Bandyk neužvirint klijų, prispausk, palaikyk, neskubėk. Šiaip jau kiek apklijavau, dar nė vienas nenukrito
Gal labai mažai klijų dedi?
Bandyk neužvirint klijų, prispausk, palaikyk, neskubėk. Šiaip jau kiek apklijavau, dar nė vienas nenukrito
Sveikos mergaites,
kaip saunu, kad radau tokia temele.
o is tikro ieskojau, kas galetu man padaryti tokiu dalykeliu...bet prisiskaiciau cia begale patarimu, tai nusprendziau daryti pati..
kaip saunu, kad radau tokia temele.
o is tikro ieskojau, kas galetu man padaryti tokiu dalykeliu...bet prisiskaiciau cia begale patarimu, tai nusprendziau daryti pati..
Labutis,na vat jau pasidariau saldainių medi
kaip man patinka tokie darbeliai
nufotkinsiu kokia dienele ir parodysiu.Ačiū visoms už konsultacijas
pistoletas su klijais labai palengvino darba.
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.
Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso.

Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu.

Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu.

Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui iv dalykeliu.

Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso.

Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu.

Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia).

Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.

Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso.

Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu.

Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu.

Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui iv dalykeliu.

Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso.

Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu.

Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia).

Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.

Superinė pamokėlė,manau daug kam pravers
va aš taip viska ir dariau.begalp patiko man.noriu dar ir dar ir dar,ypač patiko ta medeli puošti ir žiūrėti kas gausis.kaip gerai,kad atradau tokia šaunia tema.
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 29, 17:35)
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.
Sveikos,nuo vakar skaitinėju šią temukę.Galvoju Kalėdoms artimiesiems padaryti dovanų tokių medelių,buvo kilę dar keli klausimukai,bet po paskutinės išsamios pamokėlės su foto-paisdarė vsikas labai aišku. Ačiū jo-vita7
jo-vita7
saunuole, aciu TAU uz tokia faina pamokele!!!!
o del oazes, tai si yra pati geriausia, zalios daugiau gyv nepirksiu, nes ji yra zimiai trapesne
o del oazes, tai si yra pati geriausia, zalios daugiau gyv nepirksiu, nes ji yra zimiai trapesne
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 29, 19:35)
Super pamokele
Sakykit darbštuolės
Seilė varva ir džiūstu baltu pavydu žiūrinėdama jūsų darbelius
Kilo toks klausimėlis, gal patarsit, kaip įtvirtinti medeliui kotą, kad būtų stabilus, bet po to galėčiau vazonėlį panaudoti kitur
Gipsas gi turbūt neišsiims
Seilė varva ir džiūstu baltu pavydu žiūrinėdama jūsų darbelius
Kilo toks klausimėlis, gal patarsit, kaip įtvirtinti medeliui kotą, kad būtų stabilus, bet po to galėčiau vazonėlį panaudoti kitur
Gipsas gi turbūt neišsiims
jo-vita7 labai aciu uz pamokele, dabar tikrai daug aiskiau pasidare
medlink reiketu atidziau tema sekti ,na bet pasikartosiu , vienos ideda i maiseli gipsa ,kad galetu po to isimti
as tai darau i pigu plastikini vazona ,o po to vazoneli idedu jau i normalu vazona .
na va ir visa politika ir vazonas sveikas ir graziai atrodo .
as tai darau i pigu plastikini vazona ,o po to vazoneli idedu jau i normalu vazona .
na va ir visa politika ir vazonas sveikas ir graziai atrodo .
oksana76 ir skinte, aciu uz patarimus
jo-vita7, superine pamokele
jo-vita7, superine pamokele