Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Jeigu atsigula laiku, tai visada. Jeigu pvz. savaitgli ilgiau leidziam nemiegoti, tai tada nebeskaitom.
Atsakyti
Na as ne kiekviena vakara,bet kart nuo karto paskaitau, o kai as paskaitau,tada ji man skaito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 02 11, 12:29)
Jeigu atsigula laiku, tai visada. Jeigu pvz. savaitgli ilgiau leidziam nemiegoti, tai tada nebeskaitom.

Pas mus ta pati situacija thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
turim nemazai pasaku knyguciu,visada,tik kad skaitau jas pries pietu miega 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teja_Bella: 17 vasario 2012 - 18:23
Skaitom prieš kiekvieną miegelį (pietų ar naktinį). Tik kad nors turim įvairių knygelių, bet turi vaikis mylimiausią ir visada skaitom tik iš jos. Jau beveik viską mintinai moka rolleyes.gif
Atsakyti
O mes neskaitom blush2.gif Jokiu pasaku pries miega,pasibuciuojam ir viena uzmiega.
Atsakyti
Kai tik nepasivėliname atsigulti vakarais į lovytę, visada skaitom pasakaites. Knygą iš kurios skaitysime, išsirenka pats ir dabar, kai jau 4 metukai, labai įdėmiai klauso. O 2 metukų brolis jau irgi baigia visą savo kantrybę surinkti ir klausytis pasakos iki galo smile.gif
Atsakyti
mes skaitom kitaip, dar ne lovoje, paskaitom tada jau einam į vonią, ruošiamės miegoti, o lovoje nebeskaitom, nes man kažkaip tamosje skaityti akis skauda, nepatinka man tos lempos vakarinės, o gal tiesiog pas mus ji nepatogiai pritaisyta...
Atsakyti
neskaitau ax.gif nors gal butu ir gerai kokia pasaku knyga isigyti, tik abejoju ar skaityciau pries miega?
Atsakyti
Skaitom nakciai, jei ne 12 eina miegot))
Atsakyti
pries miega neskaitom,turim daug knygeliu ir skaitom diena
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2012 02 11, 12:29)

Musu lygiai toks pat susitarimas thumbup.gif
Atsakyti