Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

QUOTE(aure111 @ 2009 11 08, 12:57)
Nepamėginsit nesužinosit  biggrin.gif  bigsmile.gif
Sako kad padeda pasikalbėjimai su augalai  ax.gif  bigsmile.gif  Tai gal ir prikalbinsit  biggrin.gif  o jei ne tai biškiuką ir piktuoju patartina pagąsdint, kad keliaus į šiukšlyną biggrin.gif būna kad išsigąsta  biggrin.gif
Oi gerai kad baltai pavydit, o tai baisu kad man kas gėliuko nenužiūrėtų  unsure.gif

kitaip nemoku tik baltai....esu kvanktelejusi del geliu doh.gif kad ir nemano ,bet kad nuvystu niekam nesu linkejusi... schmoll.gif pasigroziu pasvajoju... wub.gif
o piktuoju irgi nemoku... schmoll.gif nemanau kad patiketu kad galiu ismest... schmoll.gif perdaug jos norejau...auginsiu kad ir kaip salotas... lotuliukas.gif

kaip faina kad puslapelis atgijo....D A U G I A U GE L Y T E S M Y L E T O J U...... D A U G I A U...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 11 08, 17:59)
kitaip nemoku tik baltai....esu kvanktelejusi del geliu  doh.gif kad ir nemano ,bet kad nuvystu niekam nesu linkejusi... schmoll.gif pasigroziu pasvajoju...
o piktuoju irgi nemoku... schmoll.gif nemanau kad patiketu kad galiu ismest... perdaug jos norejau...auginsiu kad ir kaip salotas...
kaip faina kad puslapelis atgijo....D A U G I A U    GE L Y T E S  M Y L E T O J U...... D A U G I A U...

Aš irgi taip pat, jei grožiuosi tai be jokių blogų linkėjimų biggrin.gif Porą kartų net giminaičių gėles nuo šiukšlyno išgelbėjau lotuliukas.gif Norėjo išmest, bet neleidau ir jos atsigavo ir toliau džiugina šeimininkių akis biggrin.gif bigsmile.gif
O aš kartais pasikalbu ir piktuoju, jei gėlė labai užsispyrus tongue.gif Turiu spatifilį, tai nervuoja mane labai, jau porą metų grasinu išmest, nes auga tik vasarą jei į balkoną išnešu, o per žiemą vėl vos ne miršta doh.gif doh.gif nors prižiūriu kaip ir kitas doh.gif

Man rodos atsiras daugiau kas norės įsigyt eucharį bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
auga ir pavienes,,...bei zydi....

http://www.buried-tr...a...full[1].jpg

user posted image
Atsakyti
Pas mane darbe tokia yra bigsmile.gif
Vien dėl lapų grožio ją galima augint smile.gif dabar intensyviai leidžia lapus smile.gif vasarą žydėjo, nuostabūs žiedai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 11 08, 20:38)
Pas mane darbe tokia yra  bigsmile.gif
Vien dėl lapų grožio ją galima augint  smile.gif dabar intensyviai leidžia lapus  smile.gif vasarą žydėjo, nuostabūs žiedai  rolleyes.gif

o kaip kvapas... smile.gif
Papildyta:
bigsmile.gif o is kur esate...kokio miesto.... bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
o ju dar ir rusiu nevienos esama..... wub.gif wub.gif wub.gif
Eucharis candida

user posted image
Papildyta:
Eu. grandiflora

user posted image

Papildyta:
Eu. mastersii
user posted image
Papildyta:
Eu. sanderi

user posted image
Papildyta:
Calliphruria subedentata (syn. Eu. subedentata
user posted image
Atsakyti
[quote=evers,2009 11 08, 20:43]
o kaip kvapas... smile.gif
Papildyta:
bigsmile.gif o is kur esate...kokio miesto.... bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
o ju dar ir rusiu nevienos esama..... wub.gif wub.gif wub.gif
Eucharis candida

Gyvenu tarp Vilniaus ir mažo gražaus miestelio smile.gif Kai atėjau dirbt, gėlė buvo truputį apleista, apdulkėjus, nelaistytą, tai aš, kaip gėlių maniakė, truputį pašeimininkavau blush2.gif apkarpiau pažeistus lapus, pastačiau į kitą vietą, laisčiau, trešiau ir ką manot? Po 3 mėnesių sulaukėm žiedų bigsmile.gif kolegė sakė, kad jau nebeprisiminė, kaip ji žydi ax.gif doh.gif
Atsakyti
sekasi kazkam....as tai tik knygose esu maciusi... 4u.gif wub.gif wub.gif ir susileidau.... wub.gif wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 11 08, 20:51)
sekasi kazkam....as tai tik knygose esu maciusi... 4u.gif  wub.gif  wub.gif ir susileidau.... wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

Aš tai ir darbe pirmą kartą pamačiau, man labai lapai patiko, negalvojau, kad ji dar ir žydi, tai laisčiau iš pradžių lapinėm gėlėm skirtomis trąšomis doh.gif
Atsakyti
ka apie mane pasakysi....esu euchario manjake....

user posted image
Papildyta:
http://images.google...ttp...=180&um=1[/IMG]
Papildyta:
euhariu suskaiciavau googlej bene 21 rusy.... blink.gif
Eucharis bakeriana
user posted image
Papildyta:
daugmaz skirtumas tai lapu... blink.gif
Eucharis amazonica
Eucharis astrophiala
Eucharis bakeriana
Eucharis bonplandii
Eucharis bouchei
Eucharis candida
Eucharis castelnaeana
Eucharis caucana
Eucharis corynandra
Eucharis cyaneosperma
Eucharis grandiflora
Eucharis formosa
Eucharis lehmanii
Eucharis lowii
Eucharis mastersii
Eucharis moorei
Eucharis oxyandra
Eucharis plicata
Eucharis sanderi
Eucharis subedentata
Eucharis ulei
Papildyta:
pvz.....Eucharis sanderi
user posted image
Papildyta:
Eucharis bakeriana
user posted image
Papildyta:
Eucharis amazonica
user posted image
Papildyta:
Eucharis bouchei
user posted image
Atsakyti
Evers prašau nebekankint manęs user posted image Šitiek grožių pamačius galiu net tik nemiegot, bet ir širdis neatlaikys lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet įdomu kodėl visgi nelabai populiari šita grožybė, kad tik neseniai pamačiau g.gif schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif nu va toks grozis, bet nepopuliarus........... schmoll.gif g.gif g.gif
Papildyta:
Eucharis x stevensii
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 11 08, 21:17)
blink.gif  nu va toks grozis, bet nepopuliarus........... schmoll.gif  g.gif  g.gif

Bet jaučiu kas užklys dabar į šitą temą tai ir užsinorės thumbup.gif thumbup.gif Populiarinsim gelytę thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti