Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

as si savaitgali buvau vestuvese ir savo gamybos saldainiu medi dovanojau (kazkur berods nuotraukyte buvau jau anksciau idejus ax.gif )
tai visiems labai patiko, dauguma mane, kad cia pirktas biggrin.gif
tad labai dekoju visoms uz informacija ir patarimus smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ir as pagaliau padariau savo saldainiuka lotuliukas.gif
foto idesiu veliau blush2.gif , bet norejau Jusu paklaust, kai klijuojat saldainius, oaze kuom nors apvinojat?! nes kaip as nesistengciau yra vietu kur matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 23, 12:34)
sveikutes, ir as pagaliau padariau savo saldainiuka  lotuliukas.gif
foto idesiu veliau  blush2.gif , bet norejau Jusu paklaust, kai klijuojat saldainius, oaze kuom nors apvinojat?! nes kaip as nesistengciau yra vietu kur matosi  4u.gif

As vyniojau pakavimo plevele, bet tik del to, kad tvirciau butu, nes oaze turi sansu nutrupeti... O tarpeliai vienoj kitoj vietoj ir man liko. Paprastai i juos padeda ka nors ikisti biggrin.gif Ar kitus, mazesnius, saldainiukus, ar kazkokius papuosimus. As mazus ziedukus dejau is dziovinto kvapaus rinkinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 23, 11:48)
As vyniojau pakavimo plevele, bet tik del to, kad tvirciau butu, nes oaze turi sansu nutrupeti... O tarpeliai vienoj kitoj vietoj ir man liko. Paprastai i juos padeda ka nors ikisti  biggrin.gif  Ar kitus, mazesnius,  saldainiukus, ar kazkokius papuosimus. As mazus ziedukus dejau is dziovinto kvapaus rinkinio smile.gif

ooo, ir kaip cia as ne sugalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
na jau pirmas bus toks, o kokia oaze perkat sausom gelem ar gyvom!? nes sausom tai pigesne, nzn del tvirtumo kaip verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triksi26: 23 lapkričio 2009 - 11:53
ikeliu saviskius, nieko super rolleyes.gif realybej geriau atrodo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 23, 12:52)
ooo, ir kaip cia as ne sugalvojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
na jau pirmas bus toks, o kokia oaze perkat sausom gelem ar gyvom!? nes sausom tai pigesne, nzn del tvirtumo kaip  verysad.gif

Emm, net nezinojau, kad skirtingos tos oazes buna... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Radau laka su blizguciais thumbup.gif Nu dabar tai blizginsiu lotuliukas.gif

P.S radau BAUHOF parduotuvei (Klaipedoje) dazu skyriuje
Papildyta:
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 23, 13:41)
Radau laka su blizguciais  thumbup.gif  Nu dabar tai blizginsiu  lotuliukas.gif

P.S radau BAUHOF parduotuvei (Klaipedoje) dazu skyriuje

Oj sorry... ne i ta tema pataikiau, norejau i kaledine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 11 23, 14:09)
ikeliu saviskius, nieko super  rolleyes.gif realybej geriau atrodo...
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 18, 15:49)
Is oazes dar. Arba makroflekso.

Papasakokit kaip jus su makrofleksu darot burbulus... Nedaeina man blink.gif . I ka jus ji purskiate?
Atsakyti
sveikutes, imetu savo medi 4u.gif
http://public.fotki....s/imgp0596.html
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 23, 22:33)

Man tai truputi pesasi visos spalvos... ax.gif Reiketu is ju keleta pasirinkti, manau, paderinti siek tiek...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 23, 21:35)
Man tai truputi pesasi visos spalvos...  ax.gif Reiketu is ju keleta pasirinkti, manau, paderinti siek tiek...

blush2.gif tai kad darytas tas medis is visko ka turejau, saldainiu pasirodo 1kg per mazai reikia1.5maziausiai, o del papuosimo tai jau kad tos oazes nebutu matyt, na cia mano pirmas blinas lotuliukas.gif tikiuos sekantis bus grazesnis 4u.gif
Atsakyti