Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

visai neblogas tas tavo pirmas medelis. kuo toliau tuo bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 23, 22:41)
blush2.gif tai kad darytas tas medis is visko ka turejau, saldainiu pasirodo 1kg per mazai reikia1.5maziausiai, o del papuosimo tai jau kad tos oazes nebutu matyt, na cia mano pirmas blinas lotuliukas.gif tikiuos sekantis bus grazesnis 4u.gif

Aha, saldainiu daug reikia... doh.gif Bet padaryta tai graziai smile.gif
Atsakyti
as mazam medeliui, kur sulipdau 1kg saldainiu darau 5-6cm skersmens ''balvona'', didziausias ''balvonas'' buvo 17cm skersmens, susilipde beveik 4kg saldainiu
Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2009 11 23, 23:35)
as mazam medeliui, kur sulipdau 1kg saldainiu darau 5-6cm skersmens ''balvona'', didziausias ''balvonas'' buvo 17cm skersmens, susilipde beveik 4kg saldainiu

Tas 'balvonas''- tai oazė? bigsmile.gif Tokia mažytė? blink.gif Tada aš nieko nebesuprantu... Turiu visas priemones, pasiruošiau daryt medelį, bet jeigu tik tokio dydžio oazė, tai kaip tuos saldainius ten sutalpint? Ar čia aš visai jau apie pievas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 11 24, 10:05)
Tas 'balvonas''- tai oazė?  bigsmile.gif Tokia mažytė?  blink.gif Tada aš nieko nebesuprantu... Turiu visas priemones, pasiruošiau daryt medelį, bet jeigu tik tokio dydžio oazė, tai kaip tuos saldainius ten sutalpint? Ar čia aš visai jau apie pievas?  unsure.gif

taip, ant tokio mazylio sulipdau kilograma karamiliniu saldainiu,kartais kilogramo nereik, bet cia priklauso nuo saldainiu, buna, kad ant 7 cm skersmens susinaudoja kilogramas, jos gi lipdosi viena prie kitos, medelis gaunasi labai tvirtas ir tie saldainiukai netabaluoja vartant, as darau ''balvonus'' is putplascio
ant sampano butelio sunaudoju virs 1,5kg saldainiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg@: 24 lapkričio 2009 - 09:19
QUOTE(Failas @ 2009 11 24, 10:05)
Tas 'balvonas''- tai oazė?  bigsmile.gif Tokia mažytė?  blink.gif Tada aš nieko nebesuprantu... Turiu visas priemones, pasiruošiau daryt medelį, bet jeigu tik tokio dydžio oazė, tai kaip tuos saldainius ten sutalpint? Ar čia aš visai jau apie pievas?  unsure.gif

Tai cia priklauso nuo to, kokius saldainius lipdai. Jei karamele, tai uz galiuko, tuomet juo daugiau telpa. Jei triufelinius - tai jau vien koks plotas prisiklijuoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 24, 10:37)
Tai cia priklauso nuo to, kokius saldainius lipdai. Jei karamele, tai uz galiuko, tuomet juo daugiau telpa. Jei triufelinius - tai jau vien koks plotas prisiklijuoja wink.gif

Tai čia teisybė? rolleyes.gif Tada reiks ruoštis mažuliuką bulvoniuką biggrin.gif Aš buvau pasiruošusi turbūt dešimčiai kg saldainių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2009 11 24, 10:49)
Tai čia teisybė?  rolleyes.gif Tada reiks ruoštis mažuliuką bulvoniuką  biggrin.gif Aš buvau pasiruošusi turbūt dešimčiai kg saldainių  doh.gif

kokio dydzio pasiruosus ''balvonus''?
Atsakyti
Oi kokia saune temuke atradau darau ir as saldainiu medelius tik gaila po kompo perinstaliavimo neliko mano darbeliu verysad.gif

tikrai daug grozybiu esat pridariusios thumbup.gif
Atsakyti
aciukas visom uz komentarus 4u.gif
istraukiau is savo baliono zalias punksneles ir padovanojau vyro broliui mirksiukas.gif , gimtadienis !!!!!
as tai nusipirkau oaze 16cm, sausom gelem, tau man isejo mazdaug 1.5kg saldainiu, naudojau vazonelyje gipsa, sustingo laaaabai greit, bet isimt jau negalejau, nors ir dejau maiseli doh.gif
siaip medeli daryt nesunku, planuoju padaryt dar daug daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 24, 11:37)

Vizuoaliai atrodo, kad ne tiek jau daug tu saldainiu priklijuota, bet kai pats zinai kiek sudedi tai kitiem net nesitiki, kad tiek sutalpinta
Atsakyti
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com
public.fotki.com

Keletas mano medeliu 4u.gif
Atsakyti