbus tas vyriškis ir priimami įsipareigojimai, bile DEIMANTŲŲŲŲ būtų biggrin.gif Pf. Nes jei žiedas per pigus, gi prieš žmones nepatogu ar kažką...

tikrai pritariu zostautei... man atrodo pacios pirslybos jau svente...
Juk vyrui, tavo mylimajam, tai dar viena stresine situacija.. kai jis atviras tik tau, nors zino ka atsakysi, bet vis vistiek turi susikaupti, susiruosti ir PASIPIRSTI blush2.gif 4u.gif
man tai daug svarbiau tas vidinis artumas, noras buti amzinai kartu...
o tas ziedelis rolleyes.gif tai tik simbolika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kokia as laiminga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 26 rugsėjo 2009 - 14:20
[quote=RedLady,2009 09 25, 18:28]
negi po deimantu ir safyru uztektu tik originalumo? Kai jis dovanojo jums ziedka, gal turejo pinigeliu, o veliau gal aju netures. Aisku linkiu, kad tikrai turetu ir galetu nupirkti brangu zieda.
as siaip jau nesakiau, kad suzadetuviu ziedas turi buti pigesnis nei iprasines dovanos. kazkur netgi buvo kalabama apie tai, akd suzadetuviu ziedas butinai turi buti su deimantu, plius jis turi kainuoti viena suzadetinio atlyginima, nes tai rodo pagarba. Ar tai tas kriterijus, sprendzia kiekvienas asmeniskai.
Man uzkliuvo vienintelis dalykas, kad gavus sidabrini zieda butu skaudu. Kodel? O jeigu draugui tas sidabrinis ziedas pasirode idealus suzadetuviu ziedas. galu gale nekalbam apie konkretu atveji. Tarkim mergina labai megsta sidabra, o jai draugas padovanoja auksini su deimantu. tai ji irgi gali isizeisti? juk blin, ko cia jis taskosi, jei ji tokio nenesios?
As sakiau is savo puses, o ne kas butu, jeigu butu. Kiekvienas turi savo nuomone ir nera ko cia pykti. O jei jau pinigeliu netures, tai gali man ir be zieduko pasipirsti, svarbu originalumas ir pats pasiryzimas. Ypatingai, jeigu iki tol dovanojo kalnus, o dabar pinigeliai neleidzia. Suprantu, kad gal jums po deimantuku ir neuztektu originalumo:" negi po deimantu ir safyru uztektu tik originalumo?". Tiesiog as tokios nuomones, kad tikrai tokiai progai ziedelis neturetu buti is prastesnio metalo, negu kokiom metinem dovanotas (aisku nekalbu apie situacija, kai pinigu maisai ir jau nebera ka geroiau padovanot), o jei neleidzia galimybes, tai tiesiog pasipirsti neitraukiant jokio ziedelio. Va ir viskas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 09 26, 21:59)
As sakiau is savo puses, o ne kas butu, jeigu butu. Kiekvienas turi savo nuomone ir nera ko cia pykti. O jei jau pinigeliu netures, tai gali man ir be zieduko pasipirsti, svarbu originalumas ir pats pasiryzimas. Ypatingai, jeigu iki tol dovanojo kalnus, o dabar pinigeliai neleidzia. Suprantu, kad gal jums po deimantuku ir neuztektu originalumo:" negi po deimantu ir safyru uztektu tik originalumo?". Tiesiog as tokios nuomones, kad tikrai tokiai progai ziedelis neturetu buti is prastesnio metalo, negu kokiom metinem dovanotas (aisku nekalbu apie situacija, kai pinigu maisai ir jau nebera ka geroiau padovanot), o jei neleidzia galimybes, tai tiesiog pasipirsti neitraukiant jokio ziedelio. Va ir viskas smile.gif

oj, as tikrai nepykstu, ir visai ant jusu nepuolu, nereikai cia taip gintis. Juk viskas yra gerai.
Bet dabar dar is jusu pasisakymo supratau, kad jei geram ziedui pinigeliu neuztenka, tada geriau isvis jokio? Ypatingai jei iki tol dovanojo kalnus, tai atleistina? O jei nedovanojo?
Suprantu, kad gal jums po deimantuku ir neuztektu originalumo Oi, as dovanas vertinu ne pagal tai, ar tai auksai, deimantai, ar sidabrai. Ir vaikino uzdirbamu pinigu niekada nesieju su kokiais nors lukesciais.

Kazkodel atrodo, kad jau kartojames g.gif juk vienos nuomones vistiek neprieisim...

Beje, kaip sekasi autoriui optimistui?
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 09 27, 10:15)
oj, as tikrai nepykstu, ir visai ant jusu nepuolu, nereikai cia taip gintis. Juk viskas yra gerai.
Bet dabar dar is jusu pasisakymo supratau, kad jei geram ziedui pinigeliu neuztenka, tada geriau isvis jokio? Ypatingai jei iki tol dovanojo kalnus, tai atleistina? O jei nedovanojo?
Suprantu, kad gal jums po deimantuku ir neuztektu originalumo Oi, as dovanas vertinu ne pagal tai, ar tai auksai, deimantai, ar sidabrai. Ir vaikino uzdirbamu pinigu niekada nesieju su kokiais nors lukesciais.

Kazkodel atrodo, kad jau kartojames  g.gif  juk vienos nuomones vistiek neprieisim...

Beje, kaip sekasi autoriui optimistui?

labas, optimistui sekasi normaliai smile.gif kol kas dar tik planuoju viska, skaiciuoju ir pan smile.gif konkretaus laiko dar neturiu kol kas kada viska surengsiu, nes siom dienom vertinu kiek finansines galimybes atitinka planus smile.gif tiesiog lyg tycia dabar daug visokiu kitokiu dideliu islaidu man nusimato (paciu ivairiausiu ir jau kaip ir seimyniniu) tai paziuresiu kaip cia gaunasi viskas. jei biudzetas leis, viska surengsiu dar spalio pradzioje, jei ne, tai ziema, gruodi ar sausi (bet ne per sventines dienas wink.gif ) taip kad kaip matot paklausiau jusu ir paankstinsiu viska gerokai smile.gif bet per galva nesiversiu, kad bet kuria kaina surengti viska tuoj pat. tikrai nenoriu, kad kokybe nukentetu del skubejimo smile.gif ir nenoriu tiesiog siaip paprastai paklausti: "sutinki? o oficiali dalis bus po men kito, dar palauk" smile.gif)
Atsakyti