Pas mane Lunar Lily brinksta pumpurai
Pas mane Lunar Lily brinksta pumpurai
Mano pirmoje nuotraukoje irgi yra Midnight Cloud su dviem žiedais. Fira, kaip pas jus auga ši veislė? Maniškė tai labai lėta, labai ilgai vaikai prie lapo augo, ir paskui patys augalai labai lėtai. Kitų panašiu laiku pasodintų lapų vaikai jau kelis kartus žydėjo, o čia praktiškai pirmas žydėjimas ir toks dar kuklus. Nors aprašymuose skaičiau, kad žydi gausiai.
Kerpena,Fira,gražu...
Kerpena,kas ta gražuolė didelė, mėlyna,margalapė?
Kerpena,kas ta gražuolė didelė, mėlyna,margalapė?
QUOTE(Kerpena @ 2009 10 17, 14:01)
Mano pirmoje nuotraukoje irgi yra Midnight Cloud su dviem žiedais. Fira, kaip pas jus auga ši veislė?
Sakyčiau, auga visai neblogai. Pirmas žydėjimas taip pat nebuvo gausus. Dabar jau antro žydėjimo žiedeliai skleidžiasi. Šį kartą, jų tikrai daugiau nei pirmą.
merginos, padekit,
mano sanpaulija uzpuole kazkokie balti kaip pukeliai vabalai...
Kaip ja gelbet? kuom purksti?
Idedu nuotrauka...
mano sanpaulija uzpuole kazkokie balti kaip pukeliai vabalai...
Kaip ja gelbet? kuom purksti?
Idedu nuotrauka...
Kerpena, koks gražuolis
o ten keli augaliukai susodinti?
QUOTE(simLij @ 2009 10 17, 14:29)
Jei apie tą pačią abi galvojam, tai Private Dancer.
Papildyta:
QUOTE(Irine @ 2009 10 17, 15:35)
man atrodo, kad trys.
QUOTE(Kerpena @ 2009 10 17, 16:36)
Ačiū. Reiks kada pabandyt ką nors panašaus užsiaugint.
Vis apie tuos vabaliukus galvoju. nežinau, kaip jie vadinas, bet purkščiau kokiu Neemazal'iu ar kitu kokiu turimu insektidu. Gal kas tiksliau parašys.
QUOTE(Kerpena @ 2009 10 17, 15:52)
Vis apie tuos vabaliukus galvoju. nežinau, kaip jie vadinas, bet purkščiau kokiu Neemazal'iu ar kitu kokiu turimu insektidu. Gal kas tiksliau parašys.
kazkurioje temoje is gelyciu skaiciau apie juos, ale taip perbegau akimis ir viskas, nes tada neaktualu buvo, o dabar kai aktualu, neberandu kur....
Aciu Kerpena, eisiu pirkti to Nemazalio, gal pades... visa laime, kad tos gelytes vaika turiu, tai bent tiek....
ups
Sveikos, dar klausimą turiu
Ką jūs vadinate topazu? Čia purškalas kažkoks gal? Vis kažkur randu parašote pavyzdžiui taip ''nupurškiau topazu, profilaktiškai...''
Ką jūs vadinate topazu? Čia purškalas kažkoks gal? Vis kažkur randu parašote pavyzdžiui taip ''nupurškiau topazu, profilaktiškai...''