Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

grazus tie makaronu ir saldainiu medeliai ax.gif
gal kuri zinote uzsienietisku puslapiu adresu su pavyzdziais ir kaip gaminti?as kiek ieskojau tai visur tik prekyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2009 11 22, 18:14)
O kiek laiko tas cementas suketėja vazone? Bandau daryti su dukryte....

As dedu gipsa ir jis gana greitai sustingsta, apie 20min.
Papildyta:
QUOTE(tinulkaxx @ 2009 11 22, 18:38)
grazus tie makaronu ir saldainiu medeliai ax.gif
gal kuri zinote uzsienietisku puslapiu adresu su pavyzdziais ir kaip gaminti?as kiek ieskojau tai visur tik prekyba  4u.gif

O kam tau tie uzsienietiski puslapiai, jei viskas labai aiskiai ir cia aprasyta. As is niekur informacijos negavau, o pati masciau kaip daryti. Klausiau vienos forumietes, kaip ji daro, bet gavau atsakyma, kad tai komercine paslaptis. Taigi teko paciai mastyt ir sukt galvele ka, kaip ir su kuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 22 lapkričio 2009 - 18:48
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 22, 17:47)
As dedu gipsa ir jis gana greitai sustingsta, apie 20min.
Papildyta:
O kam tau tie uzsienietiski puslapiai, jei viskas labai aiskiai ir cia aprasyta. As is niekur informacijos negavau, o pati masciau kaip daryti. Klausiau vienos forumietes, kaip ji daro, bet gavau atsakyma, kad tai komercine paslaptis. Taigi teko paciai mastyt ir sukt galvele ka, kaip ir su kuo.

aga,cia dauguma jau labai uzsislapstine, toks jausmas, kad imsim ir nukonkuruosim jas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Nesu uzsislaptinus, bet siuo metu nedariau jokio medelio, bet pazadu sia savaite padaryt del jusu nuo A iki Ž su foto.
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 11 22, 19:55)
aga,cia dauguma jau labai uzsislapstine, toks jausmas, kad imsim ir nukonkuruosim jas lotuliukas.gif  doh.gif

Tas, kurios daro pardavimui, tai puikiai suprantu - turi gi visokiu gudrybiu jos. Ir kaip greiciau, ir kaip pigiau... smile.gif Informacija yra turtas biggrin.gif
O cia tai visos daro savo malonumui, pinigu is to neuzsidirbineja, tai ir dalinasi savo mintimis smile.gif Niekas cia nieko neslaptina - bent jau as ko klausiau, pries darydama pirmaji, tai atsakymus gavau wink.gif
Atsakyti
aga,cia dauguma jau labai uzsislapstine, toks jausmas, kad imsim ir nukonkuruosim jas
va i si komentara as atsakysiu, kas buvo klausiama pas mane, as stengiausi atsakyti, nuotraukyciu nedesiu del vienos dideles priezasties, jau dabar yra kopijuojami mano medeliai ir is to uzdirbami pinigai, as nenoriu, kad is mano seimos sugalvotu ir ilgai bandytu ivairiu budu, kazkas uzsidirbinetu pinigus, dabar jus sioje temoje randate tikrai daug informacijos, kai as pradejau daryti, nebuvo nieko

Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2009 11 22, 18:15)
aga,cia dauguma jau labai uzsislapstine, toks jausmas, kad imsim ir nukonkuruosim jas
va i si komentara as atsakysiu, kas buvo klausiama pas mane, as stengiausi atsakyti, nuotraukyciu nedesiu del vienos dideles priezasties, jau dabar yra kopijuojami mano medeliai ir is to uzdirbami pinigai, as nenoriu, kad is mano seimos sugalvotu ir ilgai bandytu ivairiu budu, kazkas uzsidirbinetu pinigus, dabar jus sioje temoje randate tikrai daug informacijos, kai as pradejau daryti, nebuvo nieko

tik nesupykit,as cia visai neptikai parasiau, siaip juokingai visas tas slaptumas atrode, kai paprasem idet nuotraukyciu biggrin.gif

bet juk cia dedama medeliu nuotraukas, zinai,kad gali buti kopijuojama, jei del to pergyveni, tai patarciau ju tikrai nedeti mirksiukas.gif nes butu nelogiska galvoti,kad nei viena nepaims,kaip pavyzdzio is cia esamu nuotrauku smile.gif

Papildyta:
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 22, 18:02)
Nesu uzsislaptinus, bet siuo metu nedariau jokio medelio, bet pazadu sia savaite padaryt del jusu nuo A iki Ž su foto.

is anksto dekoju 4u.gif
paciai, jei iseis padaryti, sukelsiu nuotraukeles biggrin.gif negi gaila lotuliukas.gif

geru ideju visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wonderful: 22 lapkričio 2009 - 19:26
QUOTE(Wonderful @ 2009 11 22, 20:29)
tik nesupykit,as cia visai neptikai parasiau, siaip juokingai visas tas slaptumas atrode, kai paprasem idet nuotraukyciu biggrin.gif

bet juk cia dedama medeliu nuotraukas, zinai,kad gali buti kopijuojama, jei del to pergyveni, tai patarciau ju tikrai nedeti mirksiukas.gif  nes butu nelogiska galvoti,kad nei viena nepaims,kaip pavyzdzio is cia esamu nuotrauku smile.gif

tai jus ir kopijuokit mirksiukas.gif nieks ir nedraudzia ax.gif , as jau ir taip papasakojau kaip ir ant ko darau
del to kopijavimo, as is savo patirties parasiau, teko susidurti su tuo realiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg@: 22 lapkričio 2009 - 20:03
As manau, kurie sugeba ka nors parankdarbiauti, tai jie ir sumastys ar is pateiktos informacijos sugalvos kaip padaryti. Bet yra zmoniu, kurie geriau uzsisakys, bet net nebandys pasidaryti kai ka panasaus. Taigi kas nores tie pasidarys, o kas nenores daryt, tie nusipirks.
Atsakyti
Nu aš darau pirmą kartą tą medelį bet jis tikrai nebus labai standartiškas, bet man kaip pirmas blynas bus gerai g.gif
Atsakyti
Jei negaila parodyk savo nestandarta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisiskaiciau, prisiziurejau cia pas jus tu groziu... bandau ir as padaryti dovanu saldainiu medi blush2.gif Jau matau, kad pirmas blynas bus pasviles, bet atrodo nebligai tongue.gif kai pabaigsiu parodysiu kas gavosi smile.gif Pasidalinsiu patirtimi ax.gif
Atsakyti