Įkraunama...
Įkraunama...

Gal dar ir ne Kalėdos,bet

aha ir aš jaučiu kainelė nemaža užgiedos biggrin.gif na kaip paskutinė buvau kuri tradicinį gobeleną audžiau , tiksliau su rankom kaišiojau biggrin.gif o kad pusantro mėnesio ,kada nors aukosiu tai labai abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 10 02, 12:53)
Mamuk Indriuk, ačiūūūūūū  assa.gif Nepaprastai žavūs, tikrai žinau, ką iš jų padarysiu. Na bet kaip čia dovanoji, aš atsilyginsiu smile.gif Medalionu smile.gif
Beje, atleisk kad į laišką neatsakiau, jų susikaupė kritinė masė, net bijau žiūrėti į gmail  doh.gif

Apskritai, rytoj perlaikymas, baisusis, lemiamasis  blink.gif Juodai nieko nespėju...

tai kad labai jau ilgai laukei tai uz kantrybe dovanoju smile.gif

kyd smyle ziurek visa vda susirinko thumbup.gif

o cia paskutinis mano darbas
user posted image
Atsakyti
Mamuk fantastika wub.gif labai gražus laikrodis , nors aš nemėgstu laikrodžio , daugiau gyvenu pagal vidinį lotuliukas.gif
va va reiks mąstyti , gal bendrą paroda daryti ax.gif beje dar juoksiuos , jei pažįstamos realiai , nes aš kol ruošiausi metus , o poto studijavau tai pažinojau daug ir iš kitų specialybių ax.gif
niekad nepamiršiu ,kaip devyniolikos metų švenčiau su besiruošiančiais studijuoti , taip padori kompanija buvo lotuliukas.gif tik va vaišių per daug buvo , po baliaus visko rado tėvas ir alaus ir užkandos dar dviem savaitėms ir cigarėčių doh.gif bet šiaip faina buvo tikrai juk visus metus bendraudavome ypač tapant beveik visą šeštadienį thumbup.gif jaučiu reiks kada užsukti pasiilgau tų metų , o dabar jei ne vyras matyt taip pat gerai jausčiausi . kodėl geriau neklauskit
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 02, 13:30)
Mamuk fantastika  wub.gif labai gražus laikrodis , nors aš nemėgstu laikrodžio , daugiau gyvenu pagal vidinį  lotuliukas.gif
va va reiks mąstyti , gal bendrą paroda daryti  ax.gif  beje dar juoksiuos , jei pažįstamos realiai , nes  aš kol ruošiausi metus , o poto studijavau tai pažinojau daug ir iš kitų specialybių  ax.gif
niekad nepamiršiu ,kaip devyniolikos metų švenčiau su besiruošiančiais studijuoti , taip padori kompanija buvo  lotuliukas.gif  tik va vaišių per daug buvo , po baliaus visko rado tėvas ir alaus ir užkandos dar dviem savaitėms ir cigarėčių  doh.gif bet šiaip faina buvo tikrai juk visus metus bendraudavome ypač tapant beveik visą šeštadienį  thumbup.gif jaučiu reiks kada užsukti pasiilgau tų metų , o dabar jei ne vyras matyt taip pat gerai jausčiausi . kodėl geriau neklauskit

as ir bendrabuti gyvenau,teko tokia laime pilies gatvej pagyvent,vienvytyje kambary biggrin.gif ax.gif idek savo foto,gal rimtai pazistamos?
Atsakyti
Aha, tuoj susirinksiu savo žaisliukus ir eisiu kur ne profai
Atsakyti
kid smyle ar gavai siuntini? smile.gif ax.gif bigsmile.gif dar nerodziau niekam patasytos dezutes tai va siek tiek patobulinta kid smyles skrynute 4u.gif paryskinti krastai,pasendinta ir uzdeti geleziniai kauciukai jei taip galima pasakyt smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 02 spalio 2009 - 12:50
Dar ne mamuk , bet labai laukiu ax.gif , hm ,kad vakar pratriniau žinutes tai ,kad nebeturiu albumo ir paswordo blush2.gif
beje štai darbelis paskutinis , kojnites prie jo vėliau nufotkinsiu ir ant sūnaus kepurytė.
user posted image
tavi nebandai , kaip čia be tavęs schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kid_Smyle: 02 spalio 2009 - 12:56
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 02, 13:55)
Dar ne mamuk , bet labai laukiu  ax.gif , hm ,kad vakar pratriniau žinutes tai ,kad nebeturiu albumo ir paswordo  blush2.gif
beje štai darbelis paskutinis , kojnites prie jo vėliau nufotkinsiu ir ant sūnaus kepurytė.

tavi nebandai , kaip čia be tavęs schmoll.gif

as tavojo ir dar nesulaukiau,mano rajono pastas doh.gif gausiu kaip visada vaziuot i centrini doh.gif o kaip pati skrynute is foto bent atrodo,ar patiko?
Atsakyti
g.gif kaži ko taip mamuk varėnon tai gavo greitai kitą dieną , kas pas tave per paštas unsure.gif ir dar registruotas g.gif
labai miela wub.gif grožis tai neapsakomas
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 10 02, 12:03)
Gugile, o tu irgi VDA baigus? Ar tu čia kur kitur?

ne aš ŠU DD ax.gif

QUOTE(tavi @ 2009 10 02, 12:46)
Aha, tuoj susirinksiu savo žaisliukus ir eisiu kur ne profai

nugis tik sėdi čia ir niekur nesijudini.... o jei tai user posted image na va kokia aš (atsiskleidžiau)

Papildyta:
ai ties a nu darbeliai mamuk tavo varo iš proto, nu gražu

kid smyle labai mielas komplektukas, toks šiltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 02, 14:10)
g.gif kaži ko taip mamuk varėnon tai gavo greitai kitą dieną , kas pas tave per paštas  unsure.gif ir dar registruotas  g.gif
labai miela  wub.gif grožis tai neapsakomas

nezinau dar vakar ziurejau pasto dezute nebuvo jokio lapelio sian dar nesitikrinau reiks paziiuret,bet jau kelinta kart gaunu pakartotinus po kiek laiko ir einu iki centrinio pasto reiks pasakyt,kad susirupintu musu pastu,viena kart siunciau cia pakabas tam tokiam dideliam voke,pradejo spaudinet ta voka,ka cia siunti sako,kaip sunervino susikoliojau juodai tada doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tavi, neik is sitos smelio dezes, o jei eisi tai ir mane paimk, as nieko su menu susijusio nebaigus ir niekad gyvenime nesimokius (neskaitant Darbsciuju ranku burelio 5 klasej lotuliukas.gif ) Mano meninis išsilavinimas baigiasi ties braižyba - kaip nubraižyti, varžtą, veržlę ir t.t.

Giagute, buvau aš Vilnius Invest, paklausiau apie valiutų rinką ir pradėjau klausyti mergaitės tai pasidarė linksma ne tik man, jei buvai pati žinai kodėl wink.gif Beje ačiū mirksiukas.gif
Be to nuėjom į dailės kvadrialę (berods taip g.gif ) tai įdomiai taip, ir gražu ir įdomu, kai kas netgi šiurpu.. Sužavėjo nuogos moters ir nuogo vyrų išausta nuotrauka.. ir šiaip įdomybių daug smile.gif
Atsakyti