Būtybe, ačiū už atsakymą dėl dažų

reikės pamėginti tuos Pebeo, nes jie už Javaną pigesni, o spalvų mačiau ten daaaaug yra

aišku, nesigilinau dar labai, ar tos spalvos gražios, bet vistiek juk maišau kas kartą, kiek jų beturėčiau.
Brūkšniuk, ačiū ir tau
QUOTE(Arona @ 2009 12 22, 03:43)
Butybe, tavo salikelio spalvos tokios pavasariskos, net nuotaika pagerejo ziurint
Kusaciau, nuostabu!
O kaip padarytas krastas salikelyje su aguonomis? Ir koki spalva naudojai fonui? Kiek mazdaug sloksniu turi aguonos?
ačiū
Tie kraštai tokie gavosi bandant išsisukti iš padėties

Aš vis dar nemoku taip nutapyti fono, kad džiūdamas "nepabėgtų" nuo krašto, man vis pasidaro palei kraštus tokie debesėliai

Tai šito šalio galuose, kai fonas pradėjo džiūti ir ėmė ryškėti tie pabėgimai, aš apašioje šiek tiek užtepiau tamsesnės spalvos, kad pasidarytų tamsesni debesėliai, ir apibarsčiau juos cukrumi. Ir visus pakraščius taipogi apibėriau cukrumi, todėl kai džiūstant tie kraštai deformavosi, tai bent jau liko įspūdis, kad čia taip ir turi būt

nežinau, ar aiškiau pasidarė nuo tokio paaiškinimo, va foto iš arčiau
Fonui naudota daug spalvų :skirtingų atspalvių mėlyna, žalia, alyvinė, ir visos maišytos su pilka, ir tarpusavyje maišytos. Mažai naudoju grynų spalvų iš buteliuko.
Sluoksnių turi kokius 6, bet skalbimų tik 3 buvo, nes pramokau truputį geriau susiplanuoti darbo eigą