gavosi
. tik tiek kad terlione maza kieki daryt ir suskisteja. bet cia man kaip tik skystesnio ir reikejo, nes silkas storesnis.

QUOTE(naca @ 2009 12 02, 20:13)
gavosi
. tik tiek kad terlione maza kieki daryt ir suskisteja. bet cia man kaip tik skystesnio ir reikejo, nes silkas storesnis.

Javanos? Šiaip tai mačiau kažkur parduodamus dideliais kiekiais kontūrus ir juos piešia stikliniais vamzdeliais su burbulu.

ne, as perejau ant marabu. irgi yra dideliais kiekiais. yra ir antgaliu pirkti keliu dydziu- graziai su jais gaunasi. tik minusas, kad tie antgaliai kritineja

aš kažkada buvau pasigaminusi kontūrą iš akrilinių dažų paprastų, susimaišiusi spalvą savo, tik su vandeniu praskiedžiau iki kontūro skystumo, ir supyliau į plastikinę kontūro tūbelę, tokia irgi terlionė, bet veikė kaip normalus kontūras. Bet maišyti kontūrą su šilko dažu tai tikrai geresnė idėja, nors dėl ryškumo, gal galima būtų maišyt ne su šilko dažu bet su akrilu spalvotu, ne taip prasiskiestų.

Shima, o kaip su tvirtinimu ir skalbimu? juk akrilas vandens pagrindu...
tai ir silko konturai , ir dazai vandens pagrindu.
akrilas jis kol neišdžiūvęs skiedžiasi vandeniu, o kai išdžiūsta, tai nieko nebepadarysi, ne bent nuo slidaus paviršiaus nusilupa tokia kaip plėvelė. Iš tikro, lygiai kaip ir šilko dažai, kontūrai, tikriausiai jie visi ir yra akrilo pagrindu daryti, tik gal geresnės kokybės ir kokių specialių priedų dar įdėta, kad geriau į audinį įsigertų ar pan.
Labai mielas
Nesiruosi imtis didesniu darbeliu? Ar uzteko sito?
P.S. dėl konturo vandens pagrindu, as nezinojau
dabar zinosiu...

P.S. dėl konturo vandens pagrindu, as nezinojau

linksmas ir visai šaunus piešinys

Žiurbuti, labai nuotaikingas darbas, man patinka, toks miestas, laukiantis Kalėdų,
dar ne visiem taip išeitų ir stengiantis, namelių papaišyt

Ziurbuti, visai nieko
. jei noresi, tai ivaldysi
o as labai susikrimtusi ir nepatenkinta paveikslu, kuri tapiau dovanu. nepavyko man su kompozicija
. kol buvo nespalvota, tai visai nieko. bet dabar matau, kad geles per aukstai, per daug i kairi sona
. gal kuriai kokia protinga mintis kils. as pati galvoju pabandyti desiniajame sone apatinej daly fona uzpildyti konturu, bet vistiek gali neatmusti. arba beliks deti i mazesni rema
.

o as labai susikrimtusi ir nepatenkinta paveikslu, kuri tapiau dovanu. nepavyko man su kompozicija