Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

naca, Tu turbut juokauji.... Nedarytk nieko, neduok die sugadinsi sita tobula vaizda. Labai meniska, tikroviska, subtilu clap_1.gif notworthy.gif
Atsakyti
Naca, mano galva kompozicija kaip tik vykus
Atsakyti
pati viršutinė aguona nuostabi wub.gif
Dėl kompozicijos, tai ji man irgi atrodo gera, tik gal, jeigu jau bandyt prisikabint labai norint biggrin.gif matosi įstrižainė kompozicija, bet ta įstrižainė šiek tiek į kairę nuslinkusi, dabar bandžiau galvot, ko čia trūktų, tai gal nebent lapelio viršuj dar vieno, iš dešinės, tada palenktų viską šiek tiek į dešinę ir gal būtų geriau, bet jau matau nuimta nuo rėmo, dėl tiek tikrai neapsimoka pripiešinėti vargti, o dar kur tikrai pavojus sugadint ką nors...
šiaip nesimato, kiek iš kraštų dar ten užlenkta, dabar pagalvojau, jeigu pakankamai dar fono, gal sprendimas būtų pabandyt pasukt šiek tiek įstrižai rėminant, kad viršutinė aguona būtų šiek tiek dešiniau, tiesiog pasižiūrėt pirma, gal tau tuomet ir pačiai geriau atrodys, tada labiau įeitų į įstrižainę viršutiniai lapeliai ir žiedas ir gal geriau kompozicija susidėliotų, ir nereikėtų nieko pripaišinėt smile.gif
o šiaip, ta kompozicija, pamatai, kad gal kažką galima būtų taisyt, tik kai nusiteiki prie ko čia prisikabinus lotuliukas.gif o šiaip tikrai gražiai viskas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Įsikišiu iš aš su savo pastebėjimu. Man rodos, reikėtų šiek tiek užpildyti kairįjjį apatinį kampą žaliais atspalviais (gal lapeliu kokiu), tuomet atsirastų pusiausvyra. Galima pamėginti prieš ką nors keičiant pasiredaguoti elektroniniam formate, t.y. nuotraukoje. Jei vaizdas tenkins, įgyvendinti ir ant šilko.
Pvz., pabandžiau labai grubiai pademonstruoti, kur būtų galima koreguoti.
user posted image
Atsakyti
va, kad nuotrauka neperteikia vaizdo tai tikrai doh.gif . Grete, kur pastebejai, man kaip tik ta puse nekliuva, nes i ta puse ir aguonos daugiau issidesciusios, o tas zydras fonas naturoje daug sodresnis ir gyvesnis, tai jis neatrodo toks tuscias. man kaip tik kita puse, desinysis kampas per tuscias, nes ten gan vienodai viskas susilieje.

Shima, pasukti as jo nebegaliu, nes fono neuztenka. vat ir buvo ta beda, kad nors ir tapiau ant zymiai didesnio silko gabalo, bet kazkaip apsiskaiciavau su remo dydziu ir to atsarginio fono neuzpildziau doh.gif ir nuimti nebegaliu unsure.gif . nebent tada tik ant mazesnio remo doh.gif . galiu tik konturu dar kazka padaryt nenuemus. tiesiog as tada to konturo nebefiksuociau lygintuvu.

turbut taip ir bandysiu

ir aciu, kad neispeiket 4u.gif
Atsakyti
Man dangaus kampelis visai mielas. Tačiau patamsinčiau apatinį dešinį kampą. ax.gif O visa kita labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Na va, kiek žmonių tiek nuomonių. Naca, tai reiškia nieko taisyti nereikia, nes visada kas nors užklius biggrin.gif
Atsakyti
naca, na jei užsispyrei kažką redaguoti, tai nebent sidabriniu konturiuku tuos burbuliukus ispiesk.
Esu isitikinusi 100 proc., kad jei pati nebutum uzsiminusi apie "kazka ne i ta puse" niekas nieko ir nebutu sakes. tongue.gif
As tai nieko netaisyciau, nes man cia viskas T-O-B-U-L-A 4u.gif
Atsakyti
Įkeliu savo swapinį šaliką
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aciu uz patarimus. dar esu pasikabinus, kad vis pries akis matyciau ir prisipratinciau, gal tada geriau pasimatys rolleyes.gif
man jis visai netobulas, nepatinka doh.gif . isvis buvau isprievartauta nutapyti hihihi.gif

Tavi, nuostabus ziemiskas salis thumbup.gif . tik as medzius buciau nors kiek skirtingus piesusi, bet kadangi tai ne paveikslas, tai nieko tokio
Atsakyti
Tavi, labai gražiai šitas šalis atrodo suvyniotas, taip susidėlioja gražiai šakos ir spalvos visos thumbup.gif
Naca, užtat tikriausiai jis tau toks ir netobulas atrodo, kad nenorom tapei, čia ir visa priežastis smile.gif o jeigu dėl prisipratinimo, bent mum mokykloj taip sakydavo, kaip tik geriau kur nors nuslėpt ir po savaitės ištraukt, tada, kai jau atpranti, akis geriau įvertina viską, toks būna iš šalies žvilgsnis
Atsakyti
Be galo gražu, Tavi wink.gif Šaunios spalvos, atspalviai wub.gif
Atsakyti