Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasidaryti saldainių medį?

Gal labai mažai klijų dedi? g.gif
Bandyk neužvirint klijų, prispausk, palaikyk, neskubėk. Šiaip jau kiek apklijavau, dar nė vienas nenukrito schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
kaip saunu, kad radau tokia temele.
o is tikro ieskojau, kas galetu man padaryti tokiu dalykeliu...bet prisiskaiciau cia begale patarimu, tai nusprendziau daryti pati.. thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,na vat jau pasidariau saldainių medi thumbup.gif kaip man patinka tokie darbeliai bigsmile.gif nufotkinsiu kokia dienele ir parodysiu.Ačiū visoms už konsultacijas 4u.gif pistoletas su klijais labai palengvino darba.
Atsakyti
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.

Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso.
user posted image

Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu.
user posted image

Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu.
user posted image

Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui iv dalykeliu.
user posted image

Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso.
user posted image

Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu.
user posted image
user posted image

Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia).
user posted image

Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.
user posted image

Atsakyti
Superinė pamokėlė,manau daug kam pravers thumbup.gif va aš taip viska ir dariau.begalp patiko man.noriu dar ir dar ir dar,ypač patiko ta medeli puošti ir žiūrėti kas gausis.kaip gerai,kad atradau tokia šaunia tema.
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 29, 17:35)
Prisizadejau, kad sia savaite padarysiu pamokele kaip pasigaminti medeli. Tai stai ka tik isaugintas.

Sveikos,nuo vakar skaitinėju šią temukę.Galvoju Kalėdoms artimiesiems padaryti dovanų tokių medelių,buvo kilę dar keli klausimukai,bet po paskutinės išsamios pamokėlės su foto-paisdarė vsikas labai aišku. Ačiū jo-vita7 user posted image
Atsakyti
jo-vita7 thumbup.gif saunuole, aciu TAU uz tokia faina pamokele!!!!
o del oazes, tai si yra pati geriausia, zalios daugiau gyv nepirksiu, nes ji yra zimiai trapesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 29, 19:35)

Super pamokele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit darbštuolės 4u.gif
Seilė varva ir džiūstu baltu pavydu žiūrinėdama jūsų darbelius wub.gif
Kilo toks klausimėlis, gal patarsit, kaip įtvirtinti medeliui kotą, kad būtų stabilus, bet po to galėčiau vazonėlį panaudoti kitur g.gif
Gipsas gi turbūt neišsiims g.gif
Atsakyti
jo-vita7 labai aciu uz pamokele, dabar tikrai daug aiskiau pasidare wub.gif
Atsakyti
medlink reiketu atidziau tema sekti ,na bet pasikartosiu , vienos ideda i maiseli gipsa ,kad galetu po to isimti
as tai darau i pigu plastikini vazona ,o po to vazoneli idedu jau i normalu vazona .
na va ir visa politika ir vazonas sveikas ir graziai atrodo .
Atsakyti
oksana76 ir skinte, aciu uz patarimus biggrin.gif
jo-vita7, superine pamokele bigsmile.gif
Atsakyti