Skaitom pasakas pries miega,bet retai

Na paskaitom kartais, bet turiu prisiimt sau kalte, kad retokai
o kai skaitau, tai buna, kad bernuzelis pravercia knyga ir nespeju su juo skaityti
arba praso "skaityti" paveiksliuka, nes daznai buna puslapy prirasyta daugiau nei paveiksliuke pavaizduota, tai sako ne tu cia ne ta man skaitai

skaityt neskaitom, sekma pasakas
nes tamsoje nepaskaitysi, o knygas tai tikr greit pervercia ir viskas... belieka atsigulti susiglausti ir fantazuoti , nors kartais tos fantazijos mazai buna

QUOTE(Reika @ 2010 01 25, 20:11)
skaityt neskaitom, sekma pasakas
nes tamsoje nepaskaitysi, belieka fantazuoti , nors kartais tos fantazijos mazai buna

Mes prieš pietų miegą labai dažnai pasakėles skaitome. O kai migdomės nakčiai, tai irgi fantazuojam

Skaitom pasaką būtinai
ar aš, ar tėvelis...retą vakarą ne..nesvarbu, kad maniškis jau ir pats gali pasiskaityti

Neskaitom, niekada to nedarem
Nera nei laiko, nei noro....
Atsigulam kartu, truputeli pasnekam apsikabinam ir uzmiegam

QUOTE(diva3 @ 2010 01 26, 12:55)
Čia tikriausiai tėveliai noro neturi

Aš prieš miegą skaityti pasakas pradėjau kai pat paprašė

Pasakos pas mus-šventas nesulaužomas ritualas prieš miegą tiek dieną, tiek vakare. kartais vienos neužtenka. o paskui klausimų milijonas-kas, kaip kodėl?
man tėvai skaitė pasakas, tai ir neįsivaizduoju, kaip galima jų neskaityti savo vaikams. netikiu, kad yra vaikų, kuriems pasakos neįdomios

man tėvai skaitė pasakas, tai ir neįsivaizduoju, kaip galima jų neskaityti savo vaikams. netikiu, kad yra vaikų, kuriems pasakos neįdomios