linaule,gražu
Moroznaja Višnia tokioj keistoj vietoj pražydo

Moroznaja Višnia tokioj keistoj vietoj pražydo

QUOTE(simLij @ 2009 10 16, 18:42)
JO keistoj vietoj ,netycia numusiau norejau nufotografuot o pirmas ziedelis eme ir nuluzo

QUOTE(linaule @ 2009 10 16, 18:44)
JO keistoj vietoj ,netycia numusiau norejau nufotografuot o pirmas ziedelis eme ir nuluzo
,bet ziedeliu tikrai nusivyliau tikejaus grazesnio

Nenusimink,pirmas blynas kartais prisvyva...

QUOTE(Irine @ 2009 10 16, 10:04)
JO,laistant is apacios didesne tikimybe perlaistyt mano manymu. O is lekstytes vandeni reikia ispilti, ypac ziema. T.y. reikia ispilti visada, bet ziema kuo greiciau.
visada laistau is apacios, manau kad kaip tik mazesne tikimybe perlaistyt, tik stebiu,jei po puses valandos vandenuko lekstuteje dar yra-ispilu, taip ir dregme pasiskirsta toligiai, nes jei zeme per sausa, laistant is virsaus vanduo nuteka i lekstute,bet nesudrekina visos zemes ir dar mazesne tikimibe nudeginti trasomis, nes leidžiam palengva prisigerti žemei, taip pat neužkalkėja žemė ir nežūva šaknys.
P.S tai mano patirtis,tiesiog eksperementuokit, nes va ir apipurskiu savo gelytes

o va su kiminais nesusidraugavau

Iš nesenos patirties galiu pasakyt, kad neverta pulti vertint ką tik pražydusių žiedelių - ypač naujokėms kaip aš..jau buvau "nurašius" mintyse "Stormy weather" kai vos prasiskleidė, bet po savaitės tie žiedai gerokai paaugo, dabar skersmuo 6cm, ir labai dailiai atrodo saujelė žiedų..Tas pats ir su Nancy Leight - vos prasiskleidė kažkokie susisukę, bet per porą dienų paauga..Būna panašūs į bijūnus..dabar stebiu EK "Skorobej" - pilnaviduriai tamsiai mėlyni..bet mažiukai..Tikiuos, irgi užaugs..Labai įdomu - niekad nemačiau gėlių kurios išsiskleidusios dar gerokai augintų žiedus..Paprastai užaugę išsiskleidžia..
Nežinau kas man šįvakar užėjo- nusipirkau santpaulijų žemės, perlito, vazonėlių, trąšų..Užsiėmiau vaikais. Persodinau Irish Flirt, Simpler Time, Žalčių karalienę, Midnight Magic - parodiniai vaikučiai..Kažkaip supykau dėl visų netobulų skrotelių..ir ėmiau taisyt padėtį..Persodinau ir nukarpiau tuos mažus pirmus lapus, bet gerokai..Iš kai kurių vis trečdalis tik beliko lapukų, kai kurių tik po dvi poras, kur maždaug taisyklingai dėliojasi..Neturiu patirties augint santpaulijas, tai galvoju, išgyvens gal operaciją...Nu nemegstu netvarkingų skrotelių..Galvoju vis..Kur jau suaugę, nieko nepaveiksi, bet visos maždaug ir simetriškos..O vaikai, kaip juos taisyklingai formuoja..Kad gražios išaugtų, pasidalinkt kas patirtim..
Nežinau kas man šįvakar užėjo- nusipirkau santpaulijų žemės, perlito, vazonėlių, trąšų..Užsiėmiau vaikais. Persodinau Irish Flirt, Simpler Time, Žalčių karalienę, Midnight Magic - parodiniai vaikučiai..Kažkaip supykau dėl visų netobulų skrotelių..ir ėmiau taisyt padėtį..Persodinau ir nukarpiau tuos mažus pirmus lapus, bet gerokai..Iš kai kurių vis trečdalis tik beliko lapukų, kai kurių tik po dvi poras, kur maždaug taisyklingai dėliojasi..Neturiu patirties augint santpaulijas, tai galvoju, išgyvens gal operaciją...Nu nemegstu netvarkingų skrotelių..Galvoju vis..Kur jau suaugę, nieko nepaveiksi, bet visos maždaug ir simetriškos..O vaikai, kaip juos taisyklingai formuoja..Kad gražios išaugtų, pasidalinkt kas patirtim..
QUOTE(alio-nka @ 2009 10 16, 23:36)
visada laistau is apacios, manau kad kaip tik mazesne tikimybe perlaistyt, tik stebiu,jei po puses valandos vandenuko lekstuteje dar yra-ispilu, taip ir dregme pasiskirsta toligiai, nes jei zeme per sausa, laistant is virsaus vanduo nuteka i lekstute,bet nesudrekina visos zemes ir dar mazesne tikimibe nudeginti trasomis, nes leidžiam palengva prisigerti žemei, taip pat neužkalkėja žemė ir nežūva šaknys.
P.S tai mano patirtis,tiesiog eksperementuokit, nes va ir apipurskiu savo gelytes
ir man atruodo kad jiems tai patinka.

Žinoma, kiekvienas išranda geriausią būdą, gi ir sąlygos pas visus skirtingos. Jeigu žemė gerokai padžiuva, vanduo tikrai išbėgs ir nesudrėkins jo. Man taip nebūna. Laistau, kai žemė ne visiškai išdžiuvus. Ir anksčiau dar bandžiau pagal taisykles palaikyt vandenį lėkštutėj kurį laiką, bet niekada jos nieko nebesugeria, kiek išbėga iškart, tiek ir lieka.
QUOTE(Violeta* @ 2009 10 17, 00:04)
Manau persistengėt

Kerpena, kokia gausybė žiedų..
O koks ten treileriukas pas jus?
O koks ten treileriukas pas jus?

Ten pramonins treileris Taita. Prieš pora metų pirkau ermitaže.
Čia iš arčiau, vasaros žydėjimas
Čia iš arčiau, vasaros žydėjimas

Kerpena, labai gražūs žiedukai 
Mano gėlytės taip pat kiekvieną dieną vis naujais žiedais pradžiugina:
Reflections of Spring ir Midnight Cloud.

Mano gėlytės taip pat kiekvieną dieną vis naujais žiedais pradžiugina:
Reflections of Spring ir Midnight Cloud.