Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 27, 22:55)
nesuprantu, tai gal mano klijai blogi!?  g.gif man nesilaike visiskai, net klijai nenorejo lipt prie oazes, as apie zalia oaze kalbu blush2.gif

g.gif Taip, apie iprasta zalia oaze... Net nezinau, kodel taip gali buti. Na, as nemazai ten kliju pripyliau, ir krastus, ir per centra perbraukiau pora kartu. Ir palaikyt suspaudus 15 sekundziu.
Nu, nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 27, 22:04)
g.gif Taip, apie iprasta zalia oaze... Net nezinau, kodel taip gali buti. Na, as nemazai ten kliju pripyliau, ir krastus, ir per centra perbraukiau pora kartu. Ir palaikyt suspaudus 15 sekundziu.
Nu, nezinau...  unsure.gif

turbut supratau, as tik per viduri tepiau, nes galvojau kad vistiek suapvalinsiu tai kam ten tiek kliju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pabandysiu is naujo blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos.....as irgi apsikreciau medeliu darymu........prisiskaiciau apie oaze pas jus...............as tai paemiau toki gilesni dubeneli ir ispaudziau i ta oaze is abieju pusiu ir gavau apvalu nediduka burbula,na ji truputeli dar apdailinau,apsukau dovanu popieriumi ir moviau ant pagaliuko..............dabar maximose maciau dideliu egluciu zaisliuku,sakau gal ant ju reiktu pabandyti daryti.............. g.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien uzkankinau vyra maximoje su tinkamu saldainiu paieskom smile.gif tai jau galiu pasirodyti, dariau ant sampano butelio. mano pirmas blynas. 4u.gif

P.S. ziuriu nuotraukoje poroje vietu matosi plikas butelys, realiai nepastebeciau, bet fotoaparato blykste nieko nepraleidzia... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 28 lapkričio 2009 - 20:59
QUOTE(Orkinta @ 2009 11 28, 22:57)
Sveikos, siandien uzkankinau vyra maximoje su tinkamu saldainiu paieskom smile.gif tai jau galiu pasirodyti, dariau ant sampano butelio. mano pirmas blynas. 4u.gif

thumbup.gif labai grazu smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 11 28, 20:20)
dabar maximose maciau dideliu egluciu zaisliuku,sakau gal ant ju reiktu pabandyti daryti..............  g.gif

visai gera mintis wink.gif jei pameginsit butinai parodykit kaip gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2009 11 28, 21:57)

P.S. ziuriu nuotraukoje poroje vietu matosi plikas butelys, realiai nepastebeciau, bet fotoaparato blykste nieko nepraleidzia...  doh.gif

o kiek saldainukų kg suėjo? g.gif
Atsakyti
tu raudonu maziuku saldainiuku apie 600gr, (siek tiek maziau), o baltu (sniegelis) virs 300gr, ir dar 2 saldainiuku truko...teks iklijuoti veliau.bet kadangi maximoje kazkokia akcija ar kas vyksta,cekyje maciau kad gavau 20proc. nuolaida thumbup.gif zodziu saldainiams isejo visai nedaug pinigeliu... smile.gif

ir beje padariau labai greitai,klijavau karstais klijais tai buvo labai patogu, taskas kliju,saldainiukas,taskas kliju saldainiukas... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 28 lapkričio 2009 - 22:07
Orkinta, saunuole, grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
labutis , labai grazus sampano medelis , clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
as norejau paklausti gal kuri zinote kaip daryti puokste? na suprantat ne medeli ,bet ka nors kitokios formos , tiesiog kad gautusi puokstele . g.gif g.gif
Atsakyti
Turiu toki pavyzdeli
user posted image

O cia dariau pati
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas mergytes. tikiuosi nesupyksite, kad pas jus isibroviau ax.gif labai zaviuosi jusu darbeliais thumbup.gif pati pabandziau karstais klijais klijuoti saldainius ant butelio, bet man saldainukai nelabai laikosi. truputi pajudinu ir nukrenta (net isdziuve)... gal mergytes galite patarti kodel taip yra? aciu ax.gif
Atsakyti
Gal butelis tavo koks riebus g.gif ?... Siaip reketu pavirsiu nuvalyti (pvz su spiritu). mirksiukas.gif
Atsakyti