Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitot pasakas prieš miegą?

Neskaitom prieš miegą, nes tai dukrą labai blaško, paskui sunkiai užmiega, reikia eiti žaisti ar pan. wacko.gif
Atsakyti
Mes tai skaitome,labai jai patinka smile.gif
Atsakyti
bernams rečiau skaitydavau. mažoji neina miegot be pasakos rolleyes.gif
Atsakyti
skaitom, bet labai daug pasaku nori, nusibosta skaityt. o buna kad tik pradejus skaityt uzminga, bet tada nakti gali ateit ir pareikst, kad tu man pasakos nepaskaitei. tai mes paliekam knygute prie lovos, tada ji zino, kad pasaka buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Skautau pasakas pries naktini miega, nes tada greiciau pavyksta uzmigti, nes kitaip ji man seka, kokias tris ir niekaip nepabaigia sekti - tesiasi labai ilgai visas sekimas.
Tai geriau jau as kokia trumpa paseku ir tada tariames kad reikia miegoti.
O jus skaitote pasakas ar jau ismoke kokias bunat ???
Kokias jusu vaikiukai megsta pasakas ???
Atsakyti
Skaitom, ir man ir dukrai patinka toks vakarinis ritualas wub.gif
Atsakyti
Skaitome (tik jei susivėliname atsigulti, tai tada jau ne) mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus jau tapo iprastu ritualu - pasaka pries miega ax.gif kaikurias pasakas jau moku mintinai biggrin.gif
pas mus kazkap buvo iprasta, kad ji uzmiega pas mus kambaryje, o paskui nunesdavom jau i jos kambari, o kai vaikas auga pasidare ji sunkesne, tai sunku jau pasidare ja nesioti, tai pasakos skaitymas tapo mums issigelbejimu, nes kitaip sunkiai pasilikdavo viena kambaryje miegoti smile.gif o dabar jau zino, pasaka, buckis ir ant sono miegoti nusisuka rolleyes.gif
Atsakyti
skaitom, jei dukryte praso smile.gif
Atsakyti
Skaitom smile.gif
Atsakyti
mes jau turim visa pasaku biblioteka ax.gif thumbup.gif
kiekviena vakara prasosi pasakos. bet mes truim taisykliu, kada pasakos skaitomos, kada ne - zaislai turi buti savo vietose ir miegoti turi buti nueita 21.30val. jei sios dvi salygos ivykdotos, skaitoma pasaka.
geidziamiausios yra ratu istorijos, taciau maziausiai toleruojamos tevu biggrin.gif
todel stengiames skaityti ivairias ir ilgas ir trumpas. labai skatina vaizduote. ir musiskiui tai tarsi vakarinis ritualas. kai kurios pasakos tiek nuskaitytos, kad jau knygeles plysta. wub.gif
Atsakyti
Dažniausiai būna prieš miegą televizorius, bet labai stengiamės šią tradiciją išstūmti ir pradėti intensyviau skaityti pasakas.
Atsakyti