Kartais paskaitau bet dazniau lopsine dainuoju.
Mes vis bandom paskaityti, bet su mūsiškiais triukšmiukais gana sunku tai padaryti - tuoj susipeša, prireikia dar visokių priedų į lovą atsitempti ir galų gale gaunasi visiškas chaosas
. O jei sūnui vienam skaitom, tai pradžioj niekaip negali išsirinkti pasakos, o po to sako šitą, bet papasakok greitai - tenka kokiais 3-5 sakiniais perduot tai kas parašyta
, kitaip nebeįdomu.

Seku pasakas,arba sakitau,sunui daznai vienos negana.Dziaugiosi kad vis labiau jam patinka pasakos,skatina mastyma.Daznai pastebiu,po kurio laiko analizuoja pasaka,kodel taip buvo,kodel tas taip padare
Be to maniskiui sunku susikaupti,o pasaka isklauso visa.
As irgi ziauuuriai tingiu kartasi,bet nuraminu save,kad kiek cia truks..uzaugs jisai tuojau..ir nebeprasys pasaku sekti,nei padainuoti lopsines,o tada turbut taip noresis..

As irgi ziauuuriai tingiu kartasi,bet nuraminu save,kad kiek cia truks..uzaugs jisai tuojau..ir nebeprasys pasaku sekti,nei padainuoti lopsines,o tada turbut taip noresis..

QUOTE(ovimama @ 2010 01 27, 14:15)
Daznai pastebiu,po kurio laiko analizuoja pasaka,kodel taip buvo,kodel tas taip padare Be to maniskiui sunku susikaupti,o pasaka isklauso visa.
Maniškis irgi analize užsiima

Skaitom beveik kas vakara

Neskaitau, bet gal reiketu.

Nuo trijų metų pradėjom skaityti, iki tol pati nenorėjo. O dabar beveik kas vakarą paskaitau. Po to dar paglostyti reikia...Čia nuo gimimo toks poreikis

Skaitau ir aš
Čia jau vakarinis ritualas,nenueis miegot be pasakos.Ir turi būtinai pats išsirinkti
O paskutiniu metu labai pamėgo eilėraščius,eiliuotas pasakas,ir pastebėjau kad ne aš jam skaitau o jis man deklamuoja

Skaitom labai daznai, beveik kiekviena vakara, knyguciu labai daug turim

QUOTE(miela grazi sunyte
@ 2009 09 27, 20:17)

as tai neskaitau mergyte uzmiega ir be pasaku bet kartais ji labai nori diena tai paskaitau
o jei nelabai noriu kartais ka nors kita veikiu kad ji taip nenoretu 

as tai irgi skaitau vakare , o ne dina