Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema
17 tema
18 tema
19 tema

Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.


Taip pat norėčiau priminti, kad konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.

Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Asseni ,dekui uz nauja vietele 4u.gif
Mergaites,noriu paklausti:padariau vakar napoleona ir uzsimirsus apdejau sonus likusiom pjuvenom(as cia taip vadinu,nes man tie trupiniai taip atrodo lotuliukas.gif )Vakare ,ar gal tik ryt ryte(patarkit kada geriau butu)noriu deti pastilaza,su aliejum,kaip Cipciukas sake.Tai nezinau dabar ar nugramdyt viska ar dar kuo aptepti,kad laikytu.Ir kiek ilgai gali tas visas lipdinys saldytuve stoveti.Nenoreciau rasti batukus nuciuozusius unsure.gif
Ir dar:norejau biskuti papuosti su beze,na taskuciu ir pan.,bet bijau,kad nesugebesiu,nenoriu sudirbti viso torto.Parduotuveje radau balto Icing tubelese.Ar jis su pastilazu draugaus?Jei taip-kada juo puosti g.gif ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 25 rugsėjo 2009 - 11:25
EgluteN, siaip tikras napoleonas labai sunkus tortas dengimui. Turi buti super lygus pavirsius ir sonai, kad atrodytu graziai. Nuimk trupinius, padaryk bulvytes mase ir aplygink visus sonus ir pavirsiu su ja. Ant virsaus deng sviestiniu kremu ir tik tada ant gerai atsaldyto sviestinio kremo del pastilaza.

Napoleonas gali ilgokai stovet saldytuve

Gali taskuoti aisingu, viskas bus gerai

As kol kas nerizikuoju dengti Napoleonu.

Lauksim tavo tortuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 rugsėjo 2009 - 11:41
Asseni ,labai aciu 4u.gif Tik 4u.gif kas ta "bulvytes mase" blush2.gif ?
Tai busiu pasirinkus biskuti sunku torta taip iseina unsure.gif O kaip suprast "tikras?"As dariau tesla be kiausiniu,o kremas pagal Inockos Napoleona is vaikystes,ta pirmaji,su 50g sviesto unsure.gif Sonai tai negrazus,tik man ju ir nereikia tiesa pasakius,noriu kaip staltiese uzmest ir tegu styro i visas puses.Bet va pavirsius tai kaip stalo-lygut lygutelis,nes as pjaustymo lenta uzdejau su svoriu biggrin.gif Va todel ir pagalvojau,kad gal taip iskart ir galiu det... Puiki zinia,kad pastilazas "neprakaituoja "saldytuve.Bet jau malonumas su juo dirbti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 25 rugsėjo 2009 - 12:13
sveikos smile.gif

Asseni skrynia tobula bigsmile.gif Cipciuko zalias tortukas man toks fainuolis wub.gif
o dabar klausimas - ar galiu juodojo misko biskvita kepti kvadratini kad padaryti knyga? smile.gif ir dar gal kuri galit ideti nuoroda kaip ta knyga padaryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 25 rugsėjo 2009 - 12:28
EgluteN, bulvyte, tai trupiniai su sviestiniu kremu sumaisyti iki koses

Liusii
, aciu, geriau kepk negro bucinio biskvita. O knyga paprastai. Sutepi, ipjauni per bviduri, kad butu idubimas, kaip knygoje ir puosi. Arba darai is 2-ju staciakampiu, sudedi, viduriuka ipjauni .
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 25, 14:31)

Liusii[/b], aciu, geriau kepk negro bucinio biskvita. O knyga paprastai. Sutepi, ipjauni per bviduri, kad butu idubimas, kaip knygoje ir puosi. Arba darai is 2-ju staciakampiu, sudedi, viduriuka ipjauni .

o kodel negro bucinio unsure.gif
Atsakyti
[quote=Asseni,2009 09 25, 13:31]
EgluteN, bulvyte, tai trupiniai su sviestiniu kremu sumaisyti iki koses
[b]


Didelis dekui,teks bandyk kazkaip dabar suktis is padeties 4u.gif Nu jau nenoriu ne galvot kas gausis finale ,jei pati nedarei Napoleono taip doh.gif Atnesiu paprastai torta,batukus ant lekstutes pasiziureti ir bus man vikruntasu kretimas lotuliukas.gif
Atsakyti
http://images53.fotk...IMGP5808-vi.jpg Kaip jums tuoks papuosimas? Cipsiuko menas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 25, 13:45)
http://images53.fotk...IMGP5808-vi.jpg Kaip jums tuoks papuosimas?  Cipsiuko menas!  4u.gif

matėm jau-superinis thumbup.gif
Atsakyti
Liusii, jis biski didesnis issikepa, negu juodojo misko. Bent as tik is jo daryciau knyga. Mna jis pats geriausias

Lolita123, jau matem, matem biggrin.gif Saunuole Cipciukas

Cipciuk AUUUUUU, as vel su savo pastilazu. Kai gaminat pastilaza torto dengimui, kiek laiko ji brandinat? Ar tiesiog pagaminot, iskociojot ir dengiat?
Aciu

JOLKA, kaip tavo armonika gyvena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 rugsėjo 2009 - 12:58
QUOTE(Liusii @ 2009 09 25, 13:23)
sveikos  smile.gif

Asseni skrynia tobula  bigsmile.gif Cipciuko zalias tortukas man toks fainuolis  wub.gif
o dabar klausimas - ar galiu juodojo misko biskvita kepti kvadratini kad padaryti knyga?  smile.gif ir dar gal kuri galit ideti nuoroda kaip ta knyga padaryti  blush2.gif

pasižiūrėk čia, gal kiek aiškiau pataps, iš juodo miško gali ir kvadratą ir stačiakampį ir kokią tik formą turi kepti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2009 09 25, 13:34)
o kodel negro bucinio  unsure.gif

todėl kad biskvitas ne zapadlistas cool.gif
Atsakyti