visai neblogas tas tavo pirmas medelis. kuo toliau tuo bus geriau

QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 23, 22:41)

Aha, saldainiu daug reikia...

QUOTE(jurg@ @ 2009 11 23, 23:35)
as mazam medeliui, kur sulipdau 1kg saldainiu darau 5-6cm skersmens ''balvona'', didziausias ''balvonas'' buvo 17cm skersmens, susilipde beveik 4kg saldainiu
Tas 'balvonas''- tai oazė?

QUOTE(Failas @ 2009 11 24, 10:05)
Tokia mažytė?
Tada aš nieko nebesuprantu... Turiu visas priemones, pasiruošiau daryt medelį, bet jeigu tik tokio dydžio oazė, tai kaip tuos saldainius ten sutalpint? Ar čia aš visai jau apie pievas? 

taip, ant tokio mazylio sulipdau kilograma karamiliniu saldainiu,kartais kilogramo nereik, bet cia priklauso nuo saldainiu, buna, kad ant 7 cm skersmens susinaudoja kilogramas, jos gi lipdosi viena prie kitos, medelis gaunasi labai tvirtas ir tie saldainiukai netabaluoja vartant, as darau ''balvonus'' is putplascio
ant sampano butelio sunaudoju virs 1,5kg saldainiu
QUOTE(Failas @ 2009 11 24, 10:05)
Tokia mažytė?
Tada aš nieko nebesuprantu... Turiu visas priemones, pasiruošiau daryt medelį, bet jeigu tik tokio dydžio oazė, tai kaip tuos saldainius ten sutalpint? Ar čia aš visai jau apie pievas? 

Tai cia priklauso nuo to, kokius saldainius lipdai. Jei karamele, tai uz galiuko, tuomet juo daugiau telpa. Jei triufelinius - tai jau vien koks plotas prisiklijuoja

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 24, 10:37)
Tai cia priklauso nuo to, kokius saldainius lipdai. Jei karamele, tai uz galiuko, tuomet juo daugiau telpa. Jei triufelinius - tai jau vien koks plotas prisiklijuoja 

Tai čia teisybė?

QUOTE(Failas @ 2009 11 24, 10:49)
Tai čia teisybė?
Tada reiks ruoštis mažuliuką bulvoniuką
Aš buvau pasiruošusi turbūt dešimčiai kg saldainių 

kokio dydzio pasiruosus ''balvonus''?
Oi kokia saune temuke atradau darau ir as saldainiu medelius tik gaila po kompo perinstaliavimo neliko mano darbeliu
tikrai daug grozybiu esat pridariusios

tikrai daug grozybiu esat pridariusios

aciukas visom uz komentarus
istraukiau is savo baliono zalias punksneles ir padovanojau vyro broliui
, gimtadienis !!!!!
as tai nusipirkau oaze 16cm, sausom gelem, tau man isejo mazdaug 1.5kg saldainiu, naudojau vazonelyje gipsa, sustingo laaaabai greit, bet isimt jau negalejau, nors ir dejau maiseli
siaip medeli daryt nesunku, planuoju padaryt dar daug daug

istraukiau is savo baliono zalias punksneles ir padovanojau vyro broliui

as tai nusipirkau oaze 16cm, sausom gelem, tau man isejo mazdaug 1.5kg saldainiu, naudojau vazonelyje gipsa, sustingo laaaabai greit, bet isimt jau negalejau, nors ir dejau maiseli

siaip medeli daryt nesunku, planuoju padaryt dar daug daug

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 24, 11:37)

Vizuoaliai atrodo, kad ne tiek jau daug tu saldainiu priklijuota, bet kai pats zinai kiek sudedi tai kitiem net nesitiki, kad tiek sutalpinta
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com
Keletas mano medeliu
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com
Keletas mano medeliu