Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Labai jau grazus visu darbeliai wub.gif

o as turiu klausimuka, gal yra temele, kur perka, parduoda ar keiciasi dazais tapybai ant audinio? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O ka nori keisti? biggrin.gif Jei turi kokiu sankaupu, rasyk cia, gal kas ir noretu kuo pasikeisti, o siaip as asmeniskai nusiperku to ko man reikia ir poreikis mainams neiskyla smile.gif

Na, skundziausi labai kad ikvepimo truksta, tai visgi nutapiau salikiuka, tiesa pagal sena savo eskiza rolleyes.gif nieko naujo, bet ikeliu pasirodyt kad dar gyva.
user posted image
Atsakyti
Koks gėris, butybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NNITRA @ 2009 12 19, 18:41)
Šiandien Domus Galerijoje, antrame aukšte, atsidarė nauja parduotuvė dailininkams. Didelis pasirinkimas įvairių dažų, priemonių tapybai ant šilko, tekstilės bei daugelis kitų prekių dailininkams bei rankdarbių mėgėjams 4u.gif

šiandien ten lankiausi -man patiko.
Gal kas tapot Pebeo dažais šilkui? ten jų daug spalvų, bet nesu bandžiusi, tik Javanos dažais tapau. Ar skiriasi kuo nors?

Enija, labai gražus darbas thumbup.gif Padirbėjai tu prie jo doh.gif tik man vienintelis dalykas į akis krito, kad per vienodai plunksnos baltai apvestos ax.gif

pasirodau ir savo paskutiniuosius du blush2.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Super Kusaciau, ner zodziu thumbup.gif O pabeo firma labai megstu. Man konturai ju labai patinka. Tiesa, kitu spalvu nelabai budavo, tik bespalvis ir juodas, ju tuteles galiukai tokie dailesni, linija plonesne ir lygesne gaunasi. O dazai irgi labai neblogi, neturiu jokiu nusiskundimu, spalvos gan ryskios, aiskios ir dozatorius labai patogus. Man asmeniskai labai sita firma patinka, reiks taip pat apsilankyti toj parduotuvej.

P.s. aciu, Bruksniuk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 21 gruodžio 2009 - 20:46
Oi, Kusachiau, kokie aguonų viduriukai wub.gif
Atsakyti
Butybe, tavo salikelio spalvos tokios pavasariskos, net nuotaika pagerejo ziurint smile.gif

Kusaciau, nuostabu!
O kaip padarytas krastas salikelyje su aguonomis? Ir koki spalva naudojai fonui? Kiek mazdaug sloksniu turi aguonos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arona: 22 gruodžio 2009 - 01:45
Būtybe, ačiū už atsakymą dėl dažų 4u.gif reikės pamėginti tuos Pebeo, nes jie už Javaną pigesni, o spalvų mačiau ten daaaaug yra thumbup.gif aišku, nesigilinau dar labai, ar tos spalvos gražios, bet vistiek juk maišau kas kartą, kiek jų beturėčiau.

Brūkšniuk, ačiū ir tau 4u.gif

QUOTE(Arona @ 2009 12 22, 03:43)
Butybe, tavo salikelio spalvos tokios pavasariskos, net nuotaika pagerejo ziurint smile.gif

Kusaciau, nuostabu!
O kaip padarytas krastas salikelyje su aguonomis? Ir koki spalva naudojai fonui? Kiek mazdaug sloksniu turi aguonos?

ačiū 4u.gif
Tie kraštai tokie gavosi bandant išsisukti iš padėties biggrin.gif Aš vis dar nemoku taip nutapyti fono, kad džiūdamas "nepabėgtų" nuo krašto, man vis pasidaro palei kraštus tokie debesėliai doh.gif Tai šito šalio galuose, kai fonas pradėjo džiūti ir ėmė ryškėti tie pabėgimai, aš apašioje šiek tiek užtepiau tamsesnės spalvos, kad pasidarytų tamsesni debesėliai, ir apibarsčiau juos cukrumi. Ir visus pakraščius taipogi apibėriau cukrumi, todėl kai džiūstant tie kraštai deformavosi, tai bent jau liko įspūdis, kad čia taip ir turi būt lotuliukas.gif nežinau, ar aiškiau pasidarė nuo tokio paaiškinimo, va foto iš arčiau
user posted image

Fonui naudota daug spalvų :skirtingų atspalvių mėlyna, žalia, alyvinė, ir visos maišytos su pilka, ir tarpusavyje maišytos. Mažai naudoju grynų spalvų iš buteliuko.
Sluoksnių turi kokius 6, bet skalbimų tik 3 buvo, nes pramokau truputį geriau susiplanuoti darbo eigą 4u.gif
Atsakyti
wub.gif kusachiau, kažkas nerealaus , taip jau kruopščiai, ir spalvos labai labai, kai pamačiau kraštus, pagalvojau, kad va, kuo visi skundžiasi, čia taip panaudota, kad grožio dar daug priduoda smile.gif
pebeo kažkada turėjau bespalvį kontūrą, tai man jis toks keistas pasirodė, nei išsiplaunantis, nei neišsiplaunantis, man sušlapęs tokiais rubuliukais ėjo visas... schmoll.gif gal per daug skalbiau...
Atsakyti
Butybe, lengvas žavus šalikėlis
Nu Kusachiau tu ir privargai su aguonom. Daba tavo reakcija man aiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 12 21, 15:50)

Na, skundziausi labai kad ikvepimo truksta, tai visgi nutapiau salikiuka,

thumbup.gif nuostabus

QUOTE(kusachius @ 2009 12 21, 18:44)

Enija, labai gražus darbas  tik man vienintelis dalykas į akis krito, kad per vienodai plunksnos baltai apvestos 

pasirodau ir savo paskutiniuosius du

swoon.gif
Dieviški
fantastiški
neprilygstami
o jau aguonos tai pralenkia bet kurios mūsų čia kada nors rodytas wub.gif
o dėl pastabos labai dėkui, tikrai reiks su ta balta dar padirbėti kad normaliau atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
Nu, skonio reikalas kokie dazai geresni, bet manes Pebeo dar ne kart nepavede. Turiu kelis megiamus numeriukus dazu rusvu, samaniniu atspalviu, kuriuos daznai naudoju nemaisius, arba derinu tarpusavi (labai sodrus rudas Nr. 22, samaninis Nr. 27, rusvai gelsvas Nr. 24, dar toks neaiskiai zaliai pilksvas Nr. 26.
O del kitu spalvu, tai pastebejau, kad graziausi atspalviai vis del to gaunami maisant pagrindines spalvas.
Jei kokiu spalvu pritruksta dar kartais rusiskus decola panaudoju. Tie bendrai pigesni ir taip pat neturiu kuo skustis.
O javana man tik konturai patinka. Dazu kelis buteliukus turiu ir beveik nenaudoju, nes dazas isdziuves labai pakeicia spalva, kazkaip nublanksta.

Aciu Tavi, Arona, Enija, kad pagyrei, dusele paglostet, o ir klijentei patiko, bijojau kad neivertins, nes ji daugiau zemes spalvu megeja. Atrodo ikvepimas grista biggrin.gif

Kusaciaus krasteliai tikrai labai gerai atrodo, tarsi koks serksnas, labai pagyvina. O dar man labai patinka sferiskumas ar kaip tai vadinasi, na, kad daiktai iskilus atrodo, ne plokscias vaizdas. Uzejo noras ir man pabandyt paseseliuoti, tik deja igudziu ner, vargu ar kas pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 22 gruodžio 2009 - 09:06