Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

user posted image
o cia mano,aplink bamba! :4u:tamsesne nei foto isejo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malta81: 12 gegužės 2010 - 16:18
Sveikutes, ir as prie jusu prisijungsiu 4u.gif Pasidariau savo tatuiruote per 18-aji gimtadieni, trise daremes, o po to ejom svest biggrin.gif Ilgai galvojau kokia/kur darytis, niekaip neapsisprendziau, bet kai pamaciau sita paveiksleli, iskart supratau, kad butent sito man reikia biggrin.gif Dariausi mazyte, nes labai bijojau skausmo. Tevai tada buvo labai pries, ir kadangi mano gimtadienis rudeni, puse metu slepiau, kol orai neatsilo biggrin.gif Bet reakcija buvo labai rami ir jiems netgi patiko smile.gif Iki siol dziaugiuosi, kad ja pasidariau, nebuvo nei dienos,kad gaileciausi. Man ji labai graziai atrodo ir su maikute, ir su puosnia suknele wub.gif Radau tokia nuotraukyte, gal nelabai cia matysis:

tattoo

Cia siek tiek keistai atrodo, nes ranka pakelta i virsu smile.gif O siaip baisiausiai noriu dar bent vienos, bet kol kas vis sveikas protas nugali lotuliukas.gif Bet zinau kad kada nors tikrai pasidarysiu dar bent viena wub.gif

mano katinas lygiai toks pat wub.gif ant kojos virs kauliuko smile.gif cia buvo pirmoji tattoo, kai dar buvau 16 smile.gif
Atsakyti
Laba diena,labai prasau atrasyti tu kurios turit ar katik pasidaret tatuiruote. SOS,vakar pasidariau ant kojos ir kai nuemiau tvarsti(ji meistras liepe laikyti per nakti) ant jo buvo dazu,ar taip turi buti? blush2.gif 4u.gif Labai prasau atsakyti....
Atsakyti
manau, kad ir as pagaliau pribrendau tatuiruotei, tad universiteto baigimo proga nusprendziau pasidovanoti bigsmile.gif tik va labai noriu ant sprando as jos g.gif bet bijau unsure.gif ar tai nera rizikinga vieta? kazkaip baisu, kad vis ne ant stuburo g.gif gal kas nors daretes toje vietoje? gal galetumete pakomentuoti/isreiksti savo nuomone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 06 08, 09:19)
Laba diena,labai prasau atrasyti tu kurios turit ar katik pasidaret tatuiruote. SOS,vakar pasidariau ant kojos ir kai nuemiau tvarsti(ji meistras liepe laikyti per nakti) ant jo buvo dazu,ar taip turi buti?  blush2.gif  4u.gif  Labai prasau atsakyti....

tai yra vadinamas sasas, jis nukris po kokiu 2 savaiciu, bet dabar turi tepti kremu ji.
mano kuri man jau atsibodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 08 birželio 2010 - 12:44
QUOTE(?angeliux? @ 2010 06 08, 14:23)
manau, kad ir as pagaliau pribrendau tatuiruotei, tad universiteto baigimo proga nusprendziau pasidovanoti  bigsmile.gif  tik va labai noriu ant sprando as jos  g.gif  bet bijau  unsure.gif  ar tai nera rizikinga vieta? kazkaip baisu, kad vis ne ant stuburo  g.gif  gal kas nors daretes toje vietoje? gal galetumete pakomentuoti/isreiksti savo nuomone?  g.gif

as turiu ne grynai ant sprando, bet truputi zemiau. dariaus pries beveik metus, nieko cia rizikingo nematau, tik gali buti truputi skaudziau darytis nei kitoj vietoj, nes kaulas arciau. be to, reikes kito zmogaus pagalbos ja priziurint, nes paciai nelabai patogu kremukais tepliot bus smile.gif

darykis drasiai, tik paveiksliuka gera pasirink, kad veliau nesigailetum smile.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 06 08, 13:36)
as turiu ne grynai ant sprando, bet truputi zemiau. dariaus pries beveik metus, nieko cia rizikingo nematau, tik gali buti truputi skaudziau darytis nei kitoj vietoj, nes kaulas arciau. be to, reikes kito zmogaus pagalbos ja priziurint, nes paciai nelabai patogu kremukais tepliot bus smile.gif

darykis drasiai, tik paveiksliuka gera pasirink, kad veliau nesigailetum smile.gif sekmes  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

del paveiksliuko jau nuspresta, bus kiniskas uzrasas atspindintis mano gyvenimo moto cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 08 birželio 2010 - 12:48
[quote=myglle,2010 06 08, 13:31]
tai yra vadinamas sasas, jis nukris po kokiu 2 savaiciu, bet dabar turi tepti kremu ji.

Ten nera sasiuko,tik dazu buvo,o kremuku tepu. Vadinas normalu? 4u.gif
Atsakyti
[quote=NimfeO,2010 06 08, 19:43]
[quote=myglle,2010 06 08, 13:31]

Ten nera sasiuko,tik dazu buvo,o kremuku tepu. Vadinas normalu? 4u.gif
[/quote]

Normalu smile.gif tik keista, kad tvarsti liepe laikyt per nakti, juk odai kvepuot reikia smile.gif man po visu triju tattoo liepe 2-3 valandas palaikyt, o tada nuplaut su antibakteriniu muilu ir gausiai tepti kremuku smile.gif

p.s. sveikinu istojus i paispuosusiuju gretas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
prisipazinsiu kad visos temos dar nespejau paskaityti, bet labai norisi mano tatuiruotes, tik vis atidedu, sakydama sau kad dar reikia isitikinti ar esu garantuota jog ji man neatsibos. Be to labai idomu ar pasidarius tatuiruote sudetinga jos prieziura? Skaitau kad kazkokiais kremukais tepat, ar jie brangus? kiek laiko reikia tepti? Per kiek laiko sugija ir nebeskauda?
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 08, 21:28)
Sveikos 4u.gif
prisipazinsiu kad visos temos dar nespejau paskaityti, bet labai norisi mano tatuiruotes, tik vis atidedu, sakydama sau kad dar reikia isitikinti ar esu garantuota jog ji man neatsibos. Be to labai idomu ar pasidarius tatuiruote sudetinga jos prieziura? Skaitau kad kazkokiais kremukais tepat, ar jie brangus? kiek laiko reikia tepti? Per kiek laiko sugija ir nebeskauda?

priežiūra nesunki, svarbu laikyti ją švariai, neleisti išdžiūti šašui, o tai puikiai padarysi tepdama kremu smile.gif aš naudojau Bepanthen plus, kuris kainuoja apie 15 lt (dabar tiksliai nepamenu). dar negalima jos išmirkyti, tai apie vonias pamiršk porai savaičių, galima tik trumpai į dušą. apie atvirus vandens telkinius (jūra, ežeras, upė ir baseinas) pamiršk bent mėnesiui.
šašas nusilupa per 5-10 dienų (man vienai tattoo nusilupo per penkias, nes gausiai tepiau kremu, o kitoms per maždaug septynias).

pilnai sugyja per porą savaičių, nebeskauda jau po trijų dienų maždaug, gal net anksčiau. priklauso nuo vietos ant kurios daraisi (ar ji dažnai juda ar ne).

o apie viską plačiau tau paaiškins tattoo meistras smile.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aciukas uz atsakyma smile.gif Gaila nemoku nuotraukeles iket,pasirodyciau savo piesinuka 4u.gif blush2.gif
Atsakyti