Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Žinokit padariau kitą. Šiandien įkelsiu. Manau čia japonų dailės įtaka. Nu patinka man minimalizmas. smile.gif
Atsakyti
Vat naujas variantas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ir as ikelsiu viena darbeli. Cia busimas torseras.... Duokle LT tukstantmecio vardui pamineti tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Nuostabu
Atsakyti
Būsimas toršeras

user posted image

user posted image

user posted image

Sakyčiau, jaučiuosi išsekusi nuo tokio darbo.... Ir jis kažkoks neišbaigtas... doh.gif
Atsakyti
Aš ne spece, bet man taip vadinamas tavo neužbaigtumas palieka tokį ilgesio virpuliuką.
Atsakyti
Biski pervargau nuo Kaledinio maratono, parodeliu ir t.t. Laukiu Kaledu, kai galesiu tik sau pagyventi blush2.gif Tada pradesiu susivokti darbuose kas jau pabaigta, o ka dar reikia "slifuoti"
Atsakyti
Ojej kokių grožių Upytėlės namuose užderėjo wub.gif
Atsakyti
labai gražus toršeras wub.gif man ypač viršutinė dalis, su vinukais, tokia tapybiška ir originali, o dar kai šviesa pro šilką, man nieko nėra gražiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles...kokiu darbeliu graziu visos pridariusios 4u.gif ..o upyteles "neisbaigtas" torseras tai is vis stebuklingas...
man irsi labai grazu sviesa pro silka..norejau paklausti, o silko torserui nereikia kazkaip apdirbti..ar nera pavojaus jam nuo silumos paruduoti, ar, neduok dieve, uzsidegti?
Atsakyti
Silkas "toli" nuo lempuciu ir dar uzdetas ant jau gatavo popierinio torsero, be to per virsu ir apacia "kvepuoja", taigi silumike nesikaupia smile.gif Niekaip neparuduos.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 11 25, 08:50)
Dar vienis orchidėjos
user posted image

Nu fantastika,Tavi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif .Nuostabiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2009 11 25, 14:51)
ponge 180x45-16 lt
šifonas 180x45 - 17 lt
ponge 60x60, 10.50
ponge 74x74 - 12.50

Kaip pigu blink.gif ! Pas mus pardose brangiau gaunasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2009 11 26, 18:44)
Laisva tema smile.gif Klausantis Čiurlionio jūros
user posted image

Irgi labai grazu thumbup.gif .Tavi,tavo darbai kaskart vis tobulesni! Toliau taip thumbup.gif !

As jau irgi po truputi prieinu prie silko po visu mokslu doh.gif .Jau draugei selikiuka nutepliojau,tik dar neuztvirtintas,tai dar nerodysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 12 02, 13:57)
mergaites, gal zinot, ar galima pakeisti konturo spalva idejus i ji silko dazu? 

As bandziau i gutta del spalva,bet isplovus ,jos nebeliko doh.gif doh.gif
Atsakyti