QUOTE(Pupse @ 2010 06 08, 21:28)
Sveikos
prisipazinsiu kad visos temos dar nespejau paskaityti, bet labai norisi mano tatuiruotes, tik vis atidedu, sakydama sau kad dar reikia isitikinti ar esu garantuota jog ji man neatsibos. Be to labai idomu ar pasidarius tatuiruote sudetinga jos prieziura? Skaitau kad kazkokiais kremukais tepat, ar jie brangus? kiek laiko reikia tepti? Per kiek laiko sugija ir nebeskauda?
priežiūra nesunki, svarbu laikyti ją švariai, neleisti išdžiūti šašui, o tai puikiai padarysi tepdama kremu

aš naudojau Bepanthen plus, kuris kainuoja apie 15 lt (dabar tiksliai nepamenu). dar negalima jos išmirkyti, tai apie vonias pamiršk porai savaičių, galima tik trumpai į dušą. apie atvirus vandens telkinius (jūra, ežeras, upė ir baseinas) pamiršk bent mėnesiui.
šašas nusilupa per 5-10 dienų (man vienai tattoo nusilupo per penkias, nes gausiai tepiau kremu, o kitoms per maždaug septynias).
pilnai sugyja per porą savaičių, nebeskauda jau po trijų dienų maždaug, gal net anksčiau. priklauso nuo vietos ant kurios daraisi (ar ji dažnai juda ar ne).
o apie viską plačiau tau paaiškins tattoo meistras
sėkmės