Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

skleidziam virusa..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 11 08, 21:22)
Bet jaučiu kas užklys dabar į šitą temą tai ir užsinorės  thumbup.gif  thumbup.gif Populiarinsim gelytę  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Tai jau tikrai thumbup.gif
Aš tai tyliai ja darbe džiaugiuos, nes namie nelabai yra vietos dar vienai gėlei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 11 08, 21:26)
Tai jau tikrai  thumbup.gif
Aš tai tyliai ja darbe džiaugiuos, nes namie nelabai yra vietos dar vienai gėlei  doh.gif

as tai is darbo pusele sau........... blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif bjauri buciau.... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 11 08, 21:25)
skleidziam virusa..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif user posted image
ax.gif

Su tokiais vaizdeliais wub.gif wub.gif wub.gif tai greitai ir pandemija gali būt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tik paprastas virusas tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, va pasiguosiu, mano gražuolio pirmasis žiedelis jau vyst pradėjo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet dar vienas neišsiskleidęs yra bigsmile.gif tai ko gero šiandien arba rytoj jau išsiskleis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ziedeliais dziaugtis taip lengva..... wub.gif wub.gif o su jais atsisveikint sunku.... doh.gif
ypac kai toks grozis,ir dar tokiu metu laiku......
Atsakyti
o jei dar pasidalintumet vaikais sios grazuoles tai dar daugiau musu cia butu ax.gif
Atsakyti
ax.gif aha ir as priglausciau nors pora svoguneliu.... friends.gif ax.gif
Atsakyti
Aha ir aš dar bent vieną ar du priglausčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Neturiu dar iš ko dalintis nes pas mane dabar visko po vieną lotuliukas.gif : vienas svogūnas, vienas lapas, vienas žiedkotis, tik vat žiedeliai 4 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 11 08, 20:25)
skleidziam virusa..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif user posted image
ax.gif

bigsmile.gif oho kokia gražuolė, o jeigu ją išskirstytų......, tai kiek mūsiškių apsidžiugtų... blush2.gif
QUOTE(aure111 @ 2009 11 09, 11:50)
Aha ir aš dar bent vieną ar du priglausčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

tai va, jus jau turit, nors po vieną....o kitos tik svajoja ir tiki Kalėdų stebuklais user posted image
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 11 09, 13:05)
bigsmile.gif oho kokia gražuolė, o jeigu ją išskirstytų......, tai kiek mūsiškių apsidžiugtų... blush2.gif

tai va, jus jau turit, nors po vieną....o kitos tik svajoja ir tiki Kalėdų stebuklais user posted image

deje ta foto skolinta is googles..... mirksiukas.gif
Papildyta:
cia manodidziausia svajone...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 11 09, 12:07)
deje ta foto skolinta is googles..... mirksiukas.gif

bet kažkas ją auginą..
Atsakyti