Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Mes tai irgi skaitom pasakas savo vaikuciams. Ypatingai patinka Bembis.. wub.gif
Atsakyti
Mes neskaitom,jai nepatinka schmoll.gif , reikia kad pasakotume patys, pvz. apie Raudoną kepuraitę arba apie katiną kuris ėjo žvejoti doh.gif , čia jų su tėveliu užsiėmimas, net limitą turi, 3 pasakos ir miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
skaitau... 2 pasakos pries miega.... 4u.gif
o kartais 3 pasakos pries miega mirksiukas.gif
Atsakyti
As skaitau. Kadangi tiek mano didysis tiek mazoji labai sunkiai uzmiega tai i vakara 'iveikiam' ir po kelias pasakas smile.gif
Atsakyti
Skaičiau ir sekiau didesniam, o dabar mažesniam - jau net pati kurti pradėjau lotuliukas.gif vaiko įvertinimas dažnai maniškės būna įdomesnės nei iš knygų. schmoll.gif
Atsakyti
Ir aš būtinai skaitau pasakas prieš miegą. Maniškiam labai patinka ir jau turi mylimų pasakų. Manau, tai svarbus auklėjimo momentas, nes vaikui atsiranda klausimų, sužino daug naujo. ax.gif Man ir pačiai patinka paskaityt, db jau kitaip supranti pasakų esmę, nei vaikystei, tad yra ir man nauda. thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą - kartais aš, kartais - tėtis. Tiksliau dabar skaito tėtis, nes nestuke.gif, todėl aš kartais anksčiau miegot nueinu lotuliukas.gif
Atsakyti
pasaka pries miega tai kaip ritualas nuo kurio nepavyks issisukti niekam lotuliukas.gif Maniske zino, kad as ar tetis paskaitys tik viena pasaka, o va is mociutes issireikalauja daugiau, jeigu guldo pietu ax.gif Bet cia jau ju abieju reikalas rolleyes.gif
Ji ir siaip pas mus knygu megeja, todel ir dienos metu paskatom rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat knygu megejas, tad be pasaku neapsieinam ax.gif . dazniausiai tai skaitau, kartais, jei ar tuo metu uzsiemusi bunu, ar tinguliukas apima, tai kompaktinis diskas pasitarnauja, bet tai buna retai, nes kaip vaikas sako, taip nelb idomu.... ax.gif o manes pakeisti skaitant pasakas nelb yra kam, nes karta, kai skaite tetis, vaikas pasake, ne, tu jau geriau neskaityk, nes nemoki taip, kaip mama blush2.gif lotuliukas.gif . tai nuo karto tetis isizeides, sake neskaitys daugiau niekada doh.gif .
P.s. dar vaikui labai patinka, kai atpasakoju be knygos. tai kartais jei koki zodi pakeiciu, iskart sako, juk praeita karta ne taip sakei!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitome po 1-2 pasakas prieš miegą, pasikeisdami su tėveliu. Vieną vakarą aš, kitą tėvelis. wub.gif
Atsakyti
Dabar, dukra skaito mums, pasiima knyga, paziuri i koki paveiksliuka ir pradeda pasakoti pasakas, taip rimtai, kad gali numirti is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
dazniausii tai reikia skaityti,buna,kai pamirsta,tai nepaskaitom blush2.gif ,bet cia retas atvejis,o siaip tai praso 1-3,paskaitai 1-2 ax.gif
Atsakyti