Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Ačiū dar kartelį visoms 4u.gif

Būtybe, pamėgink -nėra taip jau sudėtinga tuos šešėliavimus daryti, esu tikra, kad tau pavyks mirksiukas.gif Juk galima irgi daryt pasluoksniuojant -vykusias vietas užfiksuoji, ir tada bandai šešėlius tapyti. Jei nepavyks -išplausi ir iš naujo.

Aš su šifonu šianakt vargau vargau, ir nieko man neišėjo doh.gif jau kaip jis manęs neklauso unsure.gif ant jo taip sunku kontūrą lygiai užtepti doh.gif o be kontūro tapyti iš viso nesigavo, kažkaip neprognozuojamai jis elgiasi tapant. Jaučiu kad apleisiu aš šitą reikalą verysad.gif
Atsakyti
Nu tai kantrybes ir stiprybes, ka cia be palinkesi. Sifonas jau toks... Tikiuosi pavyks iveikti, kurybiskumo tau pakanka is kebliu situaciju issisukti smile.gif
Na va ir as sedu prie naujo darbelio, tik plaut daug kart labai nemegstu, vistiek labai svariai neatsiplauna, o be to remas pas mane nelabai atitinka ismatavimus, tai sunku uztempinet schmoll.gif
Atsakyti
Butybe, labai lengvas, gaivus salikelis wub.gif .

Kusaciau,nepaprasta. ypac aguonos wub.gif thumbup.gif wub.gif . del krasto taip ir pamaniau, kad is padeties sukaisi tongue.gif . bet jis gavosi puikus-ir as taip noreciau pabandyti bigsmile.gif
o kito salikelio man taip patiko tie neryskus lapeliai wub.gif
Atsakyti
Butybe, kusachiau, nu lafaaa darosi į Jūsų darbelius bežiūrint lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 22 gruodžio 2009 - 17:20
Na va, ikeliu nekokybiska nuotrauka, nes tamsu. Bandziau bespalviu konturu. Skubotas aisku darbas, nes ryt noriu padovanot vienam zmogui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 12 23, 03:01)
Na va, ikeliu nekokybiska nuotrauka, nes tamsu. Bandziau bespalviu konturu. Skubotas aisku darbas, nes ryt noriu padovanot vienam zmogui.

super Butybe thumbup.gif ypač ta kriauklė, kaip tikra atrodo bigsmile.gif o dar sakei, akd nesigaus tau šeėliavimai. Puikiai viskas pavyko wink.gif ir vandens įspūdis gražiai išgautas...
Atsakyti
Butybe, šis šalikutis man labai patinka
Atsakyti
Aciu, siaip neapgalvojau truputi, nes ornamentai stambus, tai surisus nelabai kas matosi, reik skest ir ziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 12 22, 05:00)
nežinau, ar aiškiau pasidarė nuo tokio paaiškinimo, va foto iš arčiau

Aciu smile.gif Viskas labai aisku smile.gif
Dar labai noreciau dar siek tiek placiau paklausti apie pacius sloksnius, nes visai nemoku ju daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 12 23, 03:01)

Primine man vasara, jura ir atosotogas smile.gif Grazus!

Atsakyti
QUOTE(Arona @ 2009 12 24, 01:05)
Aciu smile.gif Viskas labai aisku smile.gif
Dar labai noreciau dar siek tiek placiau paklausti apie pacius sloksnius, nes visai nemoku ju daryti  blush2.gif

Na, sluoksniuoju panašiai, kaip liejant akvarele... Hmmm, bandysiu papasakot plačiau g.gif Pirmam sluoksniui aš apvedu visą gėlės žiedą išoriniu kraštu, ir gutta užtepu vietas, kurios turi likti baltos, arba kitokios spalvos, pvz, kaip tie taškiukai auguonų viduriukuose. Tada lieju pagrindinę gėlės spalvą, patį šviesiausią jos toną, bet šiek tik pavarijuodama atspalviais, kad neužtept lygiai visiškai. Kai sluoksnis išdžiūsta, jį sudrėkinu, ir lieju jau truputį sodresnius, tamsesnius atspalviius, truputį bandau šešėliuoti. Kai išdžiūsta antras sluoksnis, vietas kurių nereikia daugiau tamsinti apvedu gutta, ir jai išdžiūvus sudrėkinu šilką ir tapau šešėlines vietas. Kai sluoksnis išdžiūsta, ant sauso šilko beveik sausu teptuku tapau visokias žiedlapių raušleles, dėmeles, ir kitas smulkiasnes detales. Paprastai po 3-4 sluoksnių dažas ant nedrėkinto šilko beveik nebesilieja, bet jei liejasi kiek per daug, tai detales piešiu stabdydama dažą su fenu. Tada fiksuoju, skalbiu, vėl įtempiu šilką, ir gutta apvedu išoriniu kraštu tas vietas, kurios buvo paliktos baltos, na ir procesas kartojasi -sluoksniuoju pradedant nuo šviesiausio, blankiausio tono, ir iki tamsiausio. Tada vėl fiksuoju, skalbiu, įtempiu, ir apvedu viso žiedo vidinį kraštą, ir lieju foną. Jeigu ant fono dar ką nors darau, kaip pvz. ornamentas ant šalio su orchidėjomis, tada apvedu gutta ornamentą, ir tapau jį ant fono. Kiek reikės sluoksnių ir skalbimų priklauso nuo to, kokios sudėtingumo motyvas ir kokį rezultatą nori pasiekti.
4u.gif
Atsakyti
Darbą galima kiek susparastinti naudojantbaltą dažą aufheler. Jis duos šviesis blyksnius. Vat čia šviesios vietos darytos su tuo dažu. Jis nekietina šilko ir naudajamas dažų skiedimui.
user posted image
Atsakyti