Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Na va, parodysiu ir aš savo pirmą blyną blush2.gif Padariau dovaną gimtadieniui wink.gif

user posted image

Dariau du vakarus, su siūlu rišau aplink floristinius burbulus tongue.gif
Kadangi burbulai atrode labai maži, nusprendžiau daryti iš trijų.. Nupirkau tris mėgstamiausias tam žmogui saldainių rūšis, todėl truputį margoka. O su saldainiais gavosi pakankamai dideli, todėl kitą kart darysiu tik vieną burbulą. Buvau nupirkus gražų kavos puodelį medžiui, bet neatlaikė svorio, taigi teko namuose gėles persodint ir ieškoti tinkamo vazono... doh.gif Bet man patinka smile.gif

P.s. o kur tuos karštus klijus perkat? gal senukuose yra? o šampės butelis atlaiko jų karštį? bigsmile.gif Reiks naujiems metams padaryti MB tėveliams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 26 lapkričio 2009 - 10:52
QUOTE(medlink @ 2009 11 26, 11:38)
Na va, parodysiu ir aš savo pirmą blyną  blush2.gif Padariau dovaną gimtadieniui wink.gif

Tikrai idomiai gavosi - trigalvis slibinas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2009 11 15, 12:33)
Sveikutes 4u.gif
ka tik ''iskeptas'' medelis, dovana draugei, jai patinka jura ir melyna spalva, tai sugalvojau padovanoti ''laseli juros''
user posted image

sveikinu - labai grazus medelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 26, 12:38)
Na va, parodysiu ir aš savo pirmą blyną  blush2.gif Padariau dovaną gimtadieniui wink.gif

P.s. o kur tuos karštus klijus perkat? gal senukuose yra? o šampės butelis atlaiko jų karštį?  bigsmile.gif  Reiks naujiems metams padaryti MB tėveliams  ax.gif

Labai idomiai atrodo su 3 saldainiu rusimis.

Kliju pistoleta ir kliju lazdeles galima rasti senukuose. O sampano butelis atlaiko karsti. Juk ant saldainio popierelio uztepi kliju laseli ir jis gerai bei greit prilimpa. Klijai gi atvesta ir to karscio nebelieka.
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 26, 12:57)
Labai idomiai atrodo su 3 saldainiu rusimis.

Kliju pistoleta ir kliju lazdeles galima rasti senukuose. O sampano butelis atlaiko karsti. Juk ant saldainio popierelio uztepi kliju laseli ir jis gerai bei greit prilimpa. Klijai gi atvesta ir to karscio nebelieka.

Ačiū, reika nusipirkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 26, 11:38)

user posted image

Dariau du vakarus, su siūlu rišau aplink floristinius burbulus tongue.gif
Kadangi burbulai atrode labai maži, nusprendžiau daryti iš trijų.. Nupirkau tris mėgstamiausias tam žmogui saldainių rūšis, todėl truputį margoka. O su saldainiais gavosi pakankamai dideli, todėl kitą kart darysiu tik vieną burbulą.  Buvau nupirkus gražų kavos puodelį medžiui, bet neatlaikė svorio, taigi teko namuose gėles persodint ir ieškoti tinkamo vazono...  doh.gif  Bet man patinka smile.gif

P.s. o kur tuos karštus klijus perkat? gal senukuose yra? o šampės butelis atlaiko jų karštį?  bigsmile.gif  Reiks naujiems metams padaryti MB tėveliams  ax.gif

grazu 4u.gif o kokie cia floristiniai burbulai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2009 11 26, 16:23)
grazu 4u.gif o kokie cia floristiniai burbulai g.gif

Tokie
floristiniai burbulai

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 26, 16:24)

Zinau situos. Tik paziurejau, kad savikaina medelio nuo ju isauga wink.gif
Atsakyti
na is floristiniu burbulu tai kad darbo daug reikia ideti okaip supratau tai ir kaina nera ju maza ar as klistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 26, 17:31)
Zinau situos. Tik paziurejau, kad savikaina medelio nuo ju isauga wink.gif

siaip jie tikrai brangiau gaunasi nei su oaze, bet as nuo senu puoksciu buvau prikaupusi tu burbulu tongue.gif tai pigiai prasisukau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimoska1 @ 2009 11 26, 17:36)
na is floristiniu burbulu tai kad darbo daug reikia ideti  okaip supratau tai ir kaina nera ju maza ar as klistu g.gif

Nu tikrai sunku buvo, manau, kad su oaze ir klijais arba dentu krapstukais daug greiciau ir paprasciau bus wink.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
na va po ilgu vargu ikeliau savo medi ,na pirmas blynas truputi prisviles blush2.gif tad labai nesmerkit , antras tikuosi bus geresnis ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2009 11 26, 17:58)
na va po ilgu vargu ikeliau savo medi ,na pirmas blynas truputi  prisviles blush2.gif tad labai nesmerkit , antras tikuosi bus geresnis ax.gif  ax.gif  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazus pirmas blynas smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti