Įkraunama...
Įkraunama...

Eucharis

deje ne lietuvoj.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos kaip jūsų gražuoliai gyvena? bigsmile.gif Maniškis jau peržydėjo verysad.gif verysad.gif Tai dabar mastau ar kirpt tą stiebą ar palikt g.gif nes ten gal sėklas jisai brandina g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 11 20, 00:03)
Sveikos kaip jūsų gražuoliai gyvena?  bigsmile.gif  Maniškis jau peržydėjo  verysad.gif  verysad.gif  Tai dabar mastau ar kirpt tą stiebą ar palikt  g.gif  nes ten gal sėklas jisai brandina  g.gif  rolleyes.gif

Kiek laiko žydėjo? g.gif Manau, kad reikėtų kirpti - negi lauksi kol subrandins sėklas keletą mėnesių? Tuo labiau, kas augindamas sėklas svogūnas visas jėgas atiduos sėklų auginimui, o ne naujų svogūnėlių atsiradimui ir pasiruošimui kitam žydėjimui. Bet aišku, Tau spręsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek žydėjo tai tiksliai nežinau, va čia parašiau kad žydi 2009 11 03 , tai gali būt kad arba dieną prieš pražydo arba tą dieną kai parašiau, o dabar jau kokios 2 -3 dienos kaip žiedukai visai visai nuvyto verysad.gif unsure.gif
O stiebą tai reik kirpt doh.gif nenoriu ji kad mano gražuolis su vienu lapu numirtų schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 11 20, 17:58)
Kiek žydėjo tai tiksliai nežinau, va čia parašiau kad žydi 2009 11 03 , tai gali būt kad arba dieną prieš pražydo arba tą dieną kai parašiau, o dabar jau kokios 2 -3 dienos kaip žiedukai visai visai nuvyto  verysad.gif  unsure.gif
O stiebą tai reik kirpt  doh.gif  nenoriu ji kad mano gražuolis su vienu lapu numirtų  schmoll.gif  unsure.gif

Darbe ir gan greitai peržydėjo, tada peflegmavo porą mėnesių, o dabar intensyviai lapus auginasi smile.gif Tai, manau, ir taviškis truputį pailsės ir išleis naujų lapų 4u.gif
P. S. aš stiebą peržydėjus iškart nukirpau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 20 lapkričio 2009 - 20:42
QUOTE(Daluksa @ 2009 11 20, 21:41)
Darbe ir gan greitai peržydėjo, tada peflegmavo porą mėnesių, o dabar intensyviai lapus auginasi  smile.gif Tai, manau, ir taviškis truputį pailsės ir išleis naujų lapų  4u.gif
P. S. aš stiebą peržydėjus iškart nukirpau  smile.gif

Jau nukirpau stiebą ax.gif Dabar lauksiu gal vėl šposus iškrės ir tiek ilgai naujų lapų nereiks laukt lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu grožis užburiantis, bet žydi trumpai.. g.gif Man pastovi dilema..Jei augalas lapinis, tai lapai labai jau gražūs turi būt..Jei žydi, tai paprastai lapija tokia labai jau niekuo neišsiskiria, bet žiedai būna tokie wub.gif , nu kaip pvz, amariliai, klivijos, azalijos , zigokaktusai, kalijos, orchidėjos..Ir va, tada galvoju jau..Kiek laiko žydi..Kažin, ar verta augint eucharį, jei pražįsta metuose kartą ir tik porą dienų g.gif

Atsakyti
Jei vietos nelabai turi tai žinai, grožis trumpokas. Man labai patiko spalvotos kalijos, jau kiek laiko žydi ir lapai margi thumbup.gif . Po žydėjimo kur nors "paslepi" ir nesimato ax.gif , taip pat ir amariliai...
Atsakyti
Man tai labai šios gėlės lapai patinka smile.gif
Atsakyti
Kur visos pradinge g.gif
Kas naujo jusu grazuoliu vazonuose ax.gif
O pas mane naujienos ir geros netgi thumbup.gif
Mano geliukas pultas amaru invazijos ir trucytas ivariom chemijom atsidekojo dviem ziedstiebiais wub.gif bigsmile.gif
Laukiu kada daugiau prasiskleis ir idesiu jums pasigrozeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laivite, kaip Tau faina thumbup.gif lauksime foto mirksiukas.gif O maniškis miega, neaugina nei vieno naujo lapelio verysad.gif
Atsakyti
Nesijaudink, palaistyk, patręšk ir viskas bus ok smile.gif darbe dienom lapai dideja smile.gif dabar tręšiu lapinėm gėlėm skirtom trąšom smile.gif
Atsakyti