Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Aciu mergaites!
Laola, grazus tavo darbas 4u.gif Man labai patko lapu ideja!
Atsakyti
man vis keista, kad labai daug kas ant grindų tapo, vis kur nors paskaitau, gal čia mano vienos toks nelankstus stuburas ar kojos, kad aš visai neišsėdžiu taip tapyt niekaip schmoll.gif
aš irgi ant stalo rėmą dedu, gerai, kad kambary vietos daugiau, tai aplink jį paskui ir vaikštau tapydama, ateity žadu paprašyt tėčio, kad sumeistrautų kokias atramas ant kurių pasidėt rėma, kad stovėdama ir aplink vaikščiodama galėčiau tapyti, čia mano svajonė būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shima @ 2009 12 19, 01:28)
man vis keista, kad labai daug kas ant grindų tapo, vis kur nors paskaitau, gal čia mano vienos toks nelankstus stuburas ar kojos, kad aš visai neišsėdžiu taip tapyt niekaip schmoll.gif
aš irgi ant stalo rėmą dedu, gerai, kad kambary vietos daugiau, tai aplink jį paskui ir vaikštau tapydama, ateity žadu paprašyt tėčio, kad sumeistrautų kokias atramas ant kurių pasidėt rėma, kad stovėdama ir aplink vaikščiodama galėčiau tapyti, čia mano svajonė būtų  ax.gif

As irgi aplink stala soku smile.gif Bet stala specialiai pirkau, nes musu staliukai buvo neauksti.
Atsakyti
QUOTE(Shima @ 2009 12 18, 23:28)
aš irgi ant stalo rėmą dedu, gerai, kad kambary vietos daugiau, tai aplink jį paskui ir vaikštau tapydama, ateity žadu paprašyt tėčio, kad sumeistrautų kokias atramas ant kurių pasidėt rėma, kad stovėdama ir aplink vaikščiodama galėčiau tapyti, čia mano svajonė būtų  ax.gif

Man ant grindų nutirpsta kojos po kurio laiko. Tenka taisytis ant stalo irgi. blush2.gif O atramas taigi paprasta pasidaryt: vienas rėmo galas ant palangės, kitas ant kėdės atlošo. Taip maliavodavau vasarą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 19 gruodžio 2009 - 09:55
O as rema dedu ant lyginimo lentos... ta lenta sulankstoma, patogaus aukscio ir ja gali visur tampyti po visus kambarius thumbup.gif
Atsakyti
bet ant grindu as pacia ranka, alkune atremiu, tai ji stabili. neisivaizduoju kaip ispiesti ja ore laikant doh.gif . piesiu ropom hihihi.gif .
stala turiu tinkama, gal reiks pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arona @ 2009 12 19, 00:14)
Aciu mergaites!
Laola, grazus tavo darbas  4u.gif  Man labai patko lapu ideja!

Ačiū labai smile.gif ir dėkoju kitoms už patarimus drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano beveik baigtas rankdarbis
user posted image

Standintas šilkas, tušas, mineraliniai dažai biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražu Enija wub.gif toks kruopštumas, labai man įdomi kinų tapybos technika, čia kaip suprantu irgi iš kinų tapybos, nepamenu kaip ten tiksliai vadinasi, bet aš tai labai norėčiau pasimokyti tą, laisvojo teptuko techniką, kur laisvais potėpiais tapoma... kada nors, kai leis galimybes... ax.gif

QUOTE(Enija @ 2009 12 19, 09:54)
O atramas taigi paprasta pasidaryt: vienas rėmo galas ant palangės, kitas ant kėdės atlošo. Taip maliavodavau vasarą.  biggrin.gif

Aš kai mokiausi Vilniuje, gyvenau bendrabuty, tai irgi visko taip prisigalvodavau, vietos nulis, tai landžiodavau aplink tarp palangių, kėdžių lovų lotuliukas.gif tikrai visai nepagalvojau ir namie taip padaryt bigsmile.gif bet atramų norėčiau, tokių dar ir kaip molbertukus galėčiau naudot... nu čia mano pasvaičiojimai ax.gif biggrin.gif

o ranką tai kaip kas įpratęs turbūt laikyt, man geriau, kai ji laisvesnė, aš į šilką vienu pirštu atsiremiu ir užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 12 19, 15:10)

Koks nerealus grozis! Super!
Atsakyti
Enija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu nerealiai... suzaveta iki dangaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 12 18, 19:29)
ale  nusprendziau, kad nebedovanosiu tokiu dovanu

gal tu pabandyk jai šilko, dažų ir teptuką? kad sužinotų darbo kainą? biggrin.gif

QUOTE(Enija @ 2009 12 19, 13:10)

oi blink.gif

wub.gif
Atsakyti