Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

topazas 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimuka: ar galiu siltnami (torto dezute) uzdeti ant radiatoriu, kad greiciau augtu, mano augintines? g.gif ar kaip tik negerai, ar gali issusti? radiatoriai nera jau labai labai kaitinantys, pagalvojau,kad gal kai sildys zemes jos augs greiciau... g.gif

cia gal ir nesamone susnekejau, bet as nelabai zinanti, prasau patarkit ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image

Mergaitės,gal žinot kas pasidarė mano gėliukui?Pradžioje buvo nesusiliejusios dėmės,o dabar,kaip matot.Jau ir ant kito lapelio yra. verysad.gif
Papildyta:
Dovi,ant radijatoriaus manau bus labai negerai schmoll.gif
Nebent jie butų vos vos šilti.
Bus karšta,drėgna,kaip pirtį ir kiek jos iškęs,tokias sąlygas?O jei laikyti atidarytą perdžius greitai.Vienu žodžiu manau negerai schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
simLij, ji šitnamiukyj buvo? Ar ne nuo drėgmės g.gif

Šiandien pardėj nusipirkau kažkokią sanpauliją, kupstas, gal tas treileris bus mastau.gif Lapų forma kaip miniukių. Įtariu bus labai graži wub.gif biggrin.gif Aš ligonė doh.gif lotuliukas.gif

Ne į temą, bet dar ir ąsotenį prigriebiau thumbup.gif
Atsakyti
Gėlytė jau didoka šiltnamiuke nebeauga rolleyes.gif smile.gif
Papildyta:
dzūke,sveikinu naudingai prisipirkus 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simLij @ 2009 10 19, 15:15)
Gėlytė  jau didoka šiltnamiuke nebeauga rolleyes.gif  smile.gif
Papildyta:
dzūke,sveikinu naudingai prisipirkus  4u.gif  lotuliukas.gif

Na, aš visiškai ne specė, alia pabarstyk kokiu angliu g.gif Je ką....... console.gif

Ačiū, ačiū biggrin.gif , tikra draugė esi friends.gif lotuliukas.gif

Dar šešias tortų dėžes nusipirkau didis.gif , dabar kažko reika - arba lapukų, arba vaikiukų unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur Vilniuje galima rasti polesterolinių vazonų sanpaulijoms?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(* Bagira * @ 2009 10 19, 18:12)
Gal kas žinote kur Vilniuje galima rasti polesterolinių vazonų sanpaulijoms?
g.gif

Manau kad bet kuriam dideliam prekybcentry turi but, kad ir Akropolio Maximoj. Arba kur nors, kur vienkartiniais indais prekiauja.
Atsakyti
dzūke,ačiū už paguodą,manau nekas bus su mano gėliukų verysad.gif ir patarėjų mažai unsure.gif Vivianet dingo,gal ką nors patartų lens.gif

dzūke,gal parodysi savo pirktąją? bigsmile.gif
O kokie dideli planai šešios tortinės... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simLij @ 2009 10 19, 19:40)
dzūke,ačiū už paguodą,manau nekas bus su mano gėliukų  verysad.gif ir patarėjų mažai unsure.gif Vivianet dingo,gal ką nors patartų lens.gif

dzūke,gal parodysi savo pirktąją? bigsmile.gif
O kokie dideli planai šešios tortinės... blink.gif  lotuliukas.gif

Tai vienintelis augaliukas, kokia vieislė? console.gif

Gal rytoj parodysiu mirksiukas.gif , dabar reanimacijoj lotuliukas.gif
Persodinau, tai nemažai apipuvusių lapų,per giliai įsodinta buvo ir matėsi jog lieta iš viršaus doh.gif , bet aš ją išgelbėsiu rolleyes.gif

Man atrodo bus tokia kaip Kerpenos rodytoji ax.gif
Va tokia , nes iš čia parvažiavus ax.gif

Koks čia didumas tų planų, vieni niekai irnesakyk.gif , jau dvi panaudojau reanimacijai, nes augalas didelis - suvožiau didžiąsias dalis ax.gif
Papildyta:
Ką reiškia TAITA, čia jos toks vardas, ar kaip g.gif unsure.gif
Atsakyti
nu jums gerai,kuriat planus,o as jau turiu sustot,nes jau vietos namie nebera,vyras tuoj ismes is namu unsure.gif ,bet pavasari dar kai kuriu veisliu tikrai planuoju isigyti,jau turbut mes visos ligones,anadien chimera norejau nusipirkt tokia grazi pagalvojau nepirkau,per nakti negalejau uzmigt,nubegau ant rytojaus,o mano issvajotosios jau nebuvo doh.gif ,o tai simlij,kas ten nutiko tai gelytei,net neissivaizduoju
Taita as irgi auginu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 19 spalio 2009 - 19:39
QUOTE(linaule @ 2009 10 19, 20:38)
nu jums gerai,kuriat planus,o as jau turiu sustot,nes jau vietos namie nebera,vyras tuoj ismes is namu unsure.gif

Nieko keisto hihihi.gif , užtenka užeit į albumą unsure.gif thumbup.gif wacko.gif
Atsakyti