Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Skaitom pasakas pries miega,bet retai blush2.gif
Atsakyti
Na paskaitom kartais, bet turiu prisiimt sau kalte, kad retokai blush2.gif o kai skaitau, tai buna, kad bernuzelis pravercia knyga ir nespeju su juo skaityti lotuliukas.gif arba praso "skaityti" paveiksliuka, nes daznai buna puslapy prirasyta daugiau nei paveiksliuke pavaizduota, tai sako ne tu cia ne ta man skaitai doh.gif
Atsakyti
Mes beveik kiekviena vakara skaitom pasakas. Nebent vaikai nesuspeja laiku atsigulti. Taip as jas pratinu laiku eitu miegoti. O siaip man paciai labai patinka ir aisku vaikams.
Atsakyti
skaityt neskaitom, sekma pasakas smile.gif nes tamsoje nepaskaitysi, o knygas tai tikr greit pervercia ir viskas... belieka atsigulti susiglausti ir fantazuoti , nors kartais tos fantazijos mazai buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 25, 20:11)
skaityt neskaitom, sekma pasakas smile.gif nes tamsoje nepaskaitysi, belieka fantazuoti , nors kartais tos fantazijos mazai buna

Mes prieš pietų miegą labai dažnai pasakėles skaitome. O kai migdomės nakčiai, tai irgi fantazuojam biggrin.gif Ne todėl, kad tamsu, bet todėl kad knygų su tokiomis pasakomis kokių reikia, neturim doh.gif Vieną kartą reikia pasakėlės apie pėdukes (pėdkelnes), kitą dieną apie sūrelį (varškės), apie darželio draugus ir t.t. Kaip sakant tik turėk fantazijos mamka biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitom pasaką būtinai drinks_cheers.gif ar aš, ar tėvelis...retą vakarą ne..nesvarbu, kad maniškis jau ir pats gali pasiskaityti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neskaitom, niekada to nedarem blush2.gif Nera nei laiko, nei noro.... blush2.gif Atsigulam kartu, truputeli pasnekam apsikabinam ir uzmiegam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diva3 @ 2010 01 26, 12:55)
Neskaitom, niekada to nedarem blush2.gif Nera noro....

Čia tikriausiai tėveliai noro neturi g.gif o vaikai jei nežino kas yra pasaka, tai tikriausiai ir negali pasakyti, kad nori rolleyes.gif
Aš prieš miegą skaityti pasakas pradėjau kai pat paprašė blush2.gif Išėjo vaikas į darželį, o ten atsigulus pietų miego skaito auklėtojos pasakėles, tada jau maniškis ir namie prieš miegą pasakos prašyt pradėjo. Iki tol tai knygų vartymas ir skaitymas mums būdavo eilinė pramoga kuria užsiimdavome bet kuriuo metu ax.gif
Atsakyti
Paskaitau kartais,bet kolkas maniskiui labiau domine paveiksleliai nei skaitomas tekstas lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitom knygeles kiekvieną vakarą,visus penkis metus ir dar skaitysim.Man atrodo,kad to labai reikia mano vaikui,nusiramina,pasišnekam po to. Tai lyg ritualas prieš miegą... vacation1.gif
Atsakyti
Pasakos pas mus-šventas nesulaužomas ritualas prieš miegą tiek dieną, tiek vakare. kartais vienos neužtenka. o paskui klausimų milijonas-kas, kaip kodėl? doh.gif wub.gif
man tėvai skaitė pasakas, tai ir neįsivaizduoju, kaip galima jų neskaityti savo vaikams. netikiu, kad yra vaikų, kuriems pasakos neįdomios schmoll.gif
Atsakyti
Skaitom, bet būna vakare labai jau tingisi blush2.gif kartais man pats paskaito biggrin.gif dar būtinai eilėraščių reikia paskaityti, ir kartu padeklamuoti, tada tvarka biggrin.gif
Atsakyti