Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 27, 16:00)
Na va, mano poperinis "bumbulas"  rolleyes.gif
Suglamdziojau visa "Zmones"zurnala. Gavosi mazdaug 13 cm skersmens.

Didokas, tai nemažai saldainių turėtų tilpti wink.gif O kaip saldainius tvirtinat? su klaijais?
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 11 27, 15:03)
Didokas, tai nemažai saldainių turėtų tilpti wink.gif O kaip saldainius tvirtinat? su klaijais?

Na tai gi galima ir maziau tu poperiu glamdzioti, bus mazesnis bumbulas mirksiukas.gif Saldainius klijuoju karstais klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 27, 16:07)
Na tai gi galima ir maziau tu poperiu glamdzioti, bus mazesnis bumbulas  mirksiukas.gif  Saldainius klijuoju karstais klijais  mirksiukas.gif

Oi, man tai kuo didesnis, tuo grazesnis wink.gif Lauksim galutinio rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi sukėliau į public.fotki per dideles nuotraukas, tai tik įmesiu nuorodą į savo medelius. Čia mano pirmas blynukas ax.gif
http://public.fotki....ainiu-medeliai/
Atsakyti
Skinte , labai grazu thumbup.gif thumbup.gif man labai grazus sampano butelis.
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 27, 18:32)
Kadangi sukėliau į public.fotki per dideles nuotraukas, tai tik įmesiu nuorodą į savo medelius. Čia mano pirmas blynukas  ax.gif

kaip gražuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau šampės butelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniutik @ 2009 11 27, 14:15)
klausykit, o pagal kokius kriterijus vazonelius renkates, kad jie pas jus taip graziai su visa kompozicija derinasi  ax.gif

Na, pagal derinimasi ir renkam biggrin.gif Pavyzdziui, kad su saldainiu popieriuku spalva deretu. Arba akcentais kokiais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,nu bet kokių grožių nerealių prisižiūrėjau bigsmile.gif wub.gif užkrėtėt ir mane ta skania medelių liga bigsmile.gif bėgsiu i seniukus pystika su klijais pikti bandysim kurp grožį.gal ir man suglamžyt koki žurnala reiks jei laikosi g.gif
Atsakyti
Na as tai tam"bumbule" padarau skylute, ant pagalio pripilu kliju ir ikisu i "bumbulo" skylute. Man laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Oksana76,2009 11 27, 14:00]
Na va, mano poperinis "bumbulas" rolleyes.gif
Suglamdziojau visa "Zmones"zurnala. Gavosi mazdaug 13 cm skersmens.

aciukas 4u.gif supratau, pabandysiu smile.gif
as siandien nusipirkau paprasta oaze uz 2lt ir bandziau suklijuot, bet man nekaip neisejo, tai norejau paklaust kaip jus is tos keturkampes padarot apvalu burbula!?
nes jeigu pirkt jau normalia kainuoja 10lt, tai ir medelio kaina isauga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triksi26: 27 lapkričio 2009 - 21:34
[quote=Triksi26,2009 11 27, 22:29]
[quote=Oksana76,2009 11 27, 14:00]
as siandien nusipirkau paprasta oaze uz 2lt ir bandziau suklijuot, bet man nekaip neisejo, tai norejau paklaust kaip jus is tos keturkampes padarot apvalu burbula!?
nes jeigu pirkt jau normalia kainuoja 10lt, tai ir medelio kaina isauga blush2.gif
[/quote]

O kodel neisejo suklijuot? g.gif
As butent is tokios dariau. Pjoviau pusiau, tada sutepiau tais paciais karstais klijais ir sulipinau abi puses. Palaukiau, kol isdziuvo ir su peiliuku isskabtavau rutuli. Pradedi apvalint kampus ir iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 27, 21:45)
O kodel neisejo suklijuot?  g.gif
As butent is tokios dariau. Pjoviau pusiau, tada sutepiau tais paciais karstais klijais ir sulipinau abi puses. Palaukiau, kol isdziuvo ir su peiliuku isskabtavau rutuli. Pradedi apvalint kampus ir iseina smile.gif

nesuprantu, tai gal mano klijai blogi!? g.gif man nesilaike visiskai, net klijai nenorejo lipt prie oazes, as apie zalia oaze kalbu blush2.gif
Atsakyti